Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tehát akkor lehet azt mondani, hogy az Opellos tökös( nem akartam csúnyát írni ;) ) gyerek nem fázik mert regeltől estig autóval bóklászik. B)

Elküldve
Tehát akkor lehet azt mondani, hogy az Opellos tökös( nem akartam csúnyát írni :blush: ) gyerek nem fázik mert regeltől estig autóval bóklászik. B)

Mondjuk az ülésfűtés kellemesen szokta melengetni a tökömet ;)

• 1 month later...
Elküldve
lesz holnap Lurdynál vmi? ha igen, a mélygarázsban? köbö mikorra érdemes letolni az ótót?

Kb. este 8 körül már szoktak lenni többen :blush:

A mélygarázsban a kijárat környékén szoktunk állni. 90 perc parkolás ingyenes.

• 2 months later...
Elküldve

Kimentem tegnap fél éjfélkor de már nem volt ott senki pedig gondoltam hátha még tudok beszélni Pestával. Mindenesetre hazafelé leelőztem Tomi023-at aztán beszélgettünk Anti kútján még egy kicsit ;)

Elküldve
Kimentem tegnap fél éjfélkor de már nem volt ott senki pedig gondoltam hátha még tudok beszélni Pestával. Mindenesetre hazafelé leelőztem Tomi023-at aztán beszélgettünk Anti kútján még egy kicsit ;)

Negyed környékén indultunk el asszem ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Elküldve
Kemény döntések ezek :lol: :D ;)

Ne döglődj, gyere ki :D

ki tudja melyik döntés milyen hatással lesz a késöbbiekre...mindent jól át kell gondolni :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.