opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Mettől meddig szoktatok kint lenni a Lurdy-nál? És konkrétan hol is van az a parkoló. Én szoktam járni a Lurdyba néha de csak a garázsparkolót tudom nagyából merre leledzik. :D az jó is :D ugyanis ott szoktunk lenni lent így télvíz idején, a kijárat előtt közvetlenül :D ha már jobb idő van, akkor a Lurdy mögötti parkolóban, a mester utcai felén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 az jó is :D ugyanis ott szoktunk lenni lent így télvíz idején, a kijárat előtt közvetlenül :D ha már jobb idő van, akkor a Lurdy mögötti parkolóban, a mester utcai felén. Köszike. Hányórára érdemes menni. Olvastam egy régebbi részben, hogy este 7 órától vagytok ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Köszike. Hányórára érdemes menni. Olvastam egy régebbi részben, hogy este 7 órától vagytok ott. Inkább fél8-8, akkor már szoktak lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Inkább fél8-8, akkor már szoktak lenni. Kösz. Ha tudok kimegyek mert már nagyon kiváncsívagyok, hogy milyen társaság van kint. Sose voltam még ily talikon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 jólvan, ma este akkor full gyári kocsi full gyári szégyenlős gazdi:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 jólvan, ma este akkor full gyári kocsi full gyári szégyenlős gazdi:D:D:D Majd hagyjál nekem is helyet az oszlop mögött, hogy én is el tudjak bújni a foltossal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Bizti megyünk Dartsozni..minden csütörtökön megyünk...van aki már ott kezd, van aki Lurdytól jön át... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Bizti megyünk Dartsozni..minden csütörtökön megyünk...van aki már ott kezd, van aki Lurdytól jön át... De ugye ma nem léptek le 10kor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 De ugye ma nem léptek le 10kor? :D nem tudom még hányra megyünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 nem tudom még hányra megyünk... hogyha hányós, akkor inkább ne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 jólvan, ma este akkor full gyári kocsi full gyári szégyenlős gazdi:D:D:D Neked tök jó lehet, hogy "full gyári" a kocsid.... a legtöbbünké már rég nincs olyan jó állapotban.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Stef: jövő héten szorítsatok nekem is helyet :D bár addigra már talán jó idő lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Stef: jövő héten szorítsatok nekem is helyet :D bár addigra már talán jó idő lesz Neked mindíg van hely! :D Remélem én is, hogy végre elkezd kitavaszodni, meg hogy tudok menni jövő héten is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 bár az is lehet, hogy lemosom és bemutatom :D neve nincs, de ettől függetlenül szeretjük és ő is minket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Jövő 7en én is megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Neked tök jó lehet, hogy "full gyári" a kocsid.... a legtöbbünké már rég nincs olyan jó állapotban.... :D :D Ugye?:D majd megmutatom milyen egy eredeti 1995 9ik havi 1.7td combi f astra:D:DD kb szerintem olyan 20.30ra ott vaok White angel-el:D:D: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Én tegnap voltam kint elöszőr a talin, és nagyon jó volt. Jókat beszélgettem egy-két emberkével (ciki de elfelejtettem, hogy kivel :D ). Ha tudok akkor megyek jövőhéten is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Én tegnap voltam kint elöszőr a talin, és nagyon jó volt. Jókat beszélgettem egy-két emberkével (ciki de elfelejtettem, hogy kivel :D ). Ha tudok akkor megyek jövőhéten is. Nem baj, én sem jegyeztem meg még mindíg sok mindenkinek az arcát vagy a nevét, pedig nem először vagyok ott (másodszor :D ). Örülök is neki, hogy nem csak nekem rossz az embermemóriám, legalább nem annyira ciki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Nem baj, én sem jegyeztem meg még mindíg sok mindenkinek az arcát vagy a nevét, pedig nem először vagyok ott (másodszor :D ). Örülök is neki, hogy nem csak nekem rossz az embermemóriám, legalább nem annyira ciki :D :D Majd bele jövünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Tegnap te milyen kocsival voltál kint? Kicsi piros Corsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Tegnap te milyen kocsival voltál kint? Kicsi piros Corsa? Igen. De már csak 8-at kell aludni a kicsi fehérkéig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Igen. De már csak 8-at kell aludni a kicsi fehérkéig :D Nem tőled kérdeztük meg azt véletlenűl, hogy mekkor moci hajtja a kicsi kocsit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Nem tőled kérdeztük meg azt véletlenűl, hogy mekkor moci hajtja a kicsi kocsit? :D Őőő, lehet. De két piros A-Corsa is volt itt. Van egy ködlámpás, meg egy foltos 1.4i elbújva a sarokban, na ez az enyém :D És még az embereket is össze lehet keverni, mert a másik Corsás srác is magas, vékony. Ilyenek ezek... :D De a galériámban van kép róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Őőő, lehet. De két piros A-Corsa is volt itt. Van egy ködlámpás, meg egy foltos 1.4i elbújva a sarokban, na ez az enyém :D És még az embereket is össze lehet keverni, mert a másik Corsás srác is magas, vékony. Ilyenek ezek... :D De a galériámban van kép róla. Megnéztem. Egész pofás. Morzsika színü lesz ez is? Tényleg nem te voltál. Bocsika.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Megnéztem. Egész pofás. Morzsika színü lesz ez is? Tényleg nem te voltál. Bocsika.:D Köszi! Piros marad, meg ez ilyen mindennapi használatban van. Fehérke lesz a játszós :D Amúgy semmi gond, nekem sem mindíg tiszta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts