Addamsky Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 "nemdohányzok/dohányzok ? " Eléggé döntésképtelen vagy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 "nemdohányzok/dohányzok ? " Eléggé döntésképtelen vagy nem? :) Már amikor írtam, akkor érzékeltem a magas labdát a hozzászólásban :wink: Csak úgye én vagy dohányzom, vagy nem dohányzom 8) Konstruktívabb hozzászólásokat várok a téma kapcsán :D ui: NEM a dohányzás, hanem a mozi témakörben Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 a mozi témakörben nem akarok menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 nem vagyok benne biztos, hogy rád gondolt :wink: Ki Viktor még aki barátnője Futó "OPEL16VTHEKING" Gábort fárasztotta már? (amúgy meg ne ugassá!!!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Valszeg nem lesz annyi időm hogy egy mozit bevállalhassak, csak a dumálós részre nevezek. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ki Viktor még aki barátnője Futó "OPEL16VTHEKING" Gábort fárasztotta már? (amúgy meg ne ugassá!!!) :) óóóó bocsánat, nagyúr csak nemrég másik viktorról volt szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Viktor! De a barátnőd így is csak ezüstérmes, Jóska barátnője messze viszi a pálmát a témában. :) Termosztátot el tudnád hozni ide a Lurdy talira? Mert úgy néz ki, addig nem nagyon fogok tudni elugrani érte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 óóóó bocsánat, nagyúr csak nemrég másik viktorról volt szó Látom, már tudod hol a helyed! Gabi! Megoldjuk, csak csörögj rám lécci délelőtt, mert elfelejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Oksa, hívni foglak... Most hogy cudar az idő, nem fogom elfelejteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 ....messze viszi a pálmát....:) Ne írjál már ilyeneket :D :D :D :P Te sem akarsz ellátogatni a moziba ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ne írjál már ilyeneket :D :D :D :P Te sem akarsz ellátogatni a moziba ? :roll: Mit néznénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Mozit majd megbeszéljük, lehet hogy valami 10 órásat nézünk. Oszt' ha nem akarja valaki nézni, akkor el lehet húzni főzetni az anyjával... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Mit néznénk? Lehetőségek : 20:00 • Csajok a csúcson 2. • Szezon 20:15 • A falu 20:30 • Szüzet szüntess! 20:45 • Én, a robot 21:15 • Arthur király • Pokolfajzat 21:45 • Argo 22:00 • A Bourne-csapda • Csajok a csúcson 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Én, a robotra szavazok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 A szezon nagyon szar... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Az "Állj meg róbát" :) (I, robot) kapta a legtöbb csillagot a havi férfimagazinok értékelésében... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Píísta! Honnan vetted a moziműsort? A neten mindenhol csak szerdáig vannak a Lurdy mozi műsorai. Amúgy minél későbbi előadásra kellene koncentrálni, hogy azok is eljöjjenek a talira, akik nem akarnak mozizni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 nézzünk Hellboy-t !!!! (gyk Pokolfajzat) nem jött még le nemtudom hogy milyen de akarom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Ja ja Gabi nak igaza van! Leht, hogy nem olvastam vissza de most péntek vagy tökön bököm csütörtökön? Vissza kéne adnom Gabi adatkábeljét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Csütörtök, 7-8 körül. Gyere, már úgyis rég láttunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 ....Honnan vetted a moziműsort? A neten mindenhol csak szerdáig vannak a Lurdy mozi műsorai.... Szerinted ???? Tegnap, egy a filmek címét véletlen sorrendeben generáló program hozta össze :) est.hu teeeeee nagyon tájékozott 8) Mondjuk nem a tinicicak20evalatt.hu oldalt kellene állandóan nézegetned és akkor lelnél máshol moziműsort :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Szerinted ???? Tegnap, egy a filmek címét véletlen sorrendeben generáló program hozta össze :D est.hu teeeeee nagyon tájékozott 8) Mondjuk nem a tinicicak20evalatt.hu oldalt kellene állandóan nézegetned és akkor lelnél máshol moziműsort :D Istenem mit vétettünk, hogy Pííísta moderátor lett ?!? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Előbb felhívtam, és jól kiröhögtem azért, mert jól néz ez így ki: Mélykék76 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Előbb felhívtam, és jól kiröhögtem azért, mert jól néz ez így ki: Mélykék76 Halványzöld76... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Látom, már tudod hol a helyed! csak szeretnéd, kisköcsög! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts