Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ma nincs kapacitásom ki látogatni a Lurdyhoz. Valaki ha beugrik a klubszékhelyre 17:30-ig adok neki. Később postán tudunk, vagy valakin keresztül, de ezzel nem Én foglalkozom a klubban. Pl Pista bejöhetne valamikor, adok neki sokat.

Ok, köszi a gyors reakciót. Kicsit OFF Hemi, a tagságomat mikor élesíted itt a fórumon? :lol:

Elküldve

Nem Én élesítem azt sem. Én a technikai résszel foglalkozom.

Jelentkezés, tagnyilvántartás, klubkártyával kapcsolatban:

Emy a fórumon - mote@opelklub.hu

Elküldve
Nem Én élesítem azt sem. Én a technikai résszel foglalkozom.

Jelentkezés, tagnyilvántartás, klubkártyával kapcsolatban:

Emy a fórumon - mote@opelklub.hu

Ok, köszi az infót, és bocsi :lol:

Elküldve
Zsear volt a mai tali (is), külön öröm hogy pár fekete GSis elég sokat utazott hogy fent lehessen. XRay most jut eszembe elmaradt a zenésbuli.

jajaja nagyon jó volt,hogy jöttetek Loree thx a krumplit :lol:

Elküldve

Hello!

Tud valaki bővebb információval szolgálni az Astra F C18XEL-ről.

Ugyanúgy néz ki mint egy GSI.

Ja és honnan lehet leszedni hozzá gépkönyvet?

THX

Elküldve
Hello!

Tud valaki bővebb információval szolgálni az Astra F C18XEL-ről.

Ugyanúgy néz ki mint egy GSI.

Ja és honnan lehet leszedni hozzá gépkönyvet?

THX

Mi a kérdés? :lol:

Gépkönyvet az opelclub.hu-n találsz

Elküldve
Mi a kérdés? :lol:

Gépkönyvet az opelclub.hu-n találsz

Az lenne a kérdésem hogy ez a c18XEL motor miben külömbözik a gsi motorjától?

Azon kívül hogy 200 cc3 vel kisebb.

Én nem vok hozzáértő de ránézésre nagyon hasonlít.

Elküldve

Elefánt és kisegér esete... ránézésre mindkettő nagyon szürke, más közös viszont nincs bennük :lol:

Elküldve
Az lenne a kérdésem hogy ez a c18XEL motor miben külömbözik a gsi motorjától?

Azon kívül hogy 200 cc3 vel kissebb.

ráadásul az XEL a gynegébb moci, mint a sima XE :lol:

Elküldve
Hy!

Tudja valaki hogyan kell bekötni a szivargyújtót?

Szia,

Biztos sokan tudják (én nem) de ez az a topik ahol lehet megbeszélni hogy mi volt/lesz a Lurdy talikon. Szal keress a kérdéseidnek egy megfelelő topikot, pl F Astra Villamosság <_<

Elküldve
Szia,

Biztos sokan tudják (én nem) de ez az a topik ahol lehet megbeszélni hogy mi volt/lesz a Lurdy talikon. Szal keress a kérdéseidnek egy megfelelő topikot, pl F Astra Villamosság :huh:

Oksa én is ott szoktam lenni a Lurdy nál de csak ritkán.

De mikor én voltam tök uncsi volt.

Gyorsulni nem szoktatok meg ilyesmi esetleg szépségversenyt szervezni vagy hangnyomás versenyt....stb? <_<

Elküldve
Oksa én is ott szoktam lenni a Lurdy nál de csak ritkán.

De mikor én voltam tök uncsi volt.

Gyorsulni nem szoktatok meg ilyesmi esetleg szépségversenyt szervezni vagy hangnyomás versenyt....stb? :huh:

A Lurdynál fentiekre nincs lehetőség. Nekünk nem uncsi, mert ismerjük egymást és jól eldumálgatunk. Az újaknak nehezebb beilleszkedni mert senkit nem ismernek és nincs ofő mint kisdedóvóban hogy bemutassa az új embert. Van akinek megy (pl XRay :D ) van aki meg meglátja a tömeget, sétálgat egyedül, aztán úgy érzi hogy rossz volt és soha többé nem jön.

Jó lehetőség ha itt a fórumon rendszeresen olvasol és néha írsz is, mert akkor gyorsan lesz kivel találkoznod meg beszélned a Lurdyban személyesen is <_<

Elküldve
A Lurdynál fentiekre nincs lehetőség. Nekünk nem uncsi, mert ismerjük egymást és jól eldumálgatunk. Az újaknak nehezebb beilleszkedni mert senkit nem ismernek és nincs ofő mint kisdedóvóban hogy bemutassa az új embert. Van akinek megy (pl XRay :huh: ) van aki meg meglátja a tömeget, sétálgat egyedül, aztán úgy érzi hogy rossz volt és soha többé nem jön.

Jó lehetőség ha itt a fórumon rendszeresen olvasol és néha írsz is, mert akkor gyorsan lesz kivel találkoznod meg beszélned a Lurdyban személyesen is <_<

Na oksa de én nem sétálgatok egyedül mer én haverekkel megyek.

Majd ha egyszer eljutok ha időm is engedi akkor majd spanolgatok.

Csákó!

Elküldve

Ebben van valami. Már 2x voltam én is Lurdy talin. Az első nem ismertem senkit. A másodikon sem :huh: <_< :D

Nekem az a legnagyobb bajom amikor kint vagyok, hogy már vannak összeszokott "klikkek" és ők ugye nem vegyülnek. Az újak meg nem mernek vagy nem tudnak vegyülni. Pl. én :D Engem is érdekelne bármilyen megoldás a könnyebb beilleszkedés érdekében.

Elküldve
Ebben van valami. Már 2x voltam én is Lurdy talin. Az első nem ismertem senkit. A másodikon sem :lol: :D :D

Nekem az a legnagyobb bajom amikor kint vagyok, hogy már vannak összeszokott "klikkek" és ők ugye nem vegyülnek. Az újak meg nem mernek vagy nem tudnak vegyülni. Pl. én :D Engem is érdekelne bármilyen megoldás a könnyebb beilleszkedés érdekében.

Szerinted mi lenne a megoldás???? :D :P <_<

Ezen mindannyian átestünk,de valahogy mégis megoldottuk :huh: :D

Elküldve
én ott leszek

Pista, Albert biztosan

Stefan-t nem nagyon láttam a héten a fórumon

biztos jön a seat-master is <_<

a többiek meg passz

Onnan ismersz meg minket hogy fekete motorháztetőt cserélünk éjjel egy fehér kocsin :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.