yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Na jól van látom felesleges próbálkoznom az biztos, hogy én jövő héten megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 én asszem most mégis kihagyom :lol: 99% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Na jól van látom felesleges próbálkoznom Én tuti, hogy megyek. Talán dárc is, de az még nem 100% ,pedig kéne mert már megszólnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek. Szerintem elég sokan lesznek, jó idő van. Amikor esik akkor is kint van legalább 50 autó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek. Nem tudom pontosan, 8 után, ETA fél 9 körül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Nem tudom pontosan, 8 után, ETA fél 9 körül :lol: hozod az asszonyt is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 hozod az asszonyt is? :lol: Estimated Time of Arrival, ha már Zuluzni lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Estimated Time of Arrival, ha már Zuluzni lehet... :lol: nem lehet, ki mondta ezt neked? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Akkor egyeztessük óráinkat! :lol: Alpha, Bravo, Charlie jelentkezz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Stefán mikor érkezel? Pista jössz? A többiek meg kár, hogy nem jönnek. Igyekszem kint lenni 8ra. Nehogy bántódásod essen, olyan kisdarab vagy úgyis :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Akkor egyeztessük óráinkat! :lol: Alpha, Bravo, Charlie jelentkezz! Helló csárli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Igyekszem kint lenni 8ra. Nehogy bántódásod essen, olyan kisdarab vagy úgyis :lol: :lol: :lol: Rendes tőled! Akkor indulok is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Mindenkinek köszönet a segítségért, amit ma este a Lurdynál kaptam, legfőképpen Tominak, hogy feljött Kecskemétről, hogy felragasszon egy csomó matricát a Kadett-ra és még pár másik klubbos autóra akik képviselnek minket szombaton a Verda napon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Mindenkinek köszönet a segítségért, amit ma este a Lurdynál kaptam, legfőképpen Tominak, hogy feljött Kecskemétről, hogy felragasszon egy csomó matricát a Kadett-ra és még pár másik klubbos autóra akik képviselnek minket szombaton a Verda napon. Nagyon király a kis verda :lol: Jók lettek a matricák is, kár, hogy nem vittem fényképezőgépet, majd csinálhatnátok pár képet, mert Verda napokra sajna nem megyek. Remélem a kerékcsavarok is a helyükön maradtak hazáig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Iszonyat szuper volt a tegnapi Lurdy! Nagyon tetszett a három régi verda, igen, a Mustang is. És jót dumáltunk a kempingteammel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 A képek minőségéről a telefonom tehet:) Holnap készülnek jobb képek is. A tegnapi Lurdy tényleg jó volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 http://www.familiakft.hu/images/kadett/lurdy_20080807_1.jpg http://www.familiakft.hu/images/kadett/lurdy_20080807_2.jpg http://www.familiakft.hu/images/kadett/lurdy_20080807_3.jpg A képek minőségéről a telefonom tehet:) Holnap készülnek jobb képek is. A tegnapi Lurdy tényleg jó volt! Nem baj, a hangulatot visszaadják a képek. Király lett a matricázás is. Örülök, hogy láthattam élőben :lol: Amúgy valami ilyesmire tervezed a Corsát? A mobile.de-n találtam még a múltkor, nem tudom, hogy láttad e már ezt a hozzászólást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Nagyon tetszik ez a gép! Igen láttam a Corsa topikban, csak sokszor lapítok ott:) Olyan Corsa nagyon jó lenne, de nincs ennyi pengőm:) Mondjuk, úgy hasonlóra!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Csütörtökön estére tudna nekem valaki klubbos rendszámkeretet hozni? :lol: Lurdy-hoz persze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ok, lesz nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ok, lesz nálam. Köszi! Közben beszéltem Kornéllal is telefonon. Remélem holnap már lesz mire feltenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapuma Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hy! Nem gond ha csatlakozok a holnapi talihoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Helló, Miért lenne gond ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 gsi clubos szélvédőmatrinyát írtam a gsi topicba... nem reagált rá senki... Remélem Anti csomijában azé lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts