Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mettől meddig szoktatok kint lenni a Lurdy-nál? És konkrétan hol is van az a parkoló. Én szoktam járni a Lurdyba néha de csak a garázsparkolót tudom nagyából merre leledzik. :D

az jó is :D ugyanis ott szoktunk lenni lent így télvíz idején, a kijárat előtt közvetlenül :D

ha már jobb idő van, akkor a Lurdy mögötti parkolóban, a mester utcai felén.

Elküldve
az jó is :D ugyanis ott szoktunk lenni lent így télvíz idején, a kijárat előtt közvetlenül :D

ha már jobb idő van, akkor a Lurdy mögötti parkolóban, a mester utcai felén.

Köszike. Hányórára érdemes menni. Olvastam egy régebbi részben, hogy este 7 órától vagytok ott.

Elküldve
Inkább fél8-8, akkor már szoktak lenni.

Kösz. Ha tudok kimegyek mert már nagyon kiváncsívagyok, hogy milyen társaság van kint. Sose voltam még ily talikon.

Elküldve
jólvan, ma este akkor full gyári kocsi full gyári szégyenlős gazdi:D:D:D

Majd hagyjál nekem is helyet az oszlop mögött, hogy én is el tudjak bújni a foltossal :D

Elküldve
jólvan, ma este akkor full gyári kocsi full gyári szégyenlős gazdi:D:D:D

Neked tök jó lehet, hogy "full gyári" a kocsid.... a legtöbbünké már rég nincs olyan jó állapotban.... :D :D

Elküldve
Stef: jövő héten szorítsatok nekem is helyet :D

bár addigra már talán jó idő lesz

Neked mindíg van hely! :D

Remélem én is, hogy végre elkezd kitavaszodni, meg hogy tudok menni jövő héten is! :D

Elküldve
Neked tök jó lehet, hogy "full gyári" a kocsid.... a legtöbbünké már rég nincs olyan jó állapotban.... :D :D

Ugye?:D majd megmutatom milyen egy eredeti 1995 9ik havi 1.7td combi f astra:D:DD kb szerintem olyan 20.30ra ott vaok White angel-el:D:D:

Elküldve

Én tegnap voltam kint elöszőr a talin, és nagyon jó volt. Jókat beszélgettem egy-két emberkével (ciki de elfelejtettem, hogy kivel :D ). Ha tudok akkor megyek jövőhéten is.

Elküldve
Én tegnap voltam kint elöszőr a talin, és nagyon jó volt. Jókat beszélgettem egy-két emberkével (ciki de elfelejtettem, hogy kivel :D ). Ha tudok akkor megyek jövőhéten is.

Nem baj, én sem jegyeztem meg még mindíg sok mindenkinek az arcát vagy a nevét, pedig nem először vagyok ott (másodszor :D ). Örülök is neki, hogy nem csak nekem rossz az embermemóriám, legalább nem annyira ciki :D

Elküldve
Nem baj, én sem jegyeztem meg még mindíg sok mindenkinek az arcát vagy a nevét, pedig nem először vagyok ott (másodszor :D ). Örülök is neki, hogy nem csak nekem rossz az embermemóriám, legalább nem annyira ciki :D

:D Majd bele jövünk. :D

Elküldve
Igen. De már csak 8-at kell aludni a kicsi fehérkéig :D

Nem tőled kérdeztük meg azt véletlenűl, hogy mekkor moci hajtja a kicsi kocsit? :D

Elküldve
Nem tőled kérdeztük meg azt véletlenűl, hogy mekkor moci hajtja a kicsi kocsit? :D

Őőő, lehet. De két piros A-Corsa is volt itt. Van egy ködlámpás, meg egy foltos 1.4i elbújva a sarokban, na ez az enyém :D

És még az embereket is össze lehet keverni, mert a másik Corsás srác is magas, vékony. Ilyenek ezek... :D

De a galériámban van kép róla.

Elküldve
Őőő, lehet. De két piros A-Corsa is volt itt. Van egy ködlámpás, meg egy foltos 1.4i elbújva a sarokban, na ez az enyém :D

És még az embereket is össze lehet keverni, mert a másik Corsás srác is magas, vékony. Ilyenek ezek... :D

De a galériámban van kép róla.

Megnéztem. Egész pofás. Morzsika színü lesz ez is? Tényleg nem te voltál. Bocsika.:D

Elküldve
Megnéztem. Egész pofás. Morzsika színü lesz ez is? Tényleg nem te voltál. Bocsika.:D

Köszi! Piros marad, meg ez ilyen mindennapi használatban van. Fehérke lesz a játszós :D

Amúgy semmi gond, nekem sem mindíg tiszta. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.