Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ok ennyivel is beérem ;) végülis lesz még sok tali láthatok sok szép gépet :) ezekre a talikra csak opelesek érkeznek vagy más német autok is? :(

Elküldve
ok ennyivel is beérem :) végülis lesz még sok tali láthatok sok szép gépet :( ezekre a talikra csak opelesek érkeznek vagy más német autok is? :(

Van olyan klubtag, akinek bmwéje, hondája, vagy amerikai gyártmányú kocsija van pl. ;)

Amúgy ha tuning verdákat akarsz látni, akkor ma este menjetek ki, bemásolnám Zima üzetetét :

"Kedves Járműszépségversenyesek!!

Pénteken, 21-én a Lurdynál várunk Tieket egy baráti autóstalálkozóra!! AZ IDŐPONT MÁR KONKRÉT, 21h!!! Továbbitsátok az üzenetet, hogy minnél több versenyző értesüljön a taliról!! Köszi!"

Elküldve

Na, majd ma megsasolom, aztán ha nem jó, szorultok! :(

Nemtuttam tegnap menni, de levajaztam, hogy a jövő héten megyek. Előszilveszter, meg minden. Hozom a cd-t is demózni, Zsolt.... :) Kb. 5 perc alatt berakjuk, aztán fülelhetsz. ;)

Elküldve
eddig tartott, hogy 3 kor értél haza? ;) :(

kicsit elhúzódozott a dartsos móka :)

amúgy meg csak a szokásos félrevankötveazéndzsölvezetékköteg móka akadályozott minket

a végkifejlet gyors elérésében, meg persze ezen lámpák minőségi kidolgozása (először az égőt

sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért

bele).

Elküldve
kicsit elhúzódozott a dartsos móka :(

amúgy meg csak a szokásos félrevankötveazéndzsölvezetékköteg móka akadályozott minket

a végkifejlet gyors elérésében, meg persze ezen lámpák minőségi kidolgozása (először az égőt

sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért

bele).

mindig csak a kifogások! :) ;)

Elküldve

mégegyszer elnézést kérek mindazoktól kiknek mondtam h kimegyek és mégsem jött össze ;) sőt még a telefont sem vettem fel.

sorry.jpg

nagyon jó ez a kutya :(

Elküldve

sziasztok!sajna mi sem tudtunk kimenni mert nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy szerettük volna,meg hát sogorom (akivel szoktam ilyen programokra menni :( )azon AGGODALMASKODOTT hogy neki nem opelje van és hogy néz az ki hogy nem opellal megy egy opel talira.Na mindegy majd talán máskor ;)

Elküldve
sziasztok!sajna mi sem tudtunk kimenni mert nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy szerettük volna,meg hát sogorom (akivel szoktam ilyen programokra menni :( )azon AGGODALMASKODOTT hogy neki nem opelje van és hogy néz az ki hogy nem opellal megy egy opel talira.Na mindegy majd talán máskor ;)

Tááán elmondhatnád neki, hogy mit írtam az előző oldalon :)

Elküldve

Mostantól az akérésem, hogy ezen téma maradjon meg a Lurdy talikkal kapcsolatos hozzászólásoknak, minden egyébről pedig a "Budapest és környéke -CHAT" témában essen szó.

Köszönöm :(

Elküldve
mégegyszer elnézést kérek mindazoktól kiknek mondtam h kimegyek és mégsem jött össze ;) sőt még a telefont sem vettem fel.

...

nagyon jó ez a kutya :(

Demosmá' jövőhéten kigyere! ;)

Jól leszidtad, mert bepiszkított, azért néz így ez a szegény kutya, mi? Obersturmbahnführer! :D :) :(

Elküldve
SZUPER volt a tegnap esti Lurdy-s móka köszönöm mindenkinek a segítséget és örülök, hogy megismerhettelek benneteket!

Szintúgy öröm és boldogság :( Gyere máskor is, és minden zárhoz legyen ezután kulcsod :) ;)

Elküldve
Ez nem úgy működik, hogy este 7 óra és akkor jön mindenki egyszerre :huh:

Ki hogy ér oda, valószínűleg 8kor már lesznek páran.

köszi :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.