Gelko Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 ma este lehetőség adódik befizetni az évnyitó árát...-igyekszem mihamarabb kiérni... aki tud éljen a lehetőséggel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 ma este lehetőség adódik befizetni az évnyitó árát...-igyekszem mihamarabb kiérni... aki tud éljen a lehetőséggel :mellow: Az ideiglenesen nálad tartózkodó székeket is hozhatnád :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Az ideiglenesen nálad tartózkodó székeket is hozhatnád :rolleyes: rendben :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 1 re igényt tarthatok? :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 1 re igényt tarthatok? :mellow: :rolleyes: 1atiéd :unsure: Te kapod a legjobb állapotban lévőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Szereljek rá elektromos gerinctámaszt is? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Recaro legyen... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Szereljek rá elektromos gerinctámaszt is? :mellow: :unsure: Hozzd a cuccokat, szerelj :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Előbb az ódiból kéne kihekkelni :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ma ismételten lehetőség adódik személyesen fizetni, talán az utolsó alkalom :rolleyes: terveim szerint 7fele már kint leszek mert ascona club mini találkozó is lesz :unsure: de attól félek h inkább f8 lesz belőle :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ma ismételten lehetőség adódik személyesen fizetni, talán az utolsó alkalom :rolleyes: terveim szerint 7fele már kint leszek mert ascona club mini találkozó is lesz :D de attól félek h inkább f8 lesz belőle :mellow: Dejó, van olyan is, hogy Ascona Club? Megyek ma én is, mert bizniszelnék astra1.6-al..... ma törleszthet, Pelikán elvtárs... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Dejó, van olyan is, hogy Ascona Club? van egy ilyen kezdeményezés egy ideje mi az index fórumról indult. Gyerekcipőben jár még de bármi lehet belőle :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ThomasJR Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Hali mindenkinek! Láttalak titeket tegnap a Lurdy-nál, csak épp sietős dolgom volt, úgyhogy nem csatlakozhattam. Ha jövőhéten kint lesztek akkor valószinű csatlakozom , megismerni a társaságot. Igaz hogy a gépsárkány jelenleg fejlesztés alatt áll, dehát nem villantani, hanem ismerkedni mennék ki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Hali mindenkinek! Láttalak titeket tegnap a Lurdy-nál, csak épp sietős dolgom volt, úgyhogy nem csatlakozhattam. Ha jövőhéten kint lesztek akkor valószinű csatlakozom , megismerni a társaságot. Igaz hogy a gépsárkány jelenleg fejlesztés alatt áll, dehát nem villantani, hanem ismerkedni mennék ki :rolleyes: várunk, minden csütörtökön van kint egy nagyobb társaság <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
jejke Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Sziasztok! Még elég újak vagyunk mi is itt, hamarosan (reményeink szerint) kimegyünk mi is ismerkedni a Lurdyhoz (a "kis" autónk még javítgatás alatt, de azért őt is bemutatjuk)! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 talán ebből nem lesz semmi de a biztonság kedvéért sztem a keménytetőssel megyek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 talán ebből nem lesz semmi de a biztonság kedvéért sztem a keménytetőssel megyek :rolleyes: majd behuzodunk. Időjárás Link to comment Megosztás: More sharing options...
GUMIS Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Sziasztok az egyik legújjabb vagyok itt és szeretném megtudni,hogy él e még a minden csütörtök 20 óra lurdy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Sziasztok az egyik legújjabb vagyok itt és szeretném megtudni,hogy él e még a minden csütörtök 20 óra lurdy? Persze hogy él :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GUMIS Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Persze hogy él :rolleyes: az kiru mert akkor jövőhét csütörtökön kinézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 az kiru mert akkor jövőhét csütörtökön kinézek Várunk szeretettel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Én is kinézek akkor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Holnap jön valaki lurdihoz, akinek van normális crova készlete? csak mert az én gagyi xarjaimmal nem biztos,hogy boldogulok, és arra gondoltam,hogy kint este kis lazitó programként kicserélném, nénk a generátoromat...(remélem tényleg jó bele a G-astrás..) Holnap estére megnézem milyen mekkora fejek kellenek hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Holnap jön valaki lurdihoz, akinek van normális crova készlete? csak mert az én gagyi xarjaimmal nem biztos,hogy boldogulok, és arra gondoltam,hogy kint este kis lazitó programként kicserélném, nénk a generátoromat...(remélem tényleg jó bele a G-astrás..) Holnap estére megnézem milyen mekkora fejek kellenek hozzá... Kint leszek megpróbálom nem elfelejteni a készletet. a 13-as a 15-ös és a 17-es dugókból van exxtraerős fejem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Kint leszek megpróbálom nem elfelejteni a készletet. a 13-as a 15-ös és a 17-es dugókból van exxtraerős fejem Nah.. egy ember legalább van.. már kezdtem filózni, hogy lehet jobban járok, ha itthon esek neki.. Ha nem megy, legalább a ház előtt van. Ha tudsz, hozz plz. hajtókart.. azt a racsnis bigyót B) meg egy olyan toldót is léccciii.. az nekem nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts