zozor Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Hy! Annyira felkészültem a tegnapi találkozóra, hogy el sem tudtam indulni: megszületett egyik kollegám pici lánya, így azt kellet ünnepelni... :D De hogy máskor ne csak a számat jártassam, szó nélkül oda fogok menni! Na, Üdv!
Stefan Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Hy! Annyira felkészültem a tegnapi találkozóra, hogy el sem tudtam indulni: megszületett egyik kollegám pici lánya, így azt kellet ünnepelni... :D De hogy máskor ne csak a számat jártassam, szó nélkül oda fogok menni! Na, Üdv! Gratula nekik így ismeretlenül is! Mire jössz, már remélhetőleg beindul a Loretta-Büfé :D
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Tőlem kérdezed yooccoo? aha én vártam Lantit, de nem jött :D
Vicsor Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 aha én vártam Lantit, de nem jött :D Ő, mélykék is kereste. Én mondjuk nem ismerem.
Vicsor Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Kérdés: Ha holnap jó idő lesz ( ezt igérgetik, bár lehet, hogy lesz eső) akkor gondolom kint a szabad parkolóban lesz a tali? Azt tudom, hogy szoktátok itt ezt sokszor emlegetni. Csak azért kérdezem, hogy tuti legyen az, hogy megtaláljalak titeket. :D
Xray Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 A háttérben komoly munkálatok folynak :lol: :D :D de valami iszonyat nagy projekt lehet Redi , mert veszettsokáig tart :D :D Keress fel ha esetleg! :D
profile Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Kérdés: Ha holnap jó idő lesz ( ezt igérgetik, bár lehet, hogy lesz eső) akkor gondolom kint a szabad parkolóban lesz a tali? Azt tudom, hogy szoktátok itt ezt sokszor emlegetni. Csak azért kérdezem, hogy tuti legyen az, hogy megtaláljalak titeket. :D Ha holnap is 9 fok lesz, mint pl tegnap este, erősen kétlem.
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 Most, hogy itt mellettem besüt a nap az ablakon sok mindent elképzelhetőnek tartok :D Ha nem esik az eső és nincs nagyon hideg akkor szakadár csoportok felbukkanása is elképzelhető a fenti parkolóban :D :D
yooccoo Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 múlt héten is voltunk fenn, de aztán lehúztunk, mert senki nem volt :D
Gelko Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 szakadár csoportok felbukkanása is elképzelhető a fenti parkolóban :D :D akkor inkább én lent maradok :D
Stefan Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 http://m.blog.hu/dz/dzsihad/image/Islam/070407islamabad.jpg akkor inkább én lent maradok :D Úgy is lejönnek a vasakért :D
Gelko Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 Úgy is lejönnek a vasakért :D az egy másik etnikum :D
Gelko Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 rá gondoltál? :D :D na jó ne itt offoljunk...szóval holnap lurdy :D
Stefan Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 :D na jó ne itt offoljunk...szóval holnap lurdy :D A kabrióval jössz?
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 ....akkor inkább én lent maradok :D.... Mekkora egy hülye vagy :D :D
Gelko Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 A kabrióval jössz? igen ! de ne várj sokat mert most nem szép :D ha kiérek egyáltalán mert közbejött egy kis egyéb dolog
Lanti Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Hópihe bulizik: http://kepfeltoltes.hu/080509/119125550Sen...ltoltes.hu_.jpg szégyenlem is magam de akkor jutott eszembe, hogy otthagytam a szemetet mikor már kifordultam.... Bocsánnat Pista! Bár ha "hópihébe" raktam volna felse tűnt volna neki B) B)
Stefan Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 ... Bár ha "hópihébe" raktam volna felse tűnt volna neki ;) B) be sem fért volna B) :D
Recommended Posts