Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Megérte tegnap kigurulni Lurdyba, jó volt. Jól elpoénkodtuk Pistával, Dzsonival, Stefannal meg Gaboval. Hazafelé Dzsoniék már az első lámpánál lemaradtak, nem vágták hogy ott menni kell a kis bénák :hiya: . Innen jött a lap, pályaudvarit is elértem, sőt végigverettem a hungárián, kerepesin jobbra, ott is elértem a zöldet, majd a fehér útnál is a balrakanyarodót, szentmihályi-füredi sarkát is elértem, de a vasút piros volt. Amikor fordultam vissza hogy átmenjek a csömöri felüljárón, akkor jöttem rá hogy nem is haza akartam menni :P :) Na mindegy megvártak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Megérte tegnap kigurulni Lurdyba, jó volt. Jól elpoénkodtuk Pistával, Dzsonival, Stefannal meg Gaboval. Hazafelé Dzsoniék már az első lámpánál lemaradtak, nem vágták hogy ott menni kell a kis bénák :lol: . Innen jött a lap, pályaudvarit is elértem, sőt végigverettem a hungárián, kerepesin jobbra, ott is elértem a zöldet, majd a fehér útnál is a balrakanyarodót, szentmihályi-füredi sarkát is elértem, de a vasút piros volt. Amikor fordultam vissza hogy átmenjek a csömöri felüljárón, akkor jöttem rá hogy nem is haza akartam menni :P :) Na mindegy megvártak :( mennyit fogyasztott ebben a zöldhullámban a vas? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 mennyit fogyasztott ebben a zöldhullámban a vas? :( Ennyit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 mennyit fogyasztott ebben a zöldhullámban a vas? :) :( :P Ha már fogyi... meglett az első full városi bubufogyi... 13.5 lici/100 km, volt benne rugdosás is, meg dugasz... de alapjában szép nyugisan gurulós volt... Tény, hogy lehet vele kreálni 20-30 licis fogyit is, de simán kihozható bármikor dinamikus autókázással 15 lici alatt nyugodt szívvel... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 :( :P Ha már fogyi... meglett az első full városi bubufogyi... 13.5 lici/100 km, volt benne rugdosás is, meg dugasz... de alapjában szép nyugisan gurulós volt... Tény, hogy lehet vele kreálni 20-30 licis fogyit is, de simán kihozható bármikor dinamikus autókázással 15 lici alatt nyugodt szívvel... :hiya: grat hozzá, azért te is egy kicsit megnyugodtál gondolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ... Volt baxxad neki Opel? :) Amúgy én sem mentem egyből haza, hanem mentem még egy karikát a pályán. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 grat hozzá, azért te is egy kicsit megnyugodtál gondolom :) Hát azért izgatott a kérdés...mert ment a riogatás rendesen... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Hát azért izgatott a kérdés...mert ment a riogatás rendesen... :) De ha esetleg mégis szarul fogyasztana érdekelne? :( Persze így viszont még barátibb. Drakula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 De ha esetleg mégis szarul fogyasztana érdekelne? :( Persze így viszont még barátibb. Drakula! Hát azért nem mondanám, hogy nem...de azért így barátibb a dolog... :hiya: Viszont tegnap Loboval játszottunk picit, és megcsúszott a kuplungom az egyik rajtnál... :) de már meg is van a megoldás... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 de már meg is van a megoldás... :( Kezdődik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Kezdődik... :) ...folytatódik... Detti mondta, hogy most jó pár évig ez marad... mi Viktorral csak összemosolyogtunk, hogy akkor legalább lesz idő tökéletesíteni a 700ps-t utcára... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ...folytatódik... Detti mondta, hogy most jó pár évig ez marad... mi Viktorral csak összemosolyogtunk, hogy akkor legalább lesz idő tökéletesíteni a 700ps-t utcára... :) :( sosem voltál 100as, ezt folyamatosan tudod bizonyítani :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 sosem voltál 100as, ezt folyamatosan tudod bizonyítani :) :( Az őrültek viszik előre a világot... :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ...folytatódik... Igaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Igaz. :) Holnap ki lesz kint? és hol szoktatok gyülekezni? mit szoktatok csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Holnap ki lesz kint? és hol szoktatok gyülekezni? mit szoktatok csinálni? Én pl. leszek. A parkoló hátsó részében, de 8 körül már tuti látni fogod, elég sok Opel szokott lenni. Őőőő, mit is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Én pl. leszek. A parkoló hátsó részében, de 8 körül már tuti látni fogod, elég sok Opel szokott lenni. Őőőő, mit is... :) akkor teljesen hátul a vágohid utca felől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 akkor teljesen hátul a vágohid utca felől? Hát, inkább a Mester utca felől mondanám. A Lurdyhoz közelebb eső "blokk" hátsó része. Valahol itt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Hát, inkább a Mester utca felől mondanám. A Lurdyhoz közelebb eső "blokk" hátsó része. Valahol itt: http://kepfeltoltes.hu/090722/Lurdy_Opel_T...ltoltes.hu_.jpg rendben. és hánytol vagytok ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 rendben. és hánytol vagytok ott? Stefan már leírta, de még egyszer... 8 tól (20:00 - 8p.m. ) szoktak gyülekezni a skacok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Stefan már leírta, de még egyszer... 8 tól (20:00 - 8p.m. ) szoktak gyülekezni a skacok... jo oké, azthittem olyan 7 körül már rajzottok, és 8kor van a hivatalos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Jelzem, holnap 40 lesz tehát én biztos nem megyek ki 8ra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 jo oké, azthittem olyan 7 körül már rajzottok, és 8kor van a hivatalos. :lol: Hivatalos???? :( :P :hiya: Hja végülis a nemhivatalos összeröffenéskor.. :) Amúgy tény hogy 9 körül kezdődik az élet, (akörül jönnek a "nagyok", főleg ha meleg van.. télen előbb, mert akkor hideg van :D :D (Nem mintha Mélykék kartárs szokott volt korábban jönni.. állítólag, mert én is csak 2x voltam odakünn :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 szoval olyan 8 fél9 körül mehetek ki, ugye? én nem vagyok nagy de lehet csak ugy érek ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 szoval olyan 8 fél9 körül mehetek ki, ugye? én nem vagyok nagy de lehet csak ugy érek ki :) na akkor mégegyszer, vannak akik ott lesznek lehet 6 kor, és lesznek akik 10kor esnek majd be, a többség vhol a kettő között.... akkor jössz és mész amikor akarsz... a belépődíjat nekem add oda.. én mindent elrendezek! :( :P :hiya: Amikorr kiérsz kint leszel, ajánlom, hogy előtte nézz itt szét, kinek milyen verdája van és akkor már (talán) be tudod azonosítani őt... vagy kiabálhatod a nevét is, de sztem a többség furcsán fog rád nézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts