gsi.tamás Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Engem nem kérdeztél de megyek :blush: Örülsz? :D Neked mindíg! ;)
ivannorbi Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Én igen, mert viszek neked valamit, amiért majd Ivannorbi kartárs fog nálad jelentkezni eccercsak. :D :blush: ;)
Hic Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Na, én meg csak most olvasom az eseményeket.... :blush: Német barátaim itt vannak, velük voltunk egész nap, most értem haza. Amúgy remélem Tomi, hogy jó érzékkel az Ákosnak adod oda a DVD-t, mert én is átszaladok hétvégén a Gyuláékhoz, oszt ott találkozom majd R.Tomival is, meg Ákossal is (ha úgy lesz.... ha eső nem lesz... ha lesz nem lesz... :D )
gsi.tamás Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Király! :blush: Most értem haza Lurdyból és már rég elmentem itthonról. Egyszóval a dvd itt van még nálam. Merre szoktál mozogni nap közben ill. merre laksz? Esetleg talizhatunk.
Hic Elküldve Március2, 2007 Elküldve Március2, 2007 Király! :blush: Most értem haza Lurdyból és már rég elmentem itthonról. Egyszóval a dvd itt van még nálam. Merre szoktál mozogni nap közben ill. merre laksz? Esetleg talizhatunk. 18 ker. rezidens vagyok. (itt is dolgozom) - a mai napon mondjuk még rohangálok ide-oda a német barátaimmal, este repülnek haza. Összefuthatunk a jövő héten, vagy akár holnap eljöhetsz te is Blitzhez délután :D
gsi.tamás Elküldve Március2, 2007 Elküldve Március2, 2007 Akkor jövő héten! Ha más nincs akkor csütörtökön Lurdy.
Hic Elküldve Március9, 2007 Elküldve Március9, 2007 Tegnap egész jó kis tali volt, kár, hogy mindig olyan korán mennem kell - de hát ez a családos ember sorsa.... Tominak köszi a CD/DVD-t, Gelkonak meg a finom Bükk Makk menüt.
Gelko Elküldve Március9, 2007 Elküldve Március9, 2007 Tegnap egész jó kis tali volt, kár, hogy mindig olyan korán mennem kell - de hát ez a családos ember sorsa.... Tominak köszi a CD/DVD-t, Gelkonak meg a finom Bükk Makk menüt. én meg neked a gumikat :blush: jóóók lesznek ám... és grat a szép ülésedhez :D
redline Elküldve Március15, 2007 Elküldve Március15, 2007 a mai lurdy elég gyéren látogatott volt.... :blush: voltunk kb 10 autóval.....mivan mindenkivel? :D
agressor26 Elküldve Március15, 2007 Elküldve Március15, 2007 a mai lurdy elég gyéren látogatott volt.... :D voltunk kb 10 autóval.....mivan mindenkivel? ;) Kezdésre, fél 8-ra ott voltam. mentem 1 karikát fent is, lent is...sehol senki. :blush: Aztán jól hazajöttem.
Hic Elküldve Március16, 2007 Elküldve Március16, 2007 Kezdésre, fél 8-ra ott voltam. mentem 1 karikát fent is, lent is...sehol senki. :blush: Aztán jól hazajöttem. Vazz.... csörögj rám legközelebb, akkor én is kiszaladok. (jövő hét nem jó, de utána igen). Megnézném (meg meghallgatnám) az új fejegységed! Szerintem nem erőltették a srácok, nehogy "nem bejelentett tüntetés" címén szétverjék őket a birodalmi rohamosztagosok... ;) :D
opel16v Elküldve Március18, 2007 Elküldve Március18, 2007 Talán sokan vidékre húzták a csíkot? :blush:
bebida Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Talán sokan vidékre húzták a csíkot? :blush: Hát igen, például mi Telóval Pécsen töltöttük időnket csütörtöktől szombatig! :D
opel16v Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Hát igen, például mi Telóval Pécsen töltöttük időnket csütörtöktől szombatig! :blush: Akkor nem is voltunk nagyon messze egymástól. :D
redline Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 olyan szépen süt a nap, hogy akár kint is gyűlhetnénk ma :D ...vagy még korai? :blush:
Gelko Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 olyan szépen süt a nap, hogy akár kint is gyűlhetnénk ma :D ...vagy még korai? :blush: tegnap este dolgozó lány hideg volt ;)
Albert Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 akkor nem :blush: Lent azért még jobb volt...
Tom Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 Lent azért még jobb volt... Majd jövő hét. :blush:
Albert Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 Majd jövő hét. :blush: 2 vagy 3 hete is fent voltunk a cabriosokkal..
Tom Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 2 vagy 3 hete is fent voltunk a cabriosokkal.. De akkor 20 fok volt. :blush: :D
Albert Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Ha jó az idő holnap is, nem jelöljük meg végre a kinti placcot? Mégiscsak április van..
Recommended Posts