yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Na jól van látom felesleges próbálkoznom az biztos, hogy én jövő héten megyek :lol:
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Na jól van látom felesleges próbálkoznom Én tuti, hogy megyek. Talán dárc is, de az még nem 100% ,pedig kéne mert már megszólnak :lol:
gergolabs Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek.
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek. Szerintem elég sokan lesznek, jó idő van. Amikor esik akkor is kint van legalább 50 autó.....
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek. Nem tudom pontosan, 8 után, ETA fél 9 körül :lol:
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Nem tudom pontosan, 8 után, ETA fél 9 körül :lol: hozod az asszonyt is? :lol:
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 hozod az asszonyt is? :lol: Estimated Time of Arrival, ha már Zuluzni lehet... :lol:
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Estimated Time of Arrival, ha már Zuluzni lehet... :lol: nem lehet, ki mondta ezt neked? :lol:
gergolabs Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Akkor egyeztessük óráinkat! :lol: Alpha, Bravo, Charlie jelentkezz!
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek. Igyekszem kint lenni 8ra. Nehogy bántódásod essen, olyan kisdarab vagy úgyis :lol: :lol: :lol:
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Akkor egyeztessük óráinkat! :lol: Alpha, Bravo, Charlie jelentkezz! Helló csárli!
gergolabs Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Igyekszem kint lenni 8ra. Nehogy bántódásod essen, olyan kisdarab vagy úgyis :lol: :lol: :lol: Rendes tőled! Akkor indulok is!
Bkori Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Mindenkinek köszönet a segítségért, amit ma este a Lurdynál kaptam, legfőképpen Tominak, hogy feljött Kecskemétről, hogy felragasszon egy csomó matricát a Kadett-ra és még pár másik klubbos autóra akik képviselnek minket szombaton a Verda napon.
Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Mindenkinek köszönet a segítségért, amit ma este a Lurdynál kaptam, legfőképpen Tominak, hogy feljött Kecskemétről, hogy felragasszon egy csomó matricát a Kadett-ra és még pár másik klubbos autóra akik képviselnek minket szombaton a Verda napon. Nagyon király a kis verda :lol: Jók lettek a matricák is, kár, hogy nem vittem fényképezőgépet, majd csinálhatnátok pár képet, mert Verda napokra sajna nem megyek. Remélem a kerékcsavarok is a helyükön maradtak hazáig! :lol:
Albert Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Iszonyat szuper volt a tegnapi Lurdy! Nagyon tetszett a három régi verda, igen, a Mustang is. És jót dumáltunk a kempingteammel.
hemi Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 A képek minőségéről a telefonom tehet:) Holnap készülnek jobb képek is. A tegnapi Lurdy tényleg jó volt!
Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 http://www.familiakft.hu/images/kadett/lurdy_20080807_1.jpg http://www.familiakft.hu/images/kadett/lurdy_20080807_2.jpg http://www.familiakft.hu/images/kadett/lurdy_20080807_3.jpg A képek minőségéről a telefonom tehet:) Holnap készülnek jobb képek is. A tegnapi Lurdy tényleg jó volt! Nem baj, a hangulatot visszaadják a képek. Király lett a matricázás is. Örülök, hogy láthattam élőben :lol: Amúgy valami ilyesmire tervezed a Corsát? A mobile.de-n találtam még a múltkor, nem tudom, hogy láttad e már ezt a hozzászólást. :lol:
hemi Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Nagyon tetszik ez a gép! Igen láttam a Corsa topikban, csak sokszor lapítok ott:) Olyan Corsa nagyon jó lenne, de nincs ennyi pengőm:) Mondjuk, úgy hasonlóra!:lol:
rtomi Elküldve Augusztus12, 2008 Elküldve Augusztus12, 2008 Csütörtökön estére tudna nekem valaki klubbos rendszámkeretet hozni? :lol: Lurdy-hoz persze. :lol:
rtomi Elküldve Augusztus13, 2008 Elküldve Augusztus13, 2008 Ok, lesz nálam. Köszi! Közben beszéltem Kornéllal is telefonon. Remélem holnap már lesz mire feltenni. :lol:
Fapuma Elküldve Augusztus13, 2008 Elküldve Augusztus13, 2008 Hy! Nem gond ha csatlakozok a holnapi talihoz? :lol:
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 gsi clubos szélvédőmatrinyát írtam a gsi topicba... nem reagált rá senki... Remélem Anti csomijában azé lesz... :lol:
Recommended Posts