Racce Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Kintvoltam végre de asszony miatt mehettünk el :( Én voltam a b omival a sarokban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Kintvoltam végre de asszony miatt mehettünk el ;) Én voltam a b omival a sarokban :) Xenonnal pilácsolt benne ugye ? :( Kiszálltatok egyáltalán ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Xenonnal pilácsolt benne ugye ? :( Kiszálltatok egyáltalán ? Igen a xenonos omi volt az enyém ;) uhuhu-ra vártunk pár percet hátha kijön (az övébe is az én xenonom van már :) ) de aztán végül nem jött is igy nem igazán lett volna ismerös.. :( Talán következőre.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Nem kell félni a bácsiktól! ;) Nem harapnak. :( A messzi debrecenieket sem ették még meg, mikor odatoltuk magunkat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Igen a xenonos omi volt az enyém :( uhuhu-ra vártunk pár percet hátha kijön (az övébe is az én xenonom van már ;) ) de aztán végül nem jött is igy nem igazán lett volna ismerös.. :) Talán következőre.. :( jövőhétem má kimegyek én ish ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 információim szerint holnap 2 új áldozat is érkezik a lurdyhoz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 információim szerint holnap 2 új áldozat is érkezik a lurdyhoz :( Az egyik megoldás itt keresendő http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=85&st=400 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Az egyik megoldás itt keresendő http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=85&st=400 ;) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Az egyik megoldás itt keresendő http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=85&st=400 :( ezt nem is láttam ;) akkor midenki borotválkozzon meg :) jah és boldog névnapot FutóGabi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 jah és boldog névnapot FutóGabi :( hahaha ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 akkor midenki borotválkozzon meg :( Ez mélykék piftára is vonatkozik? Mert a jóóóómúltkor allig ismertem meg pl ;) Nekem nem kell.. mert melózni fogok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Ez mélykék piftára is vonatkozik? Mert a jóóóómúltkor allig ismertem meg pl ;) Nekem nem kell.. mert melózni fogok.. Rám nem én már múlt szombaton megtettem :( Peti viszont kitolhatná az orcáját többször, mert múlt héten pont volt kint szívó OPC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Peti viszont kitolhatná az orcáját többször, mert múlt héten pont volt kint szívó OPC. Miért, Voszi gépén nem ment a turbó? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem tudok menni a héten sírósszmájli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem tudok menni a héten sírósszmájli Jó, jó.... de jönni tudsz? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Jó, jó.... de jönni tudsz? :( na és te ? már rég találkoztunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na és Te??? Mikor forgunk megint a Senivel??? :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na és Te??? Mikor forgunk megint a Senivel??? :( ;) :) sztem kinézek csütörtökön.... a második kérdést meg sem hallottam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 a második kérdést meg sem hallottam :( pedig épp kérdezni akartam, hogy van ilyen programlehetőség? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 pedig épp kérdezni akartam, hogy van ilyen programlehetőség? ;) persze hogy van csak meg kell fizetni :) én Husvét óta fizetem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ....persze hogy van csak meg kell fizetni ;).... Mondj egy árat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Vigyázz Gelko, mert a Kisdemszkynek nem biztos, hogy gond lesz bármit is mondasz.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Vigyázz Gelko, mert a Kisdemszkynek nem biztos, hogy gond lesz bármit is mondasz.... :) ;) viccesekvagyunk.hu :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ;) viccesekvagyunk.hu :( Hát az van odaírva, hogy Te vagy Budapest vezetője... :) :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts