Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 az komolyabb volt Az igaz, elég jól ment. Csak azért mutatom, hogy úgy körülbelül, hogy el tudja képzelni miről beszélünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 az a pocket bike nagyonnagy :lol: :lol: találtam már párat teszveszen meg vaterán de azok nem olyan jók....van olyan amit be kell rántani mint nagyapám rotációs kapáját :lol: :lol: :lol: viszont van fenn egy kawasaki ninja fényezéssel és formával.....na az nagyonkellene :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 találtam már párat teszveszen meg vaterán de azok nem olyan jók....van olyan amit be kell rántani mint nagyapám rotációs kapáját :lol: :lol: :lol: Nagypapád is versenyző volt? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Igen, ami kint volt, az nagyobb volt mint a pocket bike-ok...meg jobban is ment, és nem volt olyan nyüszött hangja sem... :lol: Amikor még FK-ztam akartunk Pocket-et, de sorba vitte vissza mindenki, mert annyi gond volt velük...így nem lett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Ki lesz ott az eheti talin?? 8 körül lehet, hogy arra járok. Gabi? Pista? Stefán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Ki lesz ott az eheti talin?? 8 körül lehet, hogy arra járok. Gabi? Pista? Stefán? jó mán a BC vagy vigyek csavarhúzót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Mégnemtom :lol: De lehetséges :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Ki lesz ott az eheti talin?? 8 körül lehet, hogy arra járok. Gabi? Pista? Stefán? Szerintem esélyes. Meg megpróbálom kicsit összeszedni magamat és a dácoláson is megjelenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 jó mán a BC vagy vigyek csavarhúzót? :lol: Még mindig nem szereztem nem törött kijelzőt, de a BC azóta is műkszik, becsomagoltam a Gabi utasításai szerint, úgyhogy sztem most már örökre jó lesz. Dáccolni nem tudok menni. Sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Csütörtökön kint lesz a Tombolás Corsa a lurdy-nál, lehet venni tombolát ! ne a lányokat keressétek hanem engem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 ne a lányokat keressétek hanem engem :lol: Inkább rendelek neten jegyet :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Pedig a lányokra is lenne érdeklődés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Még mindig nem szereztem nem törött kijelzőt, de a BC azóta is műkszik, becsomagoltam a Gabi utasításai szerint, úgyhogy sztem most már örökre jó lesz. Dáccolni nem tudok menni. Sajna. Kell bc kijelző ? Mééé nem szólsz ? :lol: Szinte biztos, hogy ottleszek, ha nem, akkor meg bevésem ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kell bc kijelző ? Mééé nem szólsz ? :lol: Szinte biztos, hogy ottleszek, ha nem, akkor meg bevésem ide. Kéne, de most nem állok vmi jól anyagilag. Inkább Blitz-re hagynám, mert talán addigra lesz rá pénzem. Mikor tájt jössz? Nekem korán el kell lépnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 de tid kijelző kéne, nem mid, ha jól sejtem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 de tid kijelző kéne, nem mid, ha jól sejtem... :lol: Jaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Szeretném előre jelezni hogy se most (bár lehet beugrok de max öt percre) se a jövő héten nem teszem tiszteletemet a Lurdynál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Olyan sok tombola elkelt már, minek hozod:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Akkor ki várható 8 körül holnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Akkor ki várható 8 körül holnap? 8kor szerintem enki nem lesz ott. Este nyolckor már szerintem többen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 8kor szerintem enki nem lesz ott. Este nyolckor már szerintem többen :lol: Köszönjük Pista Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Köszönjük Pista Hahópihe mit szokott ilyenkor mondani ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Tehát akkor ma 20:00-kor(Zulu 19:00) ki lesz ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Tehát akkor ma 20:00-kor(Zulu 19:00) ki lesz ott? Aki eljön :lol: A Zuluk nem biztos, hogy jönnek, nekik messze van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Na jól van látom felesleges próbálkoznom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts