aztec Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Az "Állj meg róbát" :) (I, robot) kapta a legtöbb csillagot a havi férfimagazinok értékelésében... :D Lac azok a magzinok ennyit is érnek :wink: én nem vaok tag sem moderátor, de az a film nem nagy pukk. Inkább argo - azon lehet szakadni a röhögéstől :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Én is az Argora szavazok.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 én meg renitens vagyok :arrow: nem akarok moziba menni mondjuk a listán szereplő filmek 90%-át láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Mindenki más filmre ül be, aztán utána elmeséljük egymásnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Mindez csütörtök este? Ha addigra összeáll az autóm, lehet hogy nekem sincs olyan messze az a Lurdy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Ha addigra összeáll az autóm, lehet hogy nekem sincs olyan messze az a Lurdy... Veszprémből? :shock: :roll: persze ne érts félre :arrow: GYERE :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Veszprémből? :shock: :roll: persze ne érts félre :arrow: GYERE :!: :) Épp ráérek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Azt is számold, hogy visszafelé nehezebb lesz az út, miután jól lefárasztunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Épp ráérek... de jó neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Argo ok részemről. Sztem I, robot nem rossz, dehát láttam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 nézzünk Hellboy-t !!!! (gyk Pokolfajzat) Sziasztok!! Hát izé... lehet, hogy én is megyek, azt úgyis észreveszitek majd. :wink: És ha lehet egy tippem: az Argó hihetetlen jó!!! Én sem hittem volna, de az a sírva röhögős fajta, kimondottan Opeles. :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Várunk! Asszem Argo lesz, többen arra szavaztak. Én olyan fél8-8 körül érek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 lehet hogy én is kinézek! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 lehet hogy én is kinézek! 8) Hát én ma az autókiállitásra megyek, utána lehet hogy kinézek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Mi is megyünk bizti, csak lehet, hogy egy kicsit később... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Autókiállítás csak 6ig van, nem kifogás! :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Autókiállítás csak 6ig van, nem kifogás! :D 8) Hűhahűha, milyen autókiállítás?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 BNV-n van a szokásos éves nagy autókiállítás. Mától vasárnapig. Én konkrétan szombaton délelőtt megyek. :) http://www.hungexpo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Ez a kiállítás nem csak háttériparról szól? Mert én úgy tudom! Két évente szokott lenni az igazi autókiállítás! (BMW,Merci stb..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Akkor most ki mikor jön ma? Mert úgy megyek én is nincs kedvem egyedül bandázni! Írjunk egy idő listát ki mikor jön. Ahoz igazodom 18:00 végzem a melóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Ez a kiállítás nem csak háttériparról szól? Mert én úgy tudom! Két évente szokott lenni az igazi autókiállítás! (BMW,Merci stb..) Igazad van Tomi, ez a kiállítás nem az új modellek bemutatásáról, premieréről szól, bár így is érdekes lehet. Csak jobb tudni a koncepciót, mielőtt valakit csalódás érne :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Az Argoról írtam a kövtkezőt a Kult (film, színház, muzsika) topikban: Akkor egy előítélet következik: ARGO:- A kopcsók támadása. Mi van:)???Mi ez:))? A csapból is folyik a PR... Ahol egy Audit tolnak az árokba:)) Az Argo az a film, amit a budin egy PDA-n néznék meg, de csak jelenetenként. Valahogy úgy érzem ez nem egy filmeposz:))) Na jó az MTV vagy RTL-n) majd megnézem, ha leadják. Üdv hemi UI: Jó szórakozást és film??? nézést Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Én fél8 körül megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 ez nem 8-18ig tart? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 ez nem 8-18ig tart? :roll: Bár előtte Tomi a kiállításról írt, de a kérdése arra vonatkozott, hogy Lurdyhoz ki, mikor érkezik :wink: Én olyan nyolc környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts