RIC Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 ok ennyivel is beérem ;) végülis lesz még sok tali láthatok sok szép gépet :) ezekre a talikra csak opelesek érkeznek vagy más német autok is? :(
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 ok ennyivel is beérem :) végülis lesz még sok tali láthatok sok szép gépet :( ezekre a talikra csak opelesek érkeznek vagy más német autok is? :( Van olyan klubtag, akinek bmwéje, hondája, vagy amerikai gyártmányú kocsija van pl. ;) Amúgy ha tuning verdákat akarsz látni, akkor ma este menjetek ki, bemásolnám Zima üzetetét : "Kedves Járműszépségversenyesek!! Pénteken, 21-én a Lurdynál várunk Tieket egy baráti autóstalálkozóra!! AZ IDŐPONT MÁR KONKRÉT, 21h!!! Továbbitsátok az üzenetet, hogy minnél több versenyző értesüljön a taliról!! Köszi!"
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 ....Nagyon várom az átalakulást.. ez egy álom ;).... Immár nem is álom :) Srácok igazán kitettek magukért, ügyesek voltak :(
Sonique Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Immár nem is álom ;) Srácok igazán kitettek magukért, ügyesek voltak :( csak mindenki mindent forditva kötött be :)
meriva1.8 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 De legalább a lámpák nem fejjel lefele lettek berakva... :(
Hic Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Na, majd ma megsasolom, aztán ha nem jó, szorultok! :( Nemtuttam tegnap menni, de levajaztam, hogy a jövő héten megyek. Előszilveszter, meg minden. Hozom a cd-t is demózni, Zsolt.... :) Kb. 5 perc alatt berakjuk, aztán fülelhetsz. ;)
Lanti Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Immár nem is álom :) Srácok igazán kitettek magukért, ügyesek voltak ;) eddig tartott, hogy 3 kor értél haza? :( :(
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 eddig tartott, hogy 3 kor értél haza? ;) :( kicsit elhúzódozott a dartsos móka :) amúgy meg csak a szokásos félrevankötveazéndzsölvezetékköteg móka akadályozott minket a végkifejlet gyors elérésében, meg persze ezen lámpák minőségi kidolgozása (először az égőt sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért bele).
Lanti Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 kicsit elhúzódozott a dartsos móka :( amúgy meg csak a szokásos félrevankötveazéndzsölvezetékköteg móka akadályozott minket a végkifejlet gyors elérésében, meg persze ezen lámpák minőségi kidolgozása (először az égőt sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért bele). mindig csak a kifogások! :) ;)
Gelko Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 mégegyszer elnézést kérek mindazoktól kiknek mondtam h kimegyek és mégsem jött össze ;) sőt még a telefont sem vettem fel. nagyon jó ez a kutya :(
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 sziasztok!sajna mi sem tudtunk kimenni mert nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy szerettük volna,meg hát sogorom (akivel szoktam ilyen programokra menni :( )azon AGGODALMASKODOTT hogy neki nem opelje van és hogy néz az ki hogy nem opellal megy egy opel talira.Na mindegy majd talán máskor ;)
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 sziasztok!sajna mi sem tudtunk kimenni mert nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy szerettük volna,meg hát sogorom (akivel szoktam ilyen programokra menni :( )azon AGGODALMASKODOTT hogy neki nem opelje van és hogy néz az ki hogy nem opellal megy egy opel talira.Na mindegy majd talán máskor ;) Tááán elmondhatnád neki, hogy mit írtam az előző oldalon :)
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Mostantól az akérésem, hogy ezen téma maradjon meg a Lurdy talikkal kapcsolatos hozzászólásoknak, minden egyébről pedig a "Budapest és környéke -CHAT" témában essen szó. Köszönöm :(
Hic Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 mégegyszer elnézést kérek mindazoktól kiknek mondtam h kimegyek és mégsem jött össze ;) sőt még a telefont sem vettem fel. ... nagyon jó ez a kutya :( Demosmá' jövőhéten kigyere! ;) Jól leszidtad, mert bepiszkított, azért néz így ez a szegény kutya, mi? Obersturmbahnführer! :D :) :(
Loretta Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 SZUPER volt a tegnap esti Lurdy-s móka köszönöm mindenkinek a segítséget és örülök, hogy megismerhettelek benneteket!
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 SZUPER volt a tegnap esti Lurdy-s móka köszönöm mindenkinek a segítséget és örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Szintúgy öröm és boldogság :( Gyere máskor is, és minden zárhoz legyen ezután kulcsod :) ;)
corrado-speed Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 béke érdeklödnék hogy holnap lesz lurdyba tali?
Albert Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 béke érdeklödnék hogy holnap lesz lurdyba tali? Nem is gyenge ahogy nézem
RIC Elküldve December27, 2007 Elküldve December27, 2007 sziasztok!hány orakor lesz ma lurdy tali? :huh:
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Elküldve December27, 2007 sziasztok!hány orakor lesz ma lurdy tali? :huh: Ez nem úgy működik, hogy este 7 óra és akkor jön mindenki egyszerre :lol: Ki hogy ér oda, valószínűleg 8kor már lesznek páran.
RIC Elküldve December27, 2007 Elküldve December27, 2007 Ez nem úgy működik, hogy este 7 óra és akkor jön mindenki egyszerre :huh: Ki hogy ér oda, valószínűleg 8kor már lesznek páran. köszi :lol:
corrado-speed Elküldve December27, 2007 Elküldve December27, 2007 hali érdeklödnék hogy a parkoloba a parkolásért fizetni kell?
coupe Elküldve December27, 2007 Elküldve December27, 2007 hali érdeklödnék hogy a parkoloba a parkolásért fizetni kell? Nem kell fizetni :lol: :huh:
corrado-speed Elküldve December27, 2007 Elküldve December27, 2007 oké köcci és általába hol szoktatok lenni?
Recommended Posts