opel16v Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Akkor még egész jó állapotban van az a moci. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Felénél van kb. az olajszint, szóval még elleszek ezzel egy darabig. :lol: Nekem már 3/4nél kajabál a bc... eleinte meg is lepődtem rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Csütörtökön megyek Pestre és az estém szabad. Elnéznék a Lurdy-hoz is. A közelben tudtok valami szálláslehetőséget? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Csütörtökön megyek Pestre és az estém szabad. Elnéznék a Lurdy-hoz is. A közelben tudtok valami szálláslehetőséget? Előre is köszi! Próbáld meg ezt: Hotel Glória, nagyon kellemes kis szálloda, közel is van, bár nem olcsó és lehet, hogy már helyük sincs csütörtökre.... Aztán ott van még a Tulip Inn, meg a Hotel Mercure Duna, esetleg a Hotel Ibis Aero (ez kicsit messzebb, a Határ útnál). De kérdezd meg az Antit, szerintem ő lehet, hogy tud jobbakat (meg olcsóbbakat) is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 igen, igen, keresd meg Atomantit!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Dobtam, egy szerintem korrekt ajánlatot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Na megint nem tok püt írni...holnap benntről írok, de szerintem nem nagyon fox ennél jobbat, olcsóbbat találni... :unsure: 1 vagy 2 fő, vagy ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Na megint nem tok püt írni...holnap benntről írok, de szerintem nem nagyon fox ennél jobbat, olcsóbbat találni... :unsure: 1 vagy 2 fő, vagy ???? 1 fő. És köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Köszi Anti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nincs mit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Hello! Ma este pesten leszek elmennék Lurdíba mikorra kel kb odaérni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Fél 8-tól már gyülekezik a nép, nyolctól már alakul a tömeg...fél 9-től még parkolót is nehéz találni... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 fél 9-től még parkolót is nehéz találni... :unsure: :huh: de vannak olyan aszociális klubtagok akik simán középen hagyják a bazinagy fehér Senátorukat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 nyóc felé én is én is!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Én most nem megyek ki, meg dartsra sem, mert nagyon taknyolok sajna, inkább ma pihi van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Akkor ki jönne Dart'sozni???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Hic! Jössz ma este? Ha nem akkor jó ha odadom valakinek a dvd-t amit ígértem neked? Csak mond meg kinek. Ákos! Neked is adnék egy dvd-t ami a Rigo Tomié állítólag fogtok talizni hétvégén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Engem nem kérdeztél de megyek :blush: Örülsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Engem nem kérdeztél de megyek :blush: Örülsz? :D Én igen, mert viszek neked valamit, amiért majd Ivannorbi kartárs fog nálad jelentkezni eccercsak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Ha végzek a melóval akkor én is kimegyek! Nekem nem hoz senki semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Ha végzek a melóval akkor én is kimegyek! Nekem nem hoz senki semmit? Mit szeretnél kapni ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Influenza jó lesz? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Influenza jó lesz? ;) Most volt mandula műtétem azt elég volt túlélni, se köszi, hogy gondolsz rám! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Mit szeretnél kapni ? :blush: Új ótót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Új ótót! Milet ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts