Phoenyxxx Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 :) mi az a zene m a stylingos oldaladon szól ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Ezúton IS szeretném megköszönni Mélykék Pistának és Szilvinek a tegnapi Lurdy tali keretében megvalósított felköszöntést amit kaptam, nagyon örültem neki és még most is meg vagyok hatva. :) :) Nincs mit :D Zoli csinált pikcsört/pikcsöröket ha jól láttam. Meglesném, onnan hogy nézett ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Nincs mit :) Zoli csinált pikcsört/pikcsöröket ha jól láttam. Meglesném, onnan hogy nézett ki :D ottsevótam, van videjó is...a képek sajnos nem a legjobbak :) mobájl teknolodzsi rulz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ő a barátom felesége... :) mikor jön lurdyba? kimegyek én is :) és viszek sültkrumplit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 mikor jön lurdyba? kimegyek én is :) és viszek sültkrumplit :lol: Ez lehet most itt kevés lesz... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 mi az a zene m a stylingos oldaladon szól ? :lol: Kiril MC Wasp Rucl Jungle Shadow :D Hogy ebből mi az előadó és mi a cím, azt ne kérdezd :) , de TeCsőn is fönt van így, megtalálod ha épp működik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Kiril MC Wasp Rucl Jungle Shadow :D Hogy ebből mi az előadó és mi a cím, azt ne kérdezd :) , de TeCsőn is fönt van így, megtalálod ha épp működik. :) megvan, köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 A rendszeres csütörtöki Lurdy talit helyett, pár lelkes ember tart egy pre-karácsonyi minitalit ma este a szokásos helyen, időben, térben és dimenzióban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 A rendszeres csütörtöki Lurdy talit helyett, pár lelkes ember tart egy pre-karácsonyi minitalit ma este a szokásos helyen, időben, térben és dimenzióban. :rolleyes: Azóta eltelt pár csütörtök.. mizujs a helyen?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Azóta eltelt pár csütörtök.. mizujs a helyen?... Még mindig nem utáltak ki minket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Lurdy tali 02. 25-én képekben. eredeti méret és még no photoshop :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Lurdy tali 02. 25-én képekben. eredeti méret és még no photoshop :D :D :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 :lol: :lol: :( Kámbó mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Denon Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 :!: Április 8. :!: Minitali Lurdy csüt este 19 órától (04.08. Dénes nap) 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (Az est fékpontja... :lol: ) 3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó) 4. mélykék76 (kötekedő) 5. redline (kicsi a bors és még lassu is) 6. Future 7. 8. . . Sziasztok! Újdonsült forumozók is mehetnek?Vagy csak a kemény mag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Sziasztok! Újdonsült forumozók is mehetnek?Vagy csak a kemény mag? Hogyne jöhetnél. :lol: 8tól kifáradásig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 ha felszini lesz a móka kinézek :lol: Vakondok közé nem megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Sziasztok! Újdonsült forumozók is mehetnek?Vagy csak a kemény mag? Vissza a jövőbe... :lol: Egy 2004-es hozzászólásra reagáltál... de amúgy bárki jöhet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Vissza a jövőbe... :lol: Egy 2004-es hozzászólásra reagáltál... de amúgy bárki jöhet... ;) ő legalább visszaolvas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Vissza a jövőbe... :lol: Egy 2004-es hozzászólásra reagáltál... de amúgy bárki jöhet... :P Baz+ :) Nézem h Renzso meg Kess mit keres a listán, de gondoltam h visszatértek ;) Ezt nagyon benéztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 ha felszini lesz a móka kinézek :D Vakondok közé nem megyek ;) Akkó ne áss olyan mélyre mint szoktál, ha ennyi vakodot látsz ;) :P Lassan kezdődik a ki lent, ki fent állapot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Kemény volt az a tegnapi időkapu. Láttuk Pistát 30 év múlva. Egy Admiral-lal (fog) mászkál(ni) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Kemény volt az a tegnapi időkapu. Láttuk Pistát 30 év múlva. Egy Admiral-lal (fog) mászkál(ni) :rolleyes: <_< -_- :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 <_< -_- :D :) B) Mondjuk az a Ford Galaxy KITT edition sem volt semmi :rolleyes: Tényleg érdemes vinni a kempingszéket. Csak leülsz, aztán zajlanak a dolgok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 :rolleyes: <_< -_- :D :) Írtál a csajnak ? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts