voszi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 sajnálom, egész nap mocsodék az ADSL-em, pedig 3,3 MBites a vonal, szóval igen nagyon gyorsan le kéne tudnod húzni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Le húztam , de nem gyors. Amíg innen 20 meg lejött, addig máshonan 200mega. :lol: Nem vicc szinkron töltötem máshonnan is. Mindenestre köszi! Meg vannak:) AMint tudom fel is rakom. Igaz csak 640*480-ban , webméretben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Le húztam , de nem gyors. Amíg innen 20 meg lejött, addig máshonan 200mega. :D Nem vicc szinkron töltötem máshonnan is. Mindenestre köszi! Meg vannak:) AMint tudom fel is rakom. Igaz csak 640*480-ban , webméretben. mértél kbit/sec-et? az jól jönne, mert valamit tenni akarok, hogy a havi 40ezer Ft-os vonalam, ami garantáltan legalább (MINIMUM) 512 kbit/sec-es kéne legyen ilyen tetű mostmár napok óta. még az lehet, hogy sokan lógtak a vonalamon, de ezt logból megnézem, és egyébként nem hiszem, mert most nincsenek olyan ügyfeleim fent, akik nagyon foglalnák a sávot. megnéztem a szerződésem, és 256 kbit/sec a minimum :lol: :lol:, most éppen 400 kbit/sec-cel jön, és elég gyors, de ennél még mindig gyorsabban szokott jönni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Welcome 2 da Lurdytali topic :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 mértél kbit/sec-et.............................. Folytassuk ITT nem akarok OFFolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tartozom én valakinek valamivel???? Mert ha igen, akkor holnap este nem megyek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tartozom én valakinek valamivel???? Mert ha igen, akkor holnap este nem megyek... :lol: én tartozom neked Vectra légszűrővel mit megigértem vagy fél éve...ha nem jössz akkor nem adom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 én tartozom neked Vectra légszűrővel mit megigértem vagy fél éve...ha nem jössz akkor nem adom :lol: Okés, m1ek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 én meg a Melcsinek cd vel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tartozom én valakinek valamivel???? Mert ha igen, akkor holnap este nem megyek... :lol: Én meg még azóta is tartozom egy sörrel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Légszűrő? CD? Sör? Aztaaaaaaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Légszűrő? CD? Sör? Aztaaaaaaaa :lol: Nekem nem igért senki semmit? :lol: Tartozni uccse tartozok senkinek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nekem holnap este Marcira kell vigyáznom, mert Anikónak dolga akadt, úgyhogy nemtom, kijutok-e... :D De lehet, hogy fél nyóc körül kinézünk a fiammal együtt :lol: (bár biztos nem maradunk soká....) Viszek Gelkonak lepit a szép új (motoros) Kabrijóba.... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Viszek Gelkonak lepit a szép új (motoros) Kabrijóba.... :D :lol: jujj de izgi :lol: ...akkor igyekszem f8körül érkezni h ne keljen sokat várnia Marci úrnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Redi remélem jössz mert viszem a takródat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Redi remélem jössz mert viszem a takródat! Ennyire hideg lesz? :lol: Különben is mióta használtok egy takarót közösen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 ha megyek akkor is bkv-val és max odaköszönök csak....este praktiker a program Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 ha megyek akkor is bkv-val és max odaköszönök csak....este praktiker a program A Praktiker max 8ig van nyitva ,te is elraktad télire a vasat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 A Praktiker max 8ig van nyitva ,te is elraktad télire a vasat? :lol: venni kell pár cuccot (meg lassan kötelet is és keresek egy megbizható lámpaoszlopot...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Akkor most ne vigyem ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Akkor most ne vigyem ki? Hülyén nézne ki a villamoson, amint a kedvenc takaróját szorongatja. :lol: De a praktiker az ott van a Lurdyval szemben és nagy üvegoldala van. Redi, onnal láthatsz minket. Majd integetünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Úgy gondoltam kiviszem neki (hamár volt ójj jó fej, hogy kölcsön adta. :lol: Mert szerintem szüksége lesz rá (ahogy az anyagi helyzetét ismerem mostanában) az utca hideg tud lenni esténként egy takaró nélkül. Sajnos a HomeLes-ek élete nehéz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Úgy gondoltam kiviszem neki (hamár volt ójj jó fej, hogy kölcsön adta. :D Mert szerintem szüksége lesz rá (ahogy az anyagi helyzetét ismerem mostanában) az utca hideg tud lenni esténként egy takaró nélkül. Sajnos a HomeLes-ek élete nehéz. :lol: Ja hogy ilyen az új "lakás"... :lol: Végülis szép kilátás van éjjelente a csillagos égre. De tényleg kezd már hideg lenne este, nehogy megfázzon a kis Norbi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Redi remélem jössz mert viszem a takródat! Na én már haza is értem, de remélem télleg kimentek, mert neked Tomi, vittem Cd-t, Redinek meg DVD-t.... odaadtam Bazsnak, nála keressétek. Marcival voltunk kint - ez volt az első Lurdy talija... :lol: :lol: ...de fél óra múlva léptünk, mert elég hideg volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Mi is hazaértünk egyben. Még előztünk is. Köszönöm Coupénak a dísztárcsákat Agressor Andrisnak meg a matricát. Holnap biztos qva fáradt leszek. De jó volt megint a "szépautóval" menni. :D Teljesen elszoktam tőle,hogy az autósok dudálnak meg integetnek hüvelykujjal felfelé,hogy:"húdef@sza ez e kocsi" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts