Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Meglepő, meglepő :D Akkor Gabi + Norbi együtt pont egy ? :D :D súlyba lehet, hogy kitesznek 1et.. de máshogy..... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 deviccesek vagyunk ma... papírhuszár :D :D :D :D Aki nem bír el egy felnött mamuttal vacsira, az már papírhuszár miii??? Azért egy sajtburievőversenybe benne lennék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Aki nem bír el egy felnött mamuttal vacsira, az már papírhuszár miii??? Azért egy sajtburievőversenybe benne lennék... :D kihívás nélkül nem szeretek versenyezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Aki nem bír el egy felnött mamuttal vacsira, az már papírhuszár miii??? Azért egy sajtburievőversenybe benne lennék... :D jah, de neked minimum egy hetes sajtburgereket adjanak mert azokat csiped igazán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 kihívás nélkül nem szeretek versenyezni :D Üccsi nélkül...úgy sokkal fullasztóbb...és 5 perc alatt...na??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 jah, de neked minimum egy hetes sajtburgereket adjanak mert azokat csiped igazán Jaja...megvesszük előre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkó befogadunk :D Kempingszék van ? :D Az sajna nincs. a nagyimnak volt egy kempinágya de arról mindig leestema alvásközben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Üccsi nélkül...úgy sokkal fullasztóbb...és 5 perc alatt...na??? :D Szerintem lenyomod Lantit. Van rá 1 üveg pezsgőm, ha valaki akar fogadni :D ui: Martini Asti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Az sajna nincs. a nagyimnak volt egy kempinágya de arról mindig leestema alvásközben. :D Akkóó pont itt az ideje, hogy beszerezz egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Micsoda off lavina :D már várom a jóidőt, és a lehetőséget, amikor fel tudok menni egy csütörtökön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintem lenyomod Lantit. Van rá 1 üveg pezsgőm, ha valaki akar fogadni :D ui: Martini Asti :lol: hihi...ismer... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Micsoda off lavina :D már várom a jóidőt, és a lehetőséget, amikor fel tudok menni egy csütörtökön. Tényleg, nincs erre egy modi? Várunk jövő héten :D Most nem tudok menni én se mer irodaavató buli van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tényleg, nincs erre egy modi? Várunk jövő héten :D Most nem tudok menni én se mer irodaavató buli van. Azt megkérdezném, hogy a gyosulási adatok elemzésén felül mi volt eddig off itt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tényleg, nincs erre egy modi? Én ezt már át nem helyezem... :D :D :lol: Inkább visszatérke az eredeti témához... :D Jó rég voltam kinnt a Lurdynál talin... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tényleg, nincs erre egy modi? Várunk jövő héten :D Most nem tudok menni én se mer irodaavató buli van. mindíg a modi-k a legrosszabbak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Jó rég voltam kinnt a Lurdynál talin... :D jónagy papucs vagy :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkóó pont itt az ideje, hogy beszerezz egyet :D Majd gondolkozom rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tényleg, nincs erre egy modi? Várunk jövő héten :D Most nem tudok menni én se mer irodaavató buli van. nincs. :D és sajna most nem aktuális nekem sem. Azt megkérdezném, hogy a gyosulási adatok elemzésén felül mi volt eddig off itt ? :D az, meg a 100 kg. De jól beindultak a srácok. Sebaj, majd Antira rákényszerítjük, hogy akarata ellenére szelektálja a dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 jónagy papucs vagy :D :D :D Ellenben veled én nem otthon voltam, se nem az ósánban...hanem vagy moziban, vagy darcozni vagy gokartozni...ahhoz jobban volt kedvem... okés erre Te is mondhatod, hogy neked meg az ósánhoz...hát Te tudod... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Sebaj, majd Antira rákényszerítjük, hogy akarata ellenére szelektálja a dolgokat. :D már csak 40e :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ellenben veled én nem otthon voltam, se nem az ósánban...hanem vagy moziban, vagy darcozni vagy gokartozni...ahhoz jobban volt kedvem... okés erre Te is mondhatod, hogy neked meg az ósánhoz...hát Te tudod... :D :D :D ahol már magyarázkodni kell ott..... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megkérek mindekit, hogy szegény elnyomott Lantinak mindenki hozzon egy 100as papírzsepit, akiben van annyi emberség, hogy át tudja látni és mélyen együttérez hányatott sorsával. Köszi előre is :D ui: free Lanti !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Részemről... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megkérek mindekit, hogy szegény elnyomott Lantinak mindenki hozzon egy 100as papírzsepit, akiben van annyi emberség, hogy át tudja látni és mélyen együttérez hányatott sorsával. Köszi előre is :D ui: free Lanti !!!!! Milyen illatu legyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Milyen illatu legyen? :D Nekem is van kettő görényem!! :D Azaz anyuék megörökölték őket.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts