Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Majd ha száraz betonon megpörgettyűződ az Omegát, akkor esetleg beszélgethetünk a Seniről B) :D ;)

Van valakinek bakelitgumija? ;)

Egyszerűbb, mint a motorcsere MV6-ra B)

Elküldve
Majd ha száraz betonon megpörgettyűződ az Omegát, akkor esetleg beszélgethetünk a Seniről ;) ;) :lol:

hűűűűűűűűűűdenagyarcanvanvalkinek B) B) :D

Elküldve
Hozod a bombát? B)

Szerk.: bocsi, félreolvastam. Azt hittem azt írod, hogy megérintheti B) :D ;) Köszi az infót egyébként!

Leforgattuk volna a nagy Durranás 3-t. ( De rossz poén, denem bírtam kihagyni) ;)

Elküldve
Hozod a bombát? B)

Szerk.: bocsi, félreolvastam. Azt hittem azt írod, hogy megérintheti :D ;) ;) Köszi az infót egyébként!

Aha egy egytonnás bombával kigurulok Lurdyba ja.

Volt valami érdekes tegnap, mert nem tudtam menni B)

Elküldve
Aha egy egytonnás bombával kigurulok Lurdyba ja.

Volt valami érdekes tegnap, mert nem tudtam menni B)

Igen, láttam egy Ascona Cabriot élőben! B)

Meg megkóstoltam a Mekibe a shake-et, szerintem rá fogok kattanni :D

Elküldve
Meg megkóstoltam a Mekibe a shake-et, szerintem rá fogok kattanni B)

B) :D ;) ;)

vigyázz vele...aztán idővel meg a leszokásnál küzdesz majd a shaketapasszal... :lol:

Elküldve
Igen, láttam egy Ascona Cabriot élőben! B)

azóta jobban értékeled a saját corsádat :D

örülök h találkoztunk végre személyesen is .....

jah meg ültem Anti ótójában....ne merje szídni senki azt a kocsit mert kurva jó... B)

Elküldve
Seggtapasz? B) :D ;) ;)

Asszem újfent elkalandoztunk a témától...

jah meg ültem Anti ótójában....ne merje szídni senki azt a kocsit mert dolgozó lány jó... B)

...sárga

• 3 weeks later...
Elküldve
Király volt a mai Lurdytali. Főleg Pista autójának széjjeldikkházásának nézése és Davey C-jének sasolása.

jaja kezd ujra a nyárhangulat visszajönni soksok emberrel, sokosk autoval és jóidővel :D

Elküldve
jaja kezd ujra a nyárhangulat visszajönni soksok emberrel, sokosk autoval és jóidővel :D

Ennyi embert még én se láttam.:D

Bár én még nem is voltam olyan sokszor kint.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.