zozor Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hali-Gali! A Lurdinál merre szokott gyűlni a nép? És hányfele? Mer' aaakko emennék én is- nehogymá ne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 *sigh*.....a mindennapos kérdés :D f8 után, ahol sok Opel van....vagy lent vagy kint :D KÉREM AZ ADMINOKAT VÁLTOZTASSÁK MEG A TOPIK CIMÉT ERRE: "Lurdy mini talik - minden csütörtökön fél 8-tól....gyere oda ahol sok Opelt látsz" -ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 csak ne lennék ennyire vizuális típus... :D :D :D most jut eszembe, még benn van a régi kézifék-szoknya is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ha nem esik, kinn lesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 *sigh*.....a mindennapos kérdés :D f8 után, ahol sok Opel van....vagy lent vagy kint :D KÉREM AZ ADMINOKAT VÁLTOZTASSÁK MEG A TOPIK CIMÉT ERRE: "Lurdy mini talik - minden csütörtökön fél 8-tól....gyere oda ahol sok Opelt látsz" -ra Sok-sok hajlongás közepette KÖSZÖNÖM!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 KÉREM AZ ADMINOKAT VÁLTOZTASSÁK MEG A TOPIK CIMÉT ERRE: "Lurdy mini talik - minden csütörtökön fél 8-tól....gyere oda ahol sok Opelt látsz" -ra Há de télleg minden héten megkérdik anélkül hogy egyet visszalapoznának - nem rossz ötlet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 - nem rossz ötlet :D miazhogy nem rossz....egyszerűen zseniális :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Há de télleg minden héten megkérdik anélkül hogy egyet visszalapoznának - nem rossz ötlet :D Ez így van! Csak még nem jártam ott. /Ezt akkor is elb...tam :D / Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 miazhogy nem rossz....egyszerűen zseniális :D Kérem a zseniális webmestereket nézzék meg ezt az oldalt. Rögtön indul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Aranyos a görényed! Hozod este Lurdyba? :D Nem merem mert egy mini emberevő. :D Mindenkit megharapna, aztán meg engem elkergetnétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Kérem a zseniális webmestereket nézzék meg ezt az oldalt. Rögtön indul! A háttérben komoly munkálatok folynak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 A háttérben komoly munkálatok folynak :D és megfontolt munkák! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 A háttérben komoly munkálatok folynak :D A világ összes földönfetrengveröhögő szmájlija se lenne elég ide most Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 A háttérben komoly munkálatok folynak :D Csak bele ne szakadj... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 nu, meggyöttem nagyon kóser lett a lámpa Gabi, köszi a segítséget msot egy kicsit jobban belemerültem a társasági életbe, hiába no, már 2. alkalommal voltam :D Lanti: szolidaritásom jeléül vittem zsebkendőt, de sajnos nem tudtam átadni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nekem is van kettő görényem!! :D Azaz anyuék megörökölték őket.. :D fajin a verdád sikerült a telót beszerelni végülis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 sikerült a telót beszerelni végülis? ja, Pííísta autóját alkatrészbázisnak használva nagy küzdelmek árán megszületett a megoldás :D aztán meg immógondokat is orvosoltunk, így már haza is tudott menni a kisasszony :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 fajin a verdád sikerült a telót beszerelni végülis? Köszönöm, igaz a végén majdnem ott maradtam autóstul, mert letíltott a kicsike, de Gábor azt is nagyon ügyesen megjavította :D Köszi Pista és Gabi :D Gombócok fognak repkedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Köszönöm, igaz a végén majdnem ott maradtam autóstul, mert letíltott a kicsike, de Gábor azt is nagyon ügyesen megjavította :D Köszi Pista és Gabi :D Gombócok fognak repkedni :D Én is Pista vagyok és én adtam a szigszalagot és a fagyit is szeretem :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Én is Pista vagyok és én adtam a szigszalagot és a fagyit is szeretem :D :D :D Ebből lassan lista lesz :lol: :D Csak vigyázzzzatok, mert ha én csinálom huuu :D Szóval köszönöm mindenkinek a segítséget, mert bizony szinte mindenki tett valamit a telók működéséért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Ebből lassan lista lesz :lol: :D Csak vigyázzzzatok, mert ha én csinálom huuu :D Szóval köszönöm mindenkinek a segítséget, mert bizony szinte mindenki tett valamit a telók működéséért :D Ha mást nem lelkiekben támogattuk Gabit. A szokásos 1 dolgozik, a többi 10 nézi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 el ne felejtsük, hogy az kombiné fogómmal próbálta Pista meg Anti tekergetni, csak kevesek voltak, mint GM olajban a részecskék :D szerk: jah, én a pörköltet meg a pacalt szeretem inkább, meg persze a meggyes sütit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 el ne felejtsük, hogy az kombiné fogómmal próbálta Pista meg Anti tekergetni, csak kevesek voltak, mint GM olajban a részecskék :D szerk: jah, én a pörköltet meg a pacalt szeretem inkább, meg persze a meggyes sütit :D Lehet, hogy csütörtöki büfét fogok nyitni a Lurdyban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 csomagtartóba beépített grill :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Lehet, hogy csütörtöki büfét fogok nyitni a Lurdyban :D Ez jó ötletnek tűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts