B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Tegnap volt az első Lurdy-s talim, hát jó sokan voltatok B) Szóval jó volt! :)
Atommanó Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Tegnap volt az első Lurdy-s talim, hát jó sokan voltatok :) Szóval jó volt! :) És én még csak ott sem voltam eme nemes napon... B)
B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 És én még csak ott sem voltam eme nemes napon... :) Ez igen nagy baj B)
Albert Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Tegnap volt az első Lurdy-s talim, hát jó sokan voltatok B) Szóval jó volt! :) Már csak akkor láttalak amikor mentél el és odaköszöntél nekünk akik ott álltunk 5 méterre a kocsidtól.
Laci4 Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Már csak akkor láttalak amikor mentél el és odaköszöntél nekünk akik ott álltunk 5 méterre a kocsidtól. Egy alkalommal ugyse lehet mindenkit megismerni.. Nekem a mai napig vannak szürke foltok.. (magas labda.. lehet lecsapni.) Olyan is van, hogy már találkoztam emberekkel, de nem tom a nevüket.. vagy a nicket nem tom társítani az emberhez :)
B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Ennyi embert megismerni egy szuszra nem kis feladat, mikor megérkeztünk a bátyámmal elkezdtem bemutatkozni, de mikor jobban körbe néztem láttam semmi értelme, majd mindig kimegyek a talira és kialakul az (remélem). Laci4-et már ismerem :) egy is valami B)
Stefan Elküldve Július25, 2007 Elküldve Július25, 2007 Én még a múltkor (most ne kérdezzétek mikor kb. 2 hónapja) véletlenül belecsöppentem ebbe a taliba, mert egy ismerősömmel találkoztam, de pofátlan módon én is odaálltam a gyönyörű gsi-k mellé a foltos kis Corsámmal. így utólag is gratula a kocsikhoz, nagyon szépek, és ahogy láttam a "háztömb-próbákat" elég jól is mennek B) Úgy tervezem, hogy most csütörtökön mostmár direkt odamegyek. A múltkori is jó hangulatú volt annak ellenére, hogy nem ismertem senkit. Nem nézett ki senki, vagy ilyesmi, ami külön jól esett. Vicces volt az a robbanómotoros távirányítós autó, amit kergetett az a kutya :) Szóval mostmár kimegyek (mert azóta nem jártam arra), és igyekszem bemutatkozni mindenkinek, ha már ide is irogatok :)
FBalazs Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 mondja ezt pont az OOOO-júzer B) De amúgy igaza van :)
mélykék76 Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 mondja ezt pont az OOOO-júzer :) De amúgy igaza van B) Te Opel kocsival jössz ? Elhoz valaki ? :)
mélykék76 Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Tegnap kész lett a kocsija... :) Estig még ráülhet egy elfánt, vagy valami hasonló szokványos eset megeshet B)
Albert Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Aki nem volt vagy de csak nem látta és lemaradt volna róla, annak nyálcsorgatásul Egykuty remek képe: :)
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 na majd live ban megsasolom a drágaszágot ! ütős szine lett ! :)
scholes Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 csáó. melyik nap szokott lenni általában a tali? mert ha nem baj én is kinéznék...:unsure: köszii
B_Csaba Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 csáó. melyik nap szokott lenni általában a tali? mert ha nem baj én is kinéznék...:unsure: köszii Minden Csütörtök este 8-tól kb..
scholes Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 Minden Csütörtök este 8-tól kb.. köszi szépen akkor kinézek..és a parkoló mely részébe szoktatok lenni?
opel16v Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 köszi szépen akkor kinézek..és a parkoló mely részébe szoktatok lenni? Hátul a mester utca felőli oldalon. Nem fogod eltéveszteni :unsure:
reddevil Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 Sziasztok! Red Devil, alias Racskó Ilona vagyok. 2006-ban B.W-den találkoztam veletek. A fiammal mentünk le, innen Pásztóról. Felejthetetlen élmény volt! Azóta is ezt a III. talit vártam, vártuk... Sajnos az opelem ( frontéra) már négy hónapja nem működik. Több szerelő is kétségbeesve próbálta megjavítani. Az összes internetes oldalon kerestem alkatrészt, talán Németországból tudnak hozni, de még ez sem biztos. A legnagyobb gond, azonban az, hogy nem tudják szétszedni a csapágyat a féltengelytől. Már munkagépekkel is megkisérelték. Így szerintem, a hátsó hídnak is annyi lett.Tudom, hogy ez a fórum (oldal) a csütörtöki minitalikról szól, de úgy látom ide "jártok" a legtöbben:) Gondoltam, hátha valamelyikőtöknek van ötlete. Megjegyzem: több speciálisan felszerelt műhelyben volt már az opelem. Kértem tőlük: a talira legyen készen!!! Legkésőbb!!! A képeket meg sem merem nézni a mostani taliról, mert így is elbőgtem magam, amikor a láttam a tavaly készülteket. Mivel nagyon elfoglalt vagyok, csak erre a pár napra tudtam volna el, illetve megszabadulni az autós iskolából, amit vezetek. Nem hiszitek el, de a fórumba még egyszer sem sikerült belépnem, kivéve most. Ott vagyok az összes oldalon: myvip...stb... Köszönöm, hogy elolvastátok! Bocsánat, ha hosszúra sikeredett, de nagyon elvagyok keseredve. Mindenkinek szívből jövő üdvözletem!!! racskó ilona
opel16v Elküldve Augusztus27, 2007 Elküldve Augusztus27, 2007 Hiányoltunk is titeket, reméljük legközelebb már lesztek! :unsure: Majd írd le pontosabban, hogy mi a baja a szekérnek, hátha akad itt segítség!
kadett87 Elküldve Augusztus28, 2007 Elküldve Augusztus28, 2007 Hali Azt szeretném megkérdezni hogy közűletek van olyan akinek van E Kadett-je?
opel16v Elküldve Augusztus28, 2007 Elküldve Augusztus28, 2007 Vannak többen a klubban és kint Lurdynál kadettekkel is :wacko: Jó arcok :unsure:
Boogie Elküldve Augusztus28, 2007 Elküldve Augusztus28, 2007 Hali Azt szeretném megkérdezni hogy közűletek van olyan akinek van E Kadett-je? Miért kérded?
kadett87 Elküldve Augusztus28, 2007 Elküldve Augusztus28, 2007 Miért kérded? Neked is kadett-od van? Azért kérdem mert egyedül unalmas az utakon repeszteni. :unsure: Meg szeretnék tuningolási tanácsokat kérni.
opel16v Elküldve Augusztus28, 2007 Elküldve Augusztus28, 2007 Meg szeretnék tuningolási tanácsokat kérni. Vannak jó kis technikai rovatok, mazsolázz :unsure:
Recommended Posts