mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Itt van mindenkinek saját megoldása. :lol: :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Megérkezett a vihar az országba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Én most voltam kint, de még csak egy zsenge szellőcske van, azonkívül majdnem hawaii :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Én most voltam kint, de még csak egy zsenge szellőcske van, azonkívül majdnem hawaii :) Bekented magad napolajjal és honod alá csapva szördeszkát leballagtál az óceánhoz ? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 De azért megyünk ugye? Max kimegyünk sárkányt eregetni... Még csak a határnál van...(útlevélellenőrzés... :lol: ) Remélem nem hiába hoztam el a dobókáimat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Bekented magad napolajjal és honod alá csapva szördeszkát leballagtál az óceánhoz ? :lol: :) :) Jah, de azt már itt bent az irodában tettem, a szemem lehunyva... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 De azért megyünk ugye? Max kimegyünk sárkányt eregetni... Még csak a határnál van...(útlevélellenőrzés... :lol: ) Remélem nem hiába hoztam el a dobókáimat... :) Nehezen tudnék elképzelni olyan időt, hogy ne indulnék el itthonról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 De azért megyünk ugye? Max kimegyünk sárkányt eregetni... Még csak a határnál van...(útlevélellenőrzés... :lol: ) Remélem nem hiába hoztam el a dobókáimat... :) Persze, megyünk. :D Sárkányeregetés? Én nem viszek asszonyt... :) Nehezen tudnék elképzelni olyan időt, hogy ne indulnék el itthonról :) Te sosem indulsz el időben otthonról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ....Te sosem indulsz el időben otthonról :).... :lol: Na akkor most 10évig megint nem kell vicceset mondanod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Na akkor most 10évig megint nem kell vicceset mondanod :lol: Örülök hogy ekkora elismerést kap a teljesítményem, de a poénok tekintetében sztahanovista álláspontot veszek fel inkább, és csakazértis mondok még párat az elkövetkező 10 év során. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Örülök hogy ekkora elismerést kap a teljesítményem, de a poénok tekintetében sztahanovista álláspontot veszek fel inkább, és csakazértis mondok még párat az elkövetkező 10 év során. :) Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: Mivan, annyira unalmas a hotelben, hogy elaludtál és rosszat álmodtál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ....sztahanovista álláspontot veszek fel.... Azért nem essünk túlzásokba, nem kell Tadzsikinszánba menned gyapotot szedni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Azért nem essünk túlzásokba, nem kell Tadzsikinszánba menned gyapotot szedni :lol: Még szép :) Rám itt van szükség... mi lenne veletek nélkülem? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Még szép :) Rám itt van szükség... mi lenne veletek nélkülem? :) :) megvan az a rész amikor Ace Ventura otthagyja a kolostort? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 megvan az a rész amikor Ace Ventura otthagyja a kolostort? :) :lol: ja :) meg amikor junior elhagyja az árvaházat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ....Rám itt van szükség... mi lenne veletek nélkülem? :lol: :).... A küldetéstudatot töretlen mi ? Legalább ez, ha lökösöd nem is mindig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 A küldetéstudatot töretlen mi ? Legalább ez, ha lökösöd nem is mindig :) Inkább ez legyen töretlen. Meg a kitartásom. :) Kell ennyi jóbarát között... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Piista! Van még nálad elvileg valamennyi Metabond olajom. Azt el tudod hozni nekem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Csak nem fogyogat... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Piista! Van még nálad elvileg valamennyi Metabond olajom. Azt el tudod hozni nekem? :lol: Bent van a kocsiban :) Mármint a csomagtartóban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 stikába issza, aszitte, hogy kétdekás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Csak nem fogyogat... :lol: :) Nem szerencsére. Illetve nemtudom, még nem néztem, de már benn van 2000 kilcsi a csere óta és még nem pampogott a bc. Majd Lurdynál megnézem mi a pálya, lötyög-e még valami az olajteknőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Piista! Van még nálad elvileg valamennyi Metabond olajom. Azt el tudod hozni nekem? :lol: Tom! Kecsón én is loptam a tiedből egy lityit kb azt hagy aggyam má vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Tom! Kecsón én is loptam a tiedből egy lityit kb azt hagy aggyam má vissza! Felénél van kb. az olajszint, szóval még elleszek ezzel egy darabig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts