Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mindig csak a kifogások :D

Néha az is kell. Különben is a parkolóban, hogy a fenyőbe szánkóznék? Csak azt ne mond, hogy valamelyik autóután kötjük a szánkómat. :P :D

Elküldve
Néha az is kell. Különben is a parkolóban, hogy a fenyőbe szánkóznék? Csak azt ne mond, hogy valamelyik autóután kötjük a szánkómat. ;) :P

Teljesen szokványos csütörtök esti mulatság lenne... :D :D

Elküldve
van vonóhorgom és viszek vontatókötelet:D

Kötél van a szánkón. :D Vonóhorgom nekem is van bár nem tudom magamat vontatni. Bekéne szerelnem egy robot pilótát. ;) :P :D

Elküldve
Bukósisakban szánkón ülve nyáron hülén néznék ki. :D :P

Legalább annyira néz ki hülyén, mint sapkában meg sálban cseresznyét szedni :D

Elküldve
Csak az sok büdös köccög bogár ne repkedet volna ott a parkolóban.:D

Én simán leütögettem őket Red Bull-os flakonnal. Csak úgy koppant a kitin a fémen :D

Elküldve
Azok tökártalmatlan májusi cserebogarak. Nem kell félni tőlük és bántani sem kell őket.

Nem bántom őket csak arrébtessékelem őket.:D

Zavar, hogy mindig nekem jönnek.:D

Elküldve
Azok tökártalmatlan májusi cserebogarak. Nem kell félni tőlük és bántani sem kell őket.

Azok nem azok voltak. Te nem láttad! Hatalmas csápjuk volt és vérszívó fogaik és mindenkit megtámadtak :D

Elküldve
Azok nem azok voltak. Te nem láttad! Hatalmas csápjuk volt és vérszívó fogaik és mindenkit megtámadtak :D

Stefan! Ne igyál több Red Bullt!! :D :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.