bond1 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 hát srácok, ez a lurdy tali nem semmi, van egy 20 fős csapat van két 5 fős meg egy pár apróbb csapat :D :D nah majd legközelebb valamelyikötökhoz odameek hogy sziasztok tomi vagyok, 1.7td családi astra, minden gyári:D:D remélem így megjegyeztek majd:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 hát srácok, ez a lurdy tali nem semmi, van egy 20 fős csapat van két 5 fős meg egy pár apróbb csapat :D :D nah majd legközelebb valamelyikötökhoz odameek hogy sziasztok tomi vagyok, 1.7td családi astra, minden gyári:D:D remélem így megjegyeztek majd:D:D Én kb ezt tettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 hát srácok, ez a lurdy tali nem semmi, van egy 20 fős csapat van két 5 fős meg egy pár apróbb csapat :D :D nah majd legközelebb valamelyikötökhoz odameek hogy sziasztok tomi vagyok, 1.7td családi astra, minden gyári:D:D remélem így megjegyeztek majd:D:D Jaj ne csináljátok már ezt :D 1 Bond nem lehet ennyire szemérmes :D Írd meg, hogy mikor jössz majd és megkereslek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én kb ezt tettem. :D :D Örülök, hogy találkoztam veletek, jól eldumcsiztunk. Legközelebb majd dáccccccolunk is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én kb ezt tettem. :D Jó, hogy Pesten kell találkoznunk! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Jó volt a Lurdy, meg utána az Aranyvarjas tali is :D Egy kicsit lefáradtam már éjfél környékére. Örömmel láttam, hogy gyarapodnak az A-Corsások is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Kár, hogy későn értem ki, és ráadásul vártak rám "otthon" :D . Mondjuk a Zasszony meglepődött, amikor Pestre értünk délután, és közöltem Vele, hogy este talira megyek. Pedig Ő már beharangozta a sógornőméknek, hogy nem megyek. Hát tévedett :D . Mondtam neki, hogy "sajnos" megrendeltem már az olajat, nem lehet visszakozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Kár, hogy későn értem ki, és ráadásul vártak rám "otthon" :D . Mondjuk a Zasszony meglepődött, amikor Pestre értünk délután, és közöltem Vele, hogy este talira megyek. Pedig Ő már beharangozta a sógornőméknek, hogy nem megyek. Hát tévedett :D . Mondtam neki, hogy "sajnos" megrendeltem már az olajat, nem lehet visszakozni :D Gabi, mint alibi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Gabi, mint alibi? :D Hát ha nincs ló... :D :D Meg nőre nem hivatkozhattam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Jó, hogy Pesten kell találkoznunk! :D :D :D Hát szervezzetek Pécsen is egy kis Opeles életet :D Lurdy is annó 8-10 emberrel kezdődött :D (amúgy Pécsen van pár manta klubos tesó, akit megkereshettek, ott azért esett nagyon szét a társaság, mert a nagy része külföldön dolgozgat) Gabi, mint alibi? :D Na azééé nem kell továbbgondolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 :D Örülök, hogy találkoztam veletek, jól eldumcsiztunk. Legközelebb majd dáccccccolunk is :D Egyetértek! Már kitaláltam, hogy 2-3 hét múlva is feljövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Egyetértek! Már kitaláltam, hogy 2-3 hét múlva is feljövök. Mi vagy Te? Utazó nagykövet? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mi vagy Te? Utazó nagykövet? :D :D Hát kb. Az egész Dunántúl + Bp a hatáskörzetem. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Az egész Dunántúl + Bp a hatáskörzetem. :D :D :D Magyarországon nincs távolság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Magyarországon nincs távolság! :D Csak nagy benzinköltség. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Magyarországon nincs távolság! :D Igen ? Gyalogolj már el Zányonyba és viszza. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Igen ? Gyalogolj már el Zányonyba és viszza. Köszi :D Szerintem Zányony nevű település nincs az országban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Csak nagy benzinköltség. :D :D hát az van. Sajna. Ezért kéne már felénk egy E85 kút, és akkor mehetnénk azzal, és még ott is tudnék tankolni, ha kevésnek tartanám a visszaútra. Már hiányzik egy jó ki Lurdy nekem is. Szerintem Zányony nevű település nincs az országban :D De Záhony van. Gondolom Pista arra gondolt. De az még nem is necces. Egy Záhony-Sopron táv, na az már igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Jaj ne csináljátok már ezt :D 1 Bond nem lehet ennyire szemérmes :D Írd meg, hogy mikor jössz majd és megkereslek :D csütörtökön több mint valószínű hogy kimegyek ilyen 20:10 körül szeirntem:D:D a full gyári kocsimmal;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 csütörtökön több mint valószínű hogy kimegyek ilyen 20:10 körül szeirntem:D:D a full gyári kocsimmal;) Az a tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Az a tuti! Látod Gergő nem karja megérteni, hogy gazdin van a lényeg nem az ótóóón :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Látod Gergő nem karja megérteni, hogy gazdin van a lényeg nem az ótóóón :D :D Bocs, hogy ilyen személytelen voltam és nem láttam az autó mögött az embert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Az a tuti! Aszittem Lurdyba is hozol négy csajt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Lesz ma is darts? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Mettől meddig szoktatok kint lenni a Lurdy-nál? És konkrétan hol is van az a parkoló. Én szoktam járni a Lurdyba néha de csak a garázsparkolót tudom nagyából merre leledzik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts