opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Én is ott dolgozok ahol Tamás... Csak én a festő üzemben. :) Akkó jó helyen szidalmazom a szusikat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Akkó jó helyen szidalmazom a szusikat :) Gondolod én annyira szeretem őket? Lakkozni a legszarabb mondjuk az Ignis-t volt, de az már hálaistennek kifutott. Mondjuk most helyette jött ez a Splash, egy kicsit kevésbé csukódik a hátsó ajtaja mint az ignisnek viszont a hátsó ajtót fújni kész norbifitnessz. Olyan magasan van a sarka hogy lábujjhegyre állsz. Nehézségi sorrendben utánna a Swift jön, annak minimálisan csukódik csak az ajtaja, utánna a legkönnyebb az SX4 mert az egyátalán nem csukódik... Szoktam én is szidni a suzukikat ne aggódj... Főleg amióta a festőben dolgozom és voltam minőségis... Megtanultam azokat a helyeket ahol biztos hogy van festési hiba és amikor itthon ránéztem fater kocsijára kb 5 hibát találtam... Abba is hagytam, mondom nem idegesítem fel szegényt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 És? Harapnak rá a halak? Ezen nagyon jót röhögtem. Két hétig nem voltam, de ezen a héten tervezem megjelenni a talin. Üdvrivalgósszmájli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Gondolod én annyira szeretem őket? Lakkozni a legszarabb mondjuk az Ignis-t volt, de az már hálaistennek kifutott. Mondjuk most helyette jött ez a Splash, egy kicsit kevésbé csukódik a hátsó ajtaja mint az ignisnek viszont a hátsó ajtót fújni kész norbifitnessz. Olyan magasan van a sarka hogy lábujjhegyre állsz. Nehézségi sorrendben utánna a Swift jön, annak minimálisan csukódik csak az ajtaja, utánna a legkönnyebb az SX4 mert az egyátalán nem csukódik... Szoktam én is szidni a suzukikat ne aggódj... Főleg amióta a festőben dolgozom és voltam minőségis... Megtanultam azokat a helyeket ahol biztos hogy van festési hiba és amikor itthon ránéztem fater kocsijára kb 5 hibát találtam... Abba is hagytam, mondom nem idegesítem fel szegényt. :) Ne má! Azt hittem robotok fényeznek, de tényleg.... kb. mint a Citrom Pikasszó reklámban.... Pedig voltunk gyárlátogatáson, csak persze a festőüzembe érthető módon nem engedtek be minket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Azt hittem robotok fényeznek, de tényleg.... azoknak bejött most a karrier a transformers-el és elég elfoglaltak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 csütörtökön kb. 2 perc erejéig beugrok talira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 csütörtökön kb. 2 perc erejéig beugrok talira :) Hű, akkor figyeljük a KPM sárga kombit :D Mikor jössz kb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 9 körül érkezem, Futó kollégával ütközöm (szigorúan csak kocsi nélkül, verbálisan :)), aztán körbenézem a jelenlévőket és lelépek aludni :D neonban csúnya színe van, csak napfényben szép sárga :D szerk.: jah, meg viszek aprót Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 sokan leszünk? mert akkor távolabb állok meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 sokan leszünk? mert akkor távolabb állok meg :D Szokott lenni hely :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 szégyenlős vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 szégyenlős vagyok :D Én is elszoktam bújni az oszlop mögé a Morzsával :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 akkor majd ketten bújkálunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 na, jól eeebújtam :) bocsi azoktól, akikkel esetleg nem ismerkedtem össze, egyelőre szokom a társaságot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 na, jól eeebújtam :) bocsi azoktól, akikkel esetleg nem ismerkedtem össze, egyelőre szokom a társaságot :D megszokni nem lehet, max elviselni....sok piával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 aztán meg vezetni, mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 megszokni nem lehet, max elviselni....sok piával :) Hé ez az én taktikám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Hé ez az én taktikám :D És csak 2 kalória van benne. Az is visszajön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Yess végre kijutottam. Jó is volt meg minden csak Balázska kabriója iszonyat büdös, nem kell azt annyit járatni főleg ha kuka a motor belőle. Pöcc röff oszt go (max nem kell egyből 5ezerig pörgetni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én most sajna kihagytam, de remélem jövő héten ki tudok menni. Egyelőre még jódarabig a piroskával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Yess végre kijutottam. Jó is volt meg minden csak Balázska kabriója iszonyat büdös, nem kell azt annyit járatni főleg ha kuka a motor belőle. Pöcc röff oszt go (max nem kell egyből 5ezerig pörgetni). Na kabbe. Má nem Balázskáé és ha nem tetszik állj távolabb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mephysto Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! A napokban csatlakoztam újra a Klubhoz. Valahogy 2003 körül voltam tag, aztán akkor nem nagyon mentek a dolgok, meg részemről én sem nagyon értem rá, így 2004-ben már csak "külsősként" szemlélődtem. Gondoltam csatlakozom újra. A múltra visszatekintve nagyon sok minden történt szerintem. Mind felszín alatt és felett egyaránt :) Bár csak azokról a dolgokról tudom, amit nem-klubtagként tudhat az ember persze. Na de, hogy ne offoljak... Kellemes meglepetés, hogy az akkoriban néha-néha spontán Lurdy-s talik még mindig élnek!!! :D Igyekszem előbb-utóbb elvetődni egyre én is. Legjobbakat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 A most köv. heti talira úgy tűnik el tudok jutni. Mikorra menjek? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 A most köv. heti talira úgy tűnik el tudok jutni. Mikorra menjek? Köszi Fél nyolc körül már vannak ott, nyolc körül már sokan. Még lent szoktunk lenni, de ideje lenne lassan újra birtokba venni a külső placcot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nah mostmár én is kimegyek , me már kíváncsi vagyok, a táraságra is, meg azokra a gépcsodákra:D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts