Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ezúton IS szeretném megköszönni Mélykék Pistának és Szilvinek a tegnapi Lurdy tali keretében megvalósított felköszöntést amit kaptam, nagyon örültem neki és még most is meg vagyok hatva. :) :)

Nincs mit :D

Zoli csinált pikcsört/pikcsöröket ha jól láttam.

Meglesném, onnan hogy nézett ki :lol:

Elküldve
Nincs mit :)

Zoli csinált pikcsört/pikcsöröket ha jól láttam.

Meglesném, onnan hogy nézett ki :D

ottsevótam, van videjó is...a képek sajnos nem a legjobbak :) mobájl teknolodzsi rulz

Elküldve
mi az a zene m a stylingos oldaladon szól ? :lol:

Kiril MC Wasp Rucl Jungle Shadow :D Hogy ebből mi az előadó és mi a cím, azt ne kérdezd :) , de TeCsőn is fönt van így, megtalálod ha épp működik. :)

Elküldve
Kiril MC Wasp Rucl Jungle Shadow :D Hogy ebből mi az előadó és mi a cím, azt ne kérdezd :) , de TeCsőn is fönt van így, megtalálod ha épp működik. :)

megvan, köszi !

• 1 month later...
Elküldve

A rendszeres csütörtöki Lurdy talit helyett, pár lelkes ember tart egy pre-karácsonyi minitalit ma este a szokásos helyen, időben, térben és dimenzióban. :rolleyes:

• 1 month later...
Elküldve
A rendszeres csütörtöki Lurdy talit helyett, pár lelkes ember tart egy pre-karácsonyi minitalit ma este a szokásos helyen, időben, térben és dimenzióban. :rolleyes:

Azóta eltelt pár csütörtök.. mizujs a helyen?...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Elküldve
:!: Április 8. :!:

Minitali Lurdy csüt este 19 órától (04.08. Dénes nap)

1. Kess (felbújtó)

2. Opel 16v (Az est fékpontja... :lol: )

3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó)

4. mélykék76 (kötekedő)

5. redline (kicsi a bors és még lassu is)

6. Future

7.

8.

.

.

Sziasztok!

Újdonsült forumozók is mehetnek?Vagy csak a kemény mag?

Elküldve
Vissza a jövőbe... :lol: Egy 2004-es hozzászólásra reagáltál... de amúgy bárki jöhet... :P

Baz+ :) Nézem h Renzso meg Kess mit keres a listán, de gondoltam h visszatértek ;) Ezt nagyon benéztem ;)

• 3 months later...
Elküldve
<_< -_- :D :) B)

Mondjuk az a Ford Galaxy KITT edition sem volt semmi :rolleyes:

Tényleg érdemes vinni a kempingszéket. Csak leülsz, aztán zajlanak a dolgok B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.