Gelko Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Lent van bolt, sok finom csokival. :lol: van a környéken egy shell kút ott vehettek pár kanna benzint is sztem annak is lesz sikere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 van a környéken egy shell kút ott vehettek pár kanna benzint is sztem annak is lesz sikere :lol: Viccet félretéve... mi szerintem hamarosan lemegyünk a parkolóba, és közben veszünk csokit. Mikorra várható, hogy valaki még rajtunk kívül ide ér? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Viccet félretéve... Szerintem nem vicceltek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nemsokára indulok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem teljesen az alkalomhoz illő öltözetben, de én is csatlakozok a társasághoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Örsön nem mennek a jelzőlámpák, k***a nagy dugó van arrafelé, aki arra menne Lurdyba kerüljön!!! Már mennek, akkor javították meg, amikor én odaértem (kb. 6-kor)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Azt hiszem, ismét sikerült egy jóhangulatú, szerelgetős csütörtök estére eljutnom. :lol: Kellemesen elfáradtam a nap során. Legközelebb nem tudom mikor megyek, de igyekszem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sziasztok! Tegnap is jót buliztunk a Lurdynál. Mr. Agressor26 kérése volt, de gondoltam, mindenkit érdekelhet, hogy feltettem az eddigi lurdy minikről készült fotókat. ZIP állományok. Az alábbiak vannak: 061005-LurdyMini.zip 060831-LurdyMini.zip 060824-LurdyMini.zip 060817-LurdyMini.zip 060112-LurdyMini.zip 051208-LurdyMini.zip 050825-LurdyMini.zip Remélem használható lesz. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Macisajt meg Szabot: Jó arcok vagytok hogy ilyen messziről eljöttetek Lurdy-talira. :lol: Direkt csak ezért gurultatok fel? :lol: Megnéztem Debrecen 221 km, Polgár meg 177km. És most már azt is tudom merrefelé vannak ezek a faluk helyileg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 faluk húha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 húha :lol: Max jönnek jövő héten is adni a szájára egyet a falu leszólásért! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Max jönnek jövő héten is adni a szájára egyet a falu leszólásért! :lol: :D :lol: Várom Őket, max majd elszáguldok a mindig pöccre induló autómmal :D Felhivom a Csergőt az izzók miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Nem kell van nekik mindíg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Albert! Mi, kisfaluból származunk, tudod, virágos utcák, szép környék stb. :lol: Jövő héten nem megyünk a Nagyfaluba fel! ;) porosak, rosszak az utak. A tegnap rendberakott futóművemet nem akarom gyorsan leamortizálni(ezért is voltunk Nagyfaluban! :D ) viccet félretéve, örültem a talinak, remélem mindenkinek pöccre indul a gépe, és minden izzó rendben van. Nekem a "stroboszkóp és fordulatjel lámpám" :D Polgárra érve már kiégett... majd orvosolni fogom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 És most már azt is tudom merrefelé vannak ezek a faluk helyileg :D Na kiscsávó,most elszóltad magad! :lol: Mert Te ugye a kossuth téren lax? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Sziasztok! Tegnap is jót buliztunk a Lurdynál. Mr. Agressor26 kérése volt, de gondoltam, mindenkit érdekelhet, hogy feltettem az eddigi lurdy minikről készült fotókat. ZIP állományok. Az alábbiak vannak: ......... Remélem használható lesz. :lol: :lol: :D Fel lehetne pakolni ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Fel lehetne pakolni ide semmi akadálya, de hogy csináljam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 semmi akadálya, de hogy csináljam? :lol: :lol: Elvileg mélykék és én tudjuk:) Majd felrakom a héten, engedelmeddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Na kiscsávó,most elszóltad magad! :lol: Mert Te ugye a kossuth téren lax? :lol: Rám gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Racce kész lett a verdával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Albert köszi az öröm autózást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Racce kész lett a verdával? Nem hiszem, egyenlőre nagy a csend.. Albert köszi az öröm autózást! Szívesen :lol: Addig dicsérted a kicsikocsit hogy ma sokkal jobban vagyok mint tegnap :lol: Látom még 1 darabig maradtatok kint, én is vmikor fél egykor értem haza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 :lol: Elvileg mélykék és én tudjuk:) Majd felrakom a héten, engedelmeddel. okés, csak tessék, csak tessék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 okés, csak tessék, csak tessék... :lol: Kár, hogy lassan jönnek le.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts