Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ma este lehetőség adódik befizetni az évnyitó árát...-igyekszem mihamarabb kiérni...

aki tud éljen a lehetőséggel :mellow:

Az ideiglenesen nálad tartózkodó székeket is hozhatnád :rolleyes:

Elküldve

ma ismételten lehetőség adódik személyesen fizetni, talán az utolsó alkalom :rolleyes:

terveim szerint 7fele már kint leszek mert ascona club mini találkozó is lesz :unsure:

de attól félek h inkább f8 lesz belőle :mellow:

Elküldve
ma ismételten lehetőség adódik személyesen fizetni, talán az utolsó alkalom :rolleyes:

terveim szerint 7fele már kint leszek mert ascona club mini találkozó is lesz :D

de attól félek h inkább f8 lesz belőle :mellow:

Dejó, van olyan is, hogy Ascona Club?

Megyek ma én is, mert bizniszelnék astra1.6-al..... ma törleszthet, Pelikán elvtárs... :unsure:

Elküldve
Dejó, van olyan is, hogy Ascona Club?

van egy ilyen kezdeményezés egy ideje mi az index fórumról indult. Gyerekcipőben jár még de bármi lehet belőle :rolleyes:

• 1 month later...
Elküldve

Hali mindenkinek! Láttalak titeket tegnap a Lurdy-nál, csak épp sietős dolgom volt, úgyhogy nem csatlakozhattam. Ha jövőhéten kint lesztek akkor valószinű csatlakozom , megismerni a társaságot. Igaz hogy a gépsárkány jelenleg fejlesztés alatt áll, dehát nem villantani, hanem ismerkedni mennék ki :rolleyes:

Elküldve
Hali mindenkinek! Láttalak titeket tegnap a Lurdy-nál, csak épp sietős dolgom volt, úgyhogy nem csatlakozhattam. Ha jövőhéten kint lesztek akkor valószinű csatlakozom , megismerni a társaságot. Igaz hogy a gépsárkány jelenleg fejlesztés alatt áll, dehát nem villantani, hanem ismerkedni mennék ki :rolleyes:

várunk, minden csütörtökön van kint egy nagyobb társaság <_<

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Még elég újak vagyunk mi is itt, hamarosan (reményeink szerint) kimegyünk mi is ismerkedni a Lurdyhoz (a "kis" autónk még javítgatás alatt, de azért őt is bemutatjuk)! :rolleyes:

• 3 weeks later...
Elküldve
Sziasztok

az egyik legújjabb vagyok itt és szeretném megtudni,hogy él e még a minden csütörtök 20 óra lurdy?

Persze hogy él :rolleyes:

Elküldve

Holnap jön valaki lurdihoz, akinek van normális crova készlete? csak mert az én gagyi xarjaimmal nem biztos,hogy boldogulok, és arra gondoltam,hogy kint este kis lazitó programként kicserélném, nénk a generátoromat...(remélem tényleg jó bele a G-astrás..)

Holnap estére megnézem milyen mekkora fejek kellenek hozzá...

Elküldve
Holnap jön valaki lurdihoz, akinek van normális crova készlete? csak mert az én gagyi xarjaimmal nem biztos,hogy boldogulok, és arra gondoltam,hogy kint este kis lazitó programként kicserélném, nénk a generátoromat...(remélem tényleg jó bele a G-astrás..)

Holnap estére megnézem milyen mekkora fejek kellenek hozzá...

Kint leszek megpróbálom nem elfelejteni a készletet. a 13-as a 15-ös és a 17-es dugókból van exxtraerős fejem

Elküldve
Kint leszek megpróbálom nem elfelejteni a készletet. a 13-as a 15-ös és a 17-es dugókból van exxtraerős fejem

Nah.. egy ember legalább van.. már kezdtem filózni, hogy lehet jobban járok, ha itthon esek neki.. Ha nem megy, legalább a ház előtt van.

Ha tudsz, hozz plz. hajtókart.. azt a racsnis bigyót B) meg egy olyan toldót is léccciii.. az nekem nincs :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.