Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkó jó helyen szidalmazom a szusikat :)

Gondolod én annyira szeretem őket? Lakkozni a legszarabb mondjuk az Ignis-t volt, de az már hálaistennek kifutott. Mondjuk most helyette jött ez a Splash, egy kicsit kevésbé csukódik a hátsó ajtaja mint az ignisnek viszont a hátsó ajtót fújni kész norbifitnessz. Olyan magasan van a sarka hogy lábujjhegyre állsz. Nehézségi sorrendben utánna a Swift jön, annak minimálisan csukódik csak az ajtaja, utánna a legkönnyebb az SX4 mert az egyátalán nem csukódik... Szoktam én is szidni a suzukikat ne aggódj... Főleg amióta a festőben dolgozom és voltam minőségis... Megtanultam azokat a helyeket ahol biztos hogy van festési hiba és amikor itthon ránéztem fater kocsijára kb 5 hibát találtam... Abba is hagytam, mondom nem idegesítem fel szegényt. :)

Elküldve
Gondolod én annyira szeretem őket? Lakkozni a legszarabb mondjuk az Ignis-t volt, de az már hálaistennek kifutott. Mondjuk most helyette jött ez a Splash, egy kicsit kevésbé csukódik a hátsó ajtaja mint az ignisnek viszont a hátsó ajtót fújni kész norbifitnessz. Olyan magasan van a sarka hogy lábujjhegyre állsz. Nehézségi sorrendben utánna a Swift jön, annak minimálisan csukódik csak az ajtaja, utánna a legkönnyebb az SX4 mert az egyátalán nem csukódik... Szoktam én is szidni a suzukikat ne aggódj... Főleg amióta a festőben dolgozom és voltam minőségis... Megtanultam azokat a helyeket ahol biztos hogy van festési hiba és amikor itthon ránéztem fater kocsijára kb 5 hibát találtam... Abba is hagytam, mondom nem idegesítem fel szegényt. :)

Ne má! Azt hittem robotok fényeznek, de tényleg.... kb. mint a Citrom Pikasszó reklámban....

Pedig voltunk gyárlátogatáson, csak persze a festőüzembe érthető módon nem engedtek be minket.

Elküldve

9 körül érkezem, Futó kollégával ütközöm (szigorúan csak kocsi nélkül, verbálisan :)), aztán körbenézem a jelenlévőket és lelépek aludni :D

neonban csúnya színe van, csak napfényben szép sárga :D

szerk.: jah, meg viszek aprót

Elküldve
na, jól eeebújtam :)

bocsi azoktól, akikkel esetleg nem ismerkedtem össze, egyelőre szokom a társaságot :D

megszokni nem lehet, max elviselni....sok piával :D

Elküldve

Yess végre kijutottam. Jó is volt meg minden csak Balázska kabriója iszonyat büdös, nem kell azt annyit járatni főleg ha kuka a motor belőle. Pöcc röff oszt go (max nem kell egyből 5ezerig pörgetni).

Elküldve
Yess végre kijutottam. Jó is volt meg minden csak Balázska kabriója iszonyat büdös, nem kell azt annyit járatni főleg ha kuka a motor belőle. Pöcc röff oszt go (max nem kell egyből 5ezerig pörgetni).

Na kabbe. Má nem Balázskáé és ha nem tetszik állj távolabb. :)

Elküldve

Sziasztok!

A napokban csatlakoztam újra a Klubhoz. Valahogy 2003 körül voltam tag, aztán akkor nem nagyon mentek a dolgok, meg részemről én sem nagyon értem rá, így 2004-ben már csak "külsősként" szemlélődtem.

Gondoltam csatlakozom újra. A múltra visszatekintve nagyon sok minden történt szerintem. Mind felszín alatt és felett egyaránt :) Bár csak azokról a dolgokról tudom, amit nem-klubtagként tudhat az ember persze.

Na de, hogy ne offoljak... Kellemes meglepetés, hogy az akkoriban néha-néha spontán Lurdy-s talik még mindig élnek!!! :D Igyekszem előbb-utóbb elvetődni egyre én is.

Legjobbakat :D

• 2 weeks later...
Elküldve
A most köv. heti talira úgy tűnik el tudok jutni. Mikorra menjek?

Köszi

Fél nyolc körül már vannak ott, nyolc körül már sokan. Még lent szoktunk lenni, de ideje lenne lassan újra birtokba venni a külső placcot :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.