Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hát volt egy lassú defektem, majd jött egy luk és levertük a felnit...aztán egyszercsak leesett a felniről a gumi...majdnem... :lol: tényleg nagyon zsír gép és az állapotához képest occó volt ;) köszi Pista a teát.... ..Hic a cd.-det gyűröm :D We need the funk ;) Gelkonak van szép új fekete köténylemezalávalóbigyója de lehet h sem a tüntetők sem a rendőrök nem tudják még :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Meg az is szerencse, hogy az a motor kinyírhatatlan darab.... figyeld meg, hogy ez a mondat lassan nem is lesz igaz :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 figyeld meg, hogy ez a mondat lassan nem is lesz igaz :lol: :D :D És milyen qva nehéz kiemelni meg beemelni a hathengeres öntöttvas blokkot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 figyeld meg, hogy ez a mondat lassan nem is lesz igaz :lol: :lol: :D Jaja, óvatosan a szavakkal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nem bíztok bennem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nem bíztok bennem? :lol: :lol: Pont ezaz... Bízunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Pont ezaz... Bízunk. :D :lol: ugyanezt akartam irni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 És nektek azon kell ordibálva veszekedni hogy a rendőrök a hülyék vagy a tüntetők és ki kezdte? Naneeeeeeeee :lol: komolyan ez volt a program? :lol: nemár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Én pl nem nagyon folytam bele, inkább más témákról beszélgettünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Előtte is beszélgettünk a témáról 1hangos szó nélkül. Nem mindekinek ugyanolyan a vérmérségele :lol: Szerintem sem lenne a helye ennek a vitának egy autós társaságban, de az biztos hogy most minden ettől hangos. Azért belőlem is kikívánkozott egy-két gondolat az elején, amikor valaki felvetette a "szegény ártatlan tüntetőket, akiket minden ok nélkül inzultáltak a rendőrök"... De asszem részemről ennyi elég is volt ebből a témából. :lol: Más: tegnap még Tas komát meglátogattam, kaptam tőle tempomatos cuccokat. Sajna a vezérlő már kizárva, úgyhogy kicsit melós menet jön, a motorját kell kicserélni. Remélem az már megoldja a problémát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Más: tegnap még Tas komát meglátogattam, kaptam tőle tempomatos cuccokat. Sajna a vezérlő már kizárva, úgyhogy kicsit melós menet jön, a motorját kell kicserélni. Remélem az már megoldja a problémát. :lol: ez a tempomat dolog nekem is izgatja a fantáziám, csak fingom sincs hogy mi kell hozzá, vagy hogy kell megbuherálni... Ótómata volt a Seni, és át lett mókolva manuálisra... Volt benne tempomat, most viszont így nem műxik... A kar az benne van, a többi dolog nem tom mi kell hozzá, hogy működjön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Kell egy vezérlő és egy motor. Ugyanaz manuális és automata váltó esetén is, csak asszem a kuplung kapcsoló kell bele az automata váltós érzékelő helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Na majd utánanézek, mi van benne és mi nincs... Itt meg ne offoljuk szét a fórumot, úgyhogy back tu de Lurdy témakör... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 figyeld meg, hogy ez a mondat lassan nem is lesz igaz ;) ;) :D Anti mindent megcáfol.. :P Szerintem sem lenne a helye ennek a vitának egy autós társaságban, de az biztos hogy most minden ettől hangos. Azért belőlem is kikívánkozott egy-két gondolat az elején, amikor valaki felvetette a "szegény ártatlan tüntetőket, akiket minden ok nélkül inzultáltak a rendőrök"... De asszem részemről ennyi elég is volt ebből a témából. :D ejj. jó este lehetett.. de amúgy az a gáz hogy emberek vagyunk.. még ha az autó is az első, akarva akaratlanúl, szó eshet másról is... igy pl talán a nőkről se beszéljünk :D az is elég kényes téma :lol: :lol: Bár osztom a dolgot.. én se szeretek ezzel foglalkozni.. Sajnos én kihagytam a talit.. bár kivi vok szegény újabb "áldozatra" (Seni) :D OFF End Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 komolyan ez volt a program? :lol: nemár :D Nem kell túldimenzionálni a dolgot, ez kb. 10-15 perc volt az x órából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nem kell túldimenzionálni a dolgot, ez kb. 10-15 perc volt az x órából :lol: Ez tényleg így van. Szerves része az életünknek, teljesen kulturáltan lett megbeszélve, csak néha kicsit hangosabban. Egyébként szerintem mindenkinek jót tesz egy kis feszültség levezetés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Mehet a ma este a mélygarázsban? Mert kint ítéletidő van ám.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Shimán. :unsure: Hacsak ki nem rúgdalnak minket a biztonságiak. Magánterületre nem lehet területfoglalási engedélyt kérni a gyülekezési törvény alapján? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 "Ma keleten többfelé, nyugaton elszórtan alakul ki hózápor, északkeleten helyenként havazás" Csak nem lesz szívük a gonosz őröknek kikergetni minket a biztos halált jelentő szibériai tundrára ilyen időben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Csak nem... :unsure: Viszont így izgalmasnak ígérkezik a szombati verseny... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Csak nem... :unsure: Viszont így izgalmasnak ígérkezik a szombati verseny... ;) Ha leesik a hó és meg is marad, elindulok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Ha leesik a hó és meg is marad, elindulok :unsure: Úgy legyen. :blink: Mi biztos ott leszünk a gépsassal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Mi biztos ott leszünk a gépsassal. :blink: úgyis egész nyáron télivel nyomtad :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Akkor me lent leszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 úgyis egész nyáron télivel nyomtad :unsure: Úgyis mindegy volt, ha a ház előtt áll... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts