WFefe Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ma nincs kapacitásom ki látogatni a Lurdyhoz. Valaki ha beugrik a klubszékhelyre 17:30-ig adok neki. Később postán tudunk, vagy valakin keresztül, de ezzel nem Én foglalkozom a klubban. Pl Pista bejöhetne valamikor, adok neki sokat. Ok, köszi a gyors reakciót. Kicsit OFF Hemi, a tagságomat mikor élesíted itt a fórumon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Nem Én élesítem azt sem. Én a technikai résszel foglalkozom. Jelentkezés, tagnyilvántartás, klubkártyával kapcsolatban: Emy a fórumon - mote@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Nem Én élesítem azt sem. Én a technikai résszel foglalkozom. Jelentkezés, tagnyilvántartás, klubkártyával kapcsolatban: Emy a fórumon - mote@opelklub.hu Ok, köszi az infót, és bocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Zsear volt a mai tali (is), külön öröm hogy pár fekete GSis elég sokat utazott hogy fent lehessen. XRay most jut eszembe elmaradt a zenésbuli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Zsear volt a mai tali (is), külön öröm hogy pár fekete GSis elég sokat utazott hogy fent lehessen. XRay most jut eszembe elmaradt a zenésbuli. jajaja nagyon jó volt,hogy jöttetek Loree thx a krumplit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Hello! Tud valaki bővebb információval szolgálni az Astra F C18XEL-ről. Ugyanúgy néz ki mint egy GSI. Ja és honnan lehet leszedni hozzá gépkönyvet? THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 :lol: :lol: :lol: :D !!!!! Lurdynál csüt. grillparty? jelentkezőket várok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Hello! Tud valaki bővebb információval szolgálni az Astra F C18XEL-ről. Ugyanúgy néz ki mint egy GSI. Ja és honnan lehet leszedni hozzá gépkönyvet? THX Mi a kérdés? :lol: Gépkönyvet az opelclub.hu-n találsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mi a kérdés? :lol: Gépkönyvet az opelclub.hu-n találsz Az lenne a kérdésem hogy ez a c18XEL motor miben külömbözik a gsi motorjától? Azon kívül hogy 200 cc3 vel kisebb. Én nem vok hozzáértő de ránézésre nagyon hasonlít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Én nem vok hozzáértő de ránézésre nagyon hasonlít. Elefánt és kisegér esete... ránézésre mindkettő nagyon szürke, más közös viszont nincs bennük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 dupla.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Az lenne a kérdésem hogy ez a c18XEL motor miben külömbözik a gsi motorjától? Azon kívül hogy 200 cc3 vel kissebb. Én nem vok hozzáértő de ránézésre nagyon hasonlít. ráadásul az XEL a gynegébb moci, mint a sima XE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 ráadásul az XEL a gynegébb moci, mint a sima XE :lol: Jaja ez a 116 lovas de az én kis c14se-m hez képest rakéta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hy! Tudja valaki hogyan kell bekötni a szivargyújtót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hy! Tudja valaki hogyan kell bekötni a szivargyújtót? Szia, Biztos sokan tudják (én nem) de ez az a topik ahol lehet megbeszélni hogy mi volt/lesz a Lurdy talikon. Szal keress a kérdéseidnek egy megfelelő topikot, pl F Astra Villamosság <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szia, Biztos sokan tudják (én nem) de ez az a topik ahol lehet megbeszélni hogy mi volt/lesz a Lurdy talikon. Szal keress a kérdéseidnek egy megfelelő topikot, pl F Astra Villamosság :huh: Oksa én is ott szoktam lenni a Lurdy nál de csak ritkán. De mikor én voltam tök uncsi volt. Gyorsulni nem szoktatok meg ilyesmi esetleg szépségversenyt szervezni vagy hangnyomás versenyt....stb? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Oksa én is ott szoktam lenni a Lurdy nál de csak ritkán. De mikor én voltam tök uncsi volt. Gyorsulni nem szoktatok meg ilyesmi esetleg szépségversenyt szervezni vagy hangnyomás versenyt....stb? :huh: A Lurdynál fentiekre nincs lehetőség. Nekünk nem uncsi, mert ismerjük egymást és jól eldumálgatunk. Az újaknak nehezebb beilleszkedni mert senkit nem ismernek és nincs ofő mint kisdedóvóban hogy bemutassa az új embert. Van akinek megy (pl XRay :D ) van aki meg meglátja a tömeget, sétálgat egyedül, aztán úgy érzi hogy rossz volt és soha többé nem jön. Jó lehetőség ha itt a fórumon rendszeresen olvasol és néha írsz is, mert akkor gyorsan lesz kivel találkoznod meg beszélned a Lurdyban személyesen is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 A Lurdynál fentiekre nincs lehetőség. Nekünk nem uncsi, mert ismerjük egymást és jól eldumálgatunk. Az újaknak nehezebb beilleszkedni mert senkit nem ismernek és nincs ofő mint kisdedóvóban hogy bemutassa az új embert. Van akinek megy (pl XRay :huh: ) van aki meg meglátja a tömeget, sétálgat egyedül, aztán úgy érzi hogy rossz volt és soha többé nem jön. Jó lehetőség ha itt a fórumon rendszeresen olvasol és néha írsz is, mert akkor gyorsan lesz kivel találkoznod meg beszélned a Lurdyban személyesen is <_< Na oksa de én nem sétálgatok egyedül mer én haverekkel megyek. Majd ha egyszer eljutok ha időm is engedi akkor majd spanolgatok. Csákó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ebben van valami. Már 2x voltam én is Lurdy talin. Az első nem ismertem senkit. A másodikon sem :huh: <_< :D Nekem az a legnagyobb bajom amikor kint vagyok, hogy már vannak összeszokott "klikkek" és ők ugye nem vegyülnek. Az újak meg nem mernek vagy nem tudnak vegyülni. Pl. én :D Engem is érdekelne bármilyen megoldás a könnyebb beilleszkedés érdekében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ebben van valami. Már 2x voltam én is Lurdy talin. Az első nem ismertem senkit. A másodikon sem :lol: :D :D Nekem az a legnagyobb bajom amikor kint vagyok, hogy már vannak összeszokott "klikkek" és ők ugye nem vegyülnek. Az újak meg nem mernek vagy nem tudnak vegyülni. Pl. én :D Engem is érdekelne bármilyen megoldás a könnyebb beilleszkedés érdekében. Szerinted mi lenne a megoldás???? :D :P <_< Ezen mindannyian átestünk,de valahogy mégis megoldottuk :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szerinted mi lenne a megoldás???? :D :D <_< Ha tudnám, már túl lennék rajta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Este ki jön innen a fórumról a Lurdyba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 én ott leszek Pista, Albert biztosan Stefan-t nem nagyon láttam a héten a fórumon biztos jön a seat-master is <_< a többiek meg passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 én ott leszek Pista, Albert biztosan Stefan-t nem nagyon láttam a héten a fórumon biztos jön a seat-master is <_< a többiek meg passz Onnan ismersz meg minket hogy fekete motorháztetőt cserélünk éjjel egy fehér kocsin :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Onnan ismersz meg minket hogy fekete motorháztetőt cserélünk éjjel egy fehér kocsin <_< Ok. Mindenképp arra megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts