Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Megérte tegnap kigurulni Lurdyba, jó volt. Jól elpoénkodtuk Pistával, Dzsonival, Stefannal meg Gaboval.

Hazafelé Dzsoniék már az első lámpánál lemaradtak, nem vágták hogy ott menni kell a kis bénák :hiya: . Innen jött a lap, pályaudvarit is elértem, sőt végigverettem a hungárián, kerepesin jobbra, ott is elértem a zöldet, majd a fehér útnál is a balrakanyarodót, szentmihályi-füredi sarkát is elértem, de a vasút piros volt. Amikor fordultam vissza hogy átmenjek a csömöri felüljárón, akkor jöttem rá hogy nem is haza akartam menni :P :)

Na mindegy megvártak :(

Elküldve
Megérte tegnap kigurulni Lurdyba, jó volt. Jól elpoénkodtuk Pistával, Dzsonival, Stefannal meg Gaboval.

Hazafelé Dzsoniék már az első lámpánál lemaradtak, nem vágták hogy ott menni kell a kis bénák :lol: . Innen jött a lap, pályaudvarit is elértem, sőt végigverettem a hungárián, kerepesin jobbra, ott is elértem a zöldet, majd a fehér útnál is a balrakanyarodót, szentmihályi-füredi sarkát is elértem, de a vasút piros volt. Amikor fordultam vissza hogy átmenjek a csömöri felüljárón, akkor jöttem rá hogy nem is haza akartam menni :P :)

Na mindegy megvártak :(

mennyit fogyasztott ebben a zöldhullámban a vas? :hiya:

Elküldve
mennyit fogyasztott ebben a zöldhullámban a vas? :)

:( :P

Ha már fogyi... meglett az első full városi bubufogyi... 13.5 lici/100 km, volt benne rugdosás is, meg dugasz... de alapjában szép nyugisan gurulós volt... Tény, hogy lehet vele kreálni 20-30 licis fogyit is, de simán kihozható bármikor dinamikus autókázással 15 lici alatt nyugodt szívvel... :hiya:

Elküldve
:( :P

Ha már fogyi... meglett az első full városi bubufogyi... 13.5 lici/100 km, volt benne rugdosás is, meg dugasz... de alapjában szép nyugisan gurulós volt... Tény, hogy lehet vele kreálni 20-30 licis fogyit is, de simán kihozható bármikor dinamikus autókázással 15 lici alatt nyugodt szívvel... :hiya:

grat hozzá, azért te is egy kicsit megnyugodtál gondolom :)

Elküldve
Hát azért izgatott a kérdés...mert ment a riogatás rendesen... :)

De ha esetleg mégis szarul fogyasztana érdekelne? :(

Persze így viszont még barátibb. Drakula!

Elküldve
De ha esetleg mégis szarul fogyasztana érdekelne? :(

Persze így viszont még barátibb. Drakula!

Hát azért nem mondanám, hogy nem...de azért így barátibb a dolog... :hiya:

Viszont tegnap Loboval játszottunk picit, és megcsúszott a kuplungom az egyik rajtnál... :) de már meg is van a megoldás... :P

Elküldve
Kezdődik... :)

...folytatódik...

Detti mondta, hogy most jó pár évig ez marad... mi Viktorral csak összemosolyogtunk, hogy akkor legalább lesz idő tökéletesíteni a 700ps-t utcára... :( :P

Elküldve
...folytatódik...

Detti mondta, hogy most jó pár évig ez marad... mi Viktorral csak összemosolyogtunk, hogy akkor legalább lesz idő tökéletesíteni a 700ps-t utcára... :) :(

sosem voltál 100as, ezt folyamatosan tudod bizonyítani

:P :hiya:

• 2 weeks later...
Elküldve
Holnap ki lesz kint? és hol szoktatok gyülekezni? mit szoktatok csinálni?

Én pl. leszek. A parkoló hátsó részében, de 8 körül már tuti látni fogod, elég sok Opel szokott lenni. Őőőő, mit is... :)

Elküldve
akkor teljesen hátul a vágohid utca felől?

Hát, inkább a Mester utca felől mondanám. A Lurdyhoz közelebb eső "blokk" hátsó része. Valahol itt:

Lurdy_Opel_Tali_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
rendben. és hánytol vagytok ott?

Stefan már leírta, de még egyszer... 8 tól (20:00 - 8p.m. ) szoktak gyülekezni a skacok...

Elküldve
jo oké, azthittem olyan 7 körül már rajzottok, és 8kor van a hivatalos. :lol:

Hivatalos???? :( :P :hiya:

Hja végülis a nemhivatalos összeröffenéskor.. :)

Amúgy tény hogy 9 körül kezdődik az élet, (akörül jönnek a "nagyok", főleg ha meleg van.. télen előbb, mert akkor hideg van :D :D

(Nem mintha Mélykék kartárs szokott volt korábban jönni.. állítólag, mert én is csak 2x voltam odakünn :D :P

Elküldve
szoval olyan 8 fél9 körül mehetek ki, ugye? én nem vagyok nagy de lehet csak ugy érek ki :)

na akkor mégegyszer, vannak akik ott lesznek lehet 6 kor, és lesznek akik 10kor esnek majd be, a többség vhol a kettő között.... akkor jössz és mész amikor akarsz... a belépődíjat nekem add oda.. én mindent elrendezek! :( :P :hiya:

Amikorr kiérsz kint leszel, ajánlom, hogy előtte nézz itt szét, kinek milyen verdája van és akkor már (talán) be tudod azonosítani őt... vagy kiabálhatod a nevét is, de sztem a többség furcsán fog rád nézni :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.