Vicsor Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Köszi! Piros marad, meg ez ilyen mindennapi használatban van. Fehérke lesz a játszós :D Amúgy semmi gond, nekem sem mindíg tiszta. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 csütörtökön már odakinn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 csütörtökön már odakinn? A met.hu szerint nem lesz csodálatos idő :D 2008.04.03 csütörtök Záporok várhatók min:4 max:11 Dehát meglátjuk, ha szép idő lesz és nem lesz hideg akkor természetesen fent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Srácok jó volt ez a tali meg minden, annyian vagytok, mint égen a csillag:D:D de ez hogy van 6×7 fős brigádok, kikészít:D:D::D majd legközelebb bemutatkozok nektek a kocsim által, egy jó kis tehén bögéssel, azt már legalább ti fogtok engem ismerni:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ...de ez hogy van 6×7 fős brigádok, kikészít:D:D::D ... Azé' me' a Kadettosok mindíg különcködnek :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azé' me' a Kadettosok mindíg különcködnek :D :D :D Meg a kupésok meg az aszkonások meg a géesisek. Elég életszerűtlen lenne hogy 100 ember áll egy nagy körben és egyszerre csak egy beszél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Meg a kupésok meg az aszkonások meg a géesisek. Elég életszerűtlen lenne hogy 100 ember áll egy nagy körben és egyszerre csak egy beszél :D Nem baj, már alakul a Morzsa szekció... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Meg a kupésok meg az aszkonások meg a géesisek. Elég életszerűtlen lenne hogy 100 ember áll egy nagy körben és egyszerre csak egy beszél :D LOL elképzeltem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azé' me' a Kadettosok mindíg különcködnek :D :lol: :D Ez hülyeség :D Társaságok között mindig van átjárás, ha valaki nyitott, de evidens mindekinél megvan, hogy kivel érzi magát a legjobban 1 ilyen tali kapcsán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Ez hülyeség :D Társaságok között mindig van átjárás, ha valaki nyitott, de evidens mindekinél megvan, hogy kivel érzi magát a legjobban 1 ilyen tali kapcsán :D Sziasztok! Egyetértek mélykékkel. Én pl. mivel elöszőr voltam kint a múlt héten örültem, hogy egy-két emberrel tudttam dumálni. Csütörtökön megyek elvileg megint. Engem úgy ismertek meg, hogy sötét zöld G Astrával kacsázom ( ha érdekel valakit :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Én is ott leszek. (remélem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Sziasztok! Egyetértek mélykékkel. Én pl. mivel elöszőr voltam kint a múlt héten örültem, hogy egy-két emberrel tudttam dumálni. Csütörtökön megyek elvileg megint. Engem úgy ismertek meg, hogy sötét zöld G Astrával kacsázom ( ha érdekel valakit :D ). Már hogyne érdekelne. Egyébként én is viccnek szántam ám, azért is volt ott a kis kacsintós szmájli. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Tudom nem lesz népszerű, de srácok senki ne várja el, hogy hozzátok menjenek oda a többiek :D Ti vagytok az újfiúk (mint ahogy mindenki volt egyszer) nektek kell vegyülni :D Csak azért mondom, mert volt már rá példa, hogy páran hiányolták a "törődést", és sértődés és másik klub alapítás lett belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én is ott leszek. (remélem) Akkó dácolunk is ugye ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Csak azért mondom, mert volt már rá példa, hogy páran hiányolták a "törődést", és sértődés és másik klub alapítás lett belőle :D Újfiú klub? És mindíg meg kellett szüntetni és újra-alapítani, ha már nagyon beleöregedett mindenki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 mi belépünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Természetesen ha már jobban beilleszkedttem akkor befogok mutatkozni mindenkinek ( akár kiváncsi rám akar nem :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Természetesen ha már jobban beilleszkedttem akkor befogok mutatkozni mindenkinek ( akár kiváncsi rám akar nem :D) Helyes! :D Én is így csináltam :D Aztán a pocsék memóriám miatt szerintem többször is bemutatkoztam már... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Akkó dácolunk is ugye ? :D Jóhogy! Rá is gyúrok, hogy csak úgy repkedjenek a tripla 20-asok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hova szoktatok járni dácolni (ahogy ti hívjátok :D )? Meg mikor? Csak érdeklődöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hova szoktatok járni dácolni (ahogy ti hívjátok :D )? Meg mikor? Csak érdeklődöm. Gold Crown Budafoki út 111-113. Mondjuk 9-10 között szoktunk átmenni. Én meg csak válaszoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Uh. Az nekem már kissé későn van. Múltkor 10-ig voltam. de csak azért mert másnap 5 körül keltem (mint általában minden nap). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Uh. Az nekem már kissé későn van. Múltkor 10-ig voltam. de csak azért mert másnap 5 körül keltem (mint általában minden nap). Nekem is be szokott tenni a csütörtöki nap. Hiába, én sem a 20-hoz vagyok közelebb... Múltkor is 1 óra után értem haza pedig így is elég korán abbahagytam a dácolást, aztán keltem reggel korán. De megéri, mert jó a társaság :D Én is gyakoroltam a cricket módot, igaz barátnőmék kis villanydáctáblája nincs olyan messze rakva, mint a Varjúban, de azért reszkessetek (nehogy mást találjak el a táblán kívül) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem is be szokott tenni a csütörtöki nap. Hiába, én sem a 20-hoz vagyok közelebb... Múltkor is 1 óra után értem haza pedig így is elég korán abbahagytam a dácolást, aztán keltem reggel korán. De megéri, mert jó a társaság :D Én is gyakoroltam a cricket módot, igaz barátnőmék kis villanydáctáblája nincs olyan messze rakva, mint a Varjúban, de azért reszkessetek (nehogy mást találjak el a táblán kívül) :D :D Akupunktúrás kezelés dárcal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Uh. Az nekem már kissé későn van. Múltkor 10-ig voltam. de csak azért mert másnap 5 körül keltem (mint általában minden nap). Óóóóóóh az semmi. Nyáron van amikor 1-2ig ott vagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts