Albert Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Mégsenemkő öcsém kioperálta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ki jön ki csütörtökön és mikorra? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ott lesz mindenki aki számít fél nyolctól kezdünk gyülekezni mélygarázs kijárati oldalon! Ha nyolcra vagy fél kilencre jössz akkor már komoly tömeg lesz mire odaérsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Majdnem mentünk mi is ma :unsure: de nem megyünk. ;) Mondjuk mi nem is számítunk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Majdnem mentünk mi is ma :unsure: de nem megyünk. ;) Mondjuk mi nem is számítunk. :blink: Ha jöttök adok egy csokit. Nos? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ha jöttök adok egy csokit. Nos? :blink: nem lehet. Holnap reggel félötkor kelés. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ha jöttök adok egy csokit. Nos? :unsure: Én is áldozok rá, mondjuk sajtburgereket ... na? ... finom... nyam-nyam.... Ezért már érdemes jönni! Majd kipihened a munkahelyen... persze akkor nem vennék holnap készült Suzukit... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Üdv mindenkinek, akivel ma este találkoztam! Ritkán járok talikra, ezért meglepett kicsit a nagy létszám :unsure: Sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni, talán legközelebb :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ezexerint Téged meg Ákit is csak perecekkel késtem le.. Talán más lenne a helyzet ha az úgynevezett mobiltelefont magadnál hordanád :blink: Andrissal mindent jól lebizniszeltem, a kulcstartókat is odaadtam, de az árukat nem vasaltam be szal majd jössz egy rakat lóvéval ;) . Köszi az olajat meg a szűrőt, apa Kadettjába megy. Agressor Andrisnak meg köszi a söröket sokkal jobban lettem :unsure: Gabinak is köszi az olajat! Jövő héten megpróbálok időben kiérni hogy Scatment is ott találjam még! BYE Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 itt van két újabb Lurdy Mini fotósorozata: LurdyMini - 061124 LurdyMini - 061130 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 itt van két újabb Lurdy Mini fotósorozata: LurdyMini - 061124 LurdyMini - 061130 Megint nagyon lassan jönnek a képek,de azért köszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 :unsure: sajnálom. asszem a szerverem is nagyon leterhelt volt napközben, meg a szolgáltató is. valami megoldáson töröm a fejem, mert ez így nem túl jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 ismerős... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 ismerős... ;) héé more mi van a Kadetteddel dicsak? :unsure: :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Naon jó volt a hazaút. Hungárián Józsefvárosi pu-i lámpa után pirosak voltak a villamoslámpák. El is ment két villamos az út mellett de át nem jött egyik sem. Vártunk. Aztán egyszercsak belső sávból Matiz kigurult és elment. Előttem Prelude meg mellettem egy Merci rugdosta a gázt amig elől egy Corolla félre nem állt és mehettünk. Hárman ki üvegen az álló autók közül és végig 100-al a Hungárián mert az M5-nél lévő lámpa már épp sárgult és úgy adta ki hogy "muszáj volt" 100-al söpörni. De hogy az a hüle Honda mennyire ment és tök csendben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 ma este úgy néz ki kinézek és kérdésem lenne h tudna-e nekem segíteni egy okos informatikus ? :) alapkérdéseket kéne megválaszolni adatbáziskezelésből és hasonlók, aki vmennyire jártas annak sztem csuklóból megy ...valaki ? :) kap söröt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Kinézek és ha megkérded és tudok válaszolni akkor segítek (de nem vagyok profi csak tanultam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Jó kis tali volt tegnap, nekem persze megint villámlátogatásra sikerült.... :) Azért belefért egy kis beszélgetés is, meg egy kis szerelés is..... Mégeccer köszi a DVD-t Tomi! És Addamsky kollégának is szeretném megköszönni, hogy jó időben, jó szerszámokkal hozzájárult az autóm szépítéséhez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Kinézek és ha megkérded és tudok válaszolni akkor segítek (de nem vagyok profi csak tanultam) köszi jól otthonhagytam a papírt :) köszönöm Tominak a DvD-t , este meg is néztem jó film :) Hicnek meg köszi a rézlemezt amit még délután adott oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 THX Hic a Yello-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 héé more mi van a Kadetteddel dicsak? :lol: :) :) :) :) For Sale :D 2 hete Piiistával raktunk bele akksit, és indult... csak picit retkes volt a szélvédő, és nem láttam ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Szesztok pestiek, lenne nagy kérésem, kéne egy jó infó autóvill szerleő száma kéne, aki bevállalna holnap soron kívül egy Vito-t, anyukámé. Nagyon kéne az ötlet. Egyébként feljöttem most ide anyumhoz, itt lakik a vár alatt, kadett jól bírta, sőt, ilyen kis száguldozás után mindig csendesebb, egyenletesebb lesz a hanggja, bár most nem hajtottam annyira, mint múltkor 150 felé nem nagyon mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 jujjujj holnap van Fűrész III premier.....lurdyban is :lol: ....20:30 meg 22:45 asszem...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor erre már ott is a helyünk...mert az első kettő top volt...ugrott a holnapi dart's úgy hogy ma kell menni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 2007.01.04 Fűrész III Lurdy 20:30 (elvileg) 1.Antimanó 2.Racce-Raccené 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts