Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Lurdy mini talik - Minden héten csütörtökön találkozó a Lurdy háznál 20:00-tól!

renzso

Recommended Posts

Mettől meddig szoktatok kint lenni a Lurdy-nál? És konkrétan hol is van az a parkoló. Én szoktam járni a Lurdyba néha de csak a garázsparkolót tudom nagyából merre leledzik. :D

az jó is :D ugyanis ott szoktunk lenni lent így télvíz idején, a kijárat előtt közvetlenül :D

ha már jobb idő van, akkor a Lurdy mögötti parkolóban, a mester utcai felén.

Megosztás:

az jó is :D ugyanis ott szoktunk lenni lent így télvíz idején, a kijárat előtt közvetlenül :D

ha már jobb idő van, akkor a Lurdy mögötti parkolóban, a mester utcai felén.

Köszike. Hányórára érdemes menni. Olvastam egy régebbi részben, hogy este 7 órától vagytok ott.

Megosztás:

Én tegnap voltam kint elöszőr a talin, és nagyon jó volt. Jókat beszélgettem egy-két emberkével (ciki de elfelejtettem, hogy kivel :D ). Ha tudok akkor megyek jövőhéten is.

Nem baj, én sem jegyeztem meg még mindíg sok mindenkinek az arcát vagy a nevét, pedig nem először vagyok ott (másodszor :D ). Örülök is neki, hogy nem csak nekem rossz az embermemóriám, legalább nem annyira ciki :D

Megosztás:

Nem tőled kérdeztük meg azt véletlenűl, hogy mekkor moci hajtja a kicsi kocsit? :D

Őőő, lehet. De két piros A-Corsa is volt itt. Van egy ködlámpás, meg egy foltos 1.4i elbújva a sarokban, na ez az enyém :D

És még az embereket is össze lehet keverni, mert a másik Corsás srác is magas, vékony. Ilyenek ezek... :D

De a galériámban van kép róla.

Megosztás:

Őőő, lehet. De két piros A-Corsa is volt itt. Van egy ködlámpás, meg egy foltos 1.4i elbújva a sarokban, na ez az enyém :D

És még az embereket is össze lehet keverni, mert a másik Corsás srác is magas, vékony. Ilyenek ezek... :D

De a galériámban van kép róla.

Megnéztem. Egész pofás. Morzsika színü lesz ez is? Tényleg nem te voltál. Bocsika.:D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.