Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lent van bolt, sok finom csokival. :lol:

van a környéken egy shell kút ott vehettek pár kanna benzint is sztem annak is lesz sikere :lol:

Elküldve
van a környéken egy shell kút ott vehettek pár kanna benzint is sztem annak is lesz sikere :lol:

Viccet félretéve...

mi szerintem hamarosan lemegyünk a parkolóba, és közben veszünk csokit.

Mikorra várható, hogy valaki még rajtunk kívül ide ér? :lol:

Elküldve
Örsön nem mennek a jelzőlámpák, k***a nagy dugó van arrafelé, aki arra menne Lurdyba kerüljön!!!

Már mennek, akkor javították meg, amikor én odaértem (kb. 6-kor)...

Elküldve

Azt hiszem, ismét sikerült egy jóhangulatú, szerelgetős csütörtök estére eljutnom. :lol:

Kellemesen elfáradtam a nap során. Legközelebb nem tudom mikor megyek, de igyekszem! :lol:

Elküldve

Macisajt meg Szabot:

Jó arcok vagytok hogy ilyen messziről eljöttetek Lurdy-talira. :lol: Direkt csak ezért gurultatok fel? :lol:

Megnéztem Debrecen 221 km, Polgár meg 177km. És most már azt is tudom merrefelé vannak ezek a faluk helyileg :D

Elküldve
Max jönnek jövő héten is adni a szájára egyet a falu leszólásért! :lol: :D :lol:

Várom Őket, max majd elszáguldok a mindig pöccre induló autómmal :D

Felhivom a Csergőt az izzók miatt...

Elküldve

Albert! Mi, kisfaluból származunk, tudod, virágos utcák, szép környék stb. :lol:

Jövő héten nem megyünk a Nagyfaluba fel! ;) porosak, rosszak az utak. A tegnap rendberakott futóművemet nem akarom gyorsan leamortizálni(ezért is voltunk Nagyfaluban! :D )

viccet félretéve, örültem a talinak, remélem mindenkinek pöccre indul a gépe, és minden izzó rendben van.

Nekem a "stroboszkóp és fordulatjel lámpám" :D Polgárra érve már kiégett... majd orvosolni fogom. :lol:

Elküldve
És most már azt is tudom merrefelé vannak ezek a faluk helyileg :D

Na kiscsávó,most elszóltad magad! :lol: Mert Te ugye a kossuth téren lax? :lol:

Elküldve
Sziasztok!

Tegnap is jót buliztunk a Lurdynál. Mr. Agressor26 kérése volt, de gondoltam, mindenkit érdekelhet, hogy feltettem az eddigi lurdy minikről készült fotókat. ZIP állományok. Az alábbiak vannak:

.........

Remélem használható lesz. :lol: :lol: :D

Fel lehetne pakolni ide

Elküldve
Racce kész lett a verdával?

Nem hiszem, egyenlőre nagy a csend..

Albert köszi az öröm autózást!

Szívesen :lol:

Addig dicsérted a kicsikocsit hogy ma sokkal jobban vagyok mint tegnap :lol:

Látom még 1 darabig maradtatok kint, én is vmikor fél egykor értem haza :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.