Albert Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 Nem jutottam ki mert egykor lett vége a pókernek :huh:
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 Olyan roppan sok mindenről nem maradtál le :huh:
RIC Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 Olyan roppan sok mindenről nem maradtál le :D nekünk bejött igy elsőre(csak sajna én már elég fáradtan mentem ki),még ha csak a saját kocsinknál szerepeltünk is.Nyáron biztos fergetegesebb bulik vannak,de azért láttunk egy-két szép autot :huh: és persze a legfontosabb hogy veletek legalább találkoztunk(még ha rövid időre is)igy nekünk már megérte kimenni :lol: :D
corrado-speed Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 o igen örültem hogy kint voltam. részemröl nem 1-2 hanem az összes szépvolt. (imádom az autokat) ha most kéne szakmát választani biztos nem épületvillamosságit hanem autovillt tanulnék. és szintén örülök hogy találkoztam veletek remélem nem az 1 és utolso.
Stefan Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Sokan leszünk ma Lurdynál? Gondoltam, ha már én is MOTE tag lettem, csak illene kinéznem , de egyelőre ne fehér, hanem piros A Corsát várjatok :huh:
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Attól függ mi a sok....nyáron valóban nagyon sokan vannak kinnt... :huh:
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Szoktak emberek 9x16al járni talira? Mármint Opeles ismerősök... Arra gondoltam hogy hátha valaki megengedi hogy felpróbáljuk a felniét a kocsimra... Egyenlőre gázban vagyok azzal hogy melyik ET-t válasszam 9x16ból, sztem az ET15 túlságosan kilógna elöl... :huh: :lol:
opel16v Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 hátul nagyobb bajban leszel a kilógással :huh:
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 hátul nagyobb bajban leszel a kilógással :lol: Úgyérted hogy az ET30 is már nagyon ki fog lógni? A hátulját szélesíttetem és peremeztetem mivel az kelleni fog, csak attól félek hogy elöl nagyon ki fog lógni... Igazság szerint azért merült fel bennem ez a kérdés, mert a Borbet T-kből nagyon ritka az ET30as, ergó könnyebb szerezni 15öst. Kérdés hogy az hogy áll a kocsin... ET30nál is kell szélesíteni hátul, ha az ET15 nem lóg ki elöl akkor az a másfél centi már nem oszt nem szoroz hátul... :huh:
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Jah, ha peremeztetsz... :huh: Most nézem, ez ET30... Akkor már nem kérdés hogy ilyet kell vennem... :lol:
Stefan Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Attól függ mi a sok....nyáron valóban nagyon sokan vannak kinnt... :huh: Hát, lehet, hogy túl későn mentem, de nem láttam senkit.
opel16v Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Hát, lehet, hogy túl későn mentem, de nem láttam senkit. 11ig biztos voltunk. alagsori parkoló, közvetlen a kijárat előtt.
opel16v Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Jah, egyébként felhívnám az esetlegesen idelátogató egy-két olyan kartárs figyelmét, akik eszetlenkednek a Lurdy mélygarázsában, hogy nem sok ember elismerését vívják így ki, főleg azért, mert eléggé határeset a kitiltásunk abból a parkolóból. Úgyhogy disztingváljanak, és keressenek más helyet az eszetlenkedéshez. :huh:
Stefan Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 11ig biztos voltunk. alagsori parkoló, közvetlen a kijárat előtt. Jaaa... Na, ott nem jártam. A szokásos kintibe néztem hátul, gondoltam úgy is jó idő van :huh: Legközelebb akkor lent is megnézem. De nem veszett kárba a látogatás, mert benyomtam egy óriás sósperecet hazafele. Én voltam az utolsó vásárlója aznap, mert pont zárt már :lol: Viszont otthon mentem egy kört a GSi-vel. Jó volt. Legalább mostmár látom mik vannak vele még. A fék eléggé lent fog, de egyformán, úgyhogy nagy baj nem lehet, viszont a féltengelyeket tuti cserélni kell, mert nagyobb gázadásra eléggé önálló életet él az autó. Ezek a nagyobb dolgok, de inkább a GSi topikban folytatnám, mert nem akarok offolni :)
Hepi Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Szoktak emberek 9x16al járni talira? Mármint Opeles ismerősök... Arra gondoltam hogy hátha valaki megengedi hogy felpróbáljuk a felniét a kocsimra... Egyenlőre gázban vagyok azzal hogy melyik ET-t válasszam 9x16ból, sztem az ET15 túlságosan kilógna elöl... :huh: :lol: sztem elől el sem fér et 15-el, vagy ha igen neccesen. ET 15 nagyon durva 9"-al, nekem calin az van hátúl de ki is lóg vagy 5-6cm-t
rtomi Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Te Zsolti! Minek akarsz peremeztetni,ha ugyis le akarod cserélni a kocsit? :huh:
Zsoltee Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Te Zsolti! Minek akarsz peremeztetni,ha ugyis le akarod cserélni a kocsit? :huh: Ha haver nem veszi meg az enyémet akkor ezt peremeztetem, ha megveszi akkor a leendő GSI-t. Egyenlőre csak megveszem a felnit meg a gumit, mert úgyis szükségem lesz rá. Áprilisban meg kiderül hogy marad ez a gép, vagy jön az erősebb, szebb, okosabb GSI. :lol:
Albert Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Te Zsolti! Minek akarsz peremeztetni,ha ugyis le akarod cserélni a kocsit? :huh: Hogy visszatérjünk a témához láttalak tegnap Lurdyban - de aztán amikor elindultam hogy köszönjek akkor már nem :lol:
rtomi Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Hogy visszatérjünk a témához láttalak tegnap Lurdyban - de aztán amikor elindultam hogy köszönjek akkor már nem :huh: Lassu voltál. :lol: Szia Albert! :)
opel16v Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Hemi kérésére vállaltam, hogy a Lurdy találkozókon összeszedem azokat az adományokat, amiket egyébként nehezen juttat el valaki a Titán telephelyre, aki amúgy Lurdy talira szokott jönni. Február 21-ig csütörtök esténként tehát 21-22h között lehet leadni nálam zacsiban vagy dobozban az egy és két forintos érméket. Ha engem nem ismertek, keressetek egy szépséges fehér omega caravan-t, lesötétítve :) Bővebbet itt: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry334991
yooccoo Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 attól, hogy (még) nem vagyok klubtag, adhatok, ugye? :) kell válogatni vagy elég csak behajítani egy zacskóba?
hemi Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Persze, hogy adhatsz. Nem kell válogatni zacsiba aztán ok:)
Recommended Posts