mélykék76 Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 ....köszi Zorronak a foglalásért,köszönöm a többieknek a részvételért,köszönöm anyukámnak h ott lehettem,köszönöm a nagymamámnak h kiskoromban vigyázott rám és éljen a világbéke :).... Megnézted az Oscar dijkiosztót is ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 add el az árából meg csinálsz egy ######a mantát :) Hétvégén a Smart Roadsterrel autózgattunk... volt feelingje :D Alap dolog, hogy a rendőr mindig mindenhol megállít, meg persze pakolni sem nagyon kellett a kocsiba :unsure: Kérek tesztre egy új GTt, ha itthon is lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Hétvégén a Smart Roadsterrel autózgattunk... volt feelingje :D Alap dolog, hogy a rendőr mindig mindenhol megállít, meg persze pakolni sem nagyon kellett a kocsiba :unsure: Kérek tesztre egy új GTt, ha itthon is lesz :lol: kérj nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Én múlt héten vezettem egy Smart Roadster Brabus-t...Kircsi volt...700ccm turbó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Lesz ma tali?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Elméletileg... Én fél8ra megyek, de nem maradok sokat, max 20 percet, mert tovább kell állnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 én is 1/2 8 felé kinézek....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Akkor húúzom a strigulát, hogy erről is lemaradtam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Akkor húúzom a strigulát, hogy erről is lemaradtam. :) Akkor érdekes hogy kérdezted... :unsure: Fél nyolckor kint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 én is 1/2 8 felé kinézek....... Várd is meg míg odaérek....mert kértetek valamit ha jól emléxem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Bakkkeeeeeeeer, esik :) Mélyvarázsgarázs :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Gyó volt az idei ELSŐ Lurdy talink. Megint nem bírtam ki szerelés nélkül. Köszi Ákos a fagyit, Bazs az odanemadott "ejfeltornyos" kulcstartót és GéjesiTominak a csokit. Remélem sikerült zavarnunk. :unsure: Redi!! Tök szép a pólód. :) csak kicsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Gyó volt az idei ELSŐ Lurdy talink. Megint nem bírtam ki szerelés nélkül. Köszi Ákos a fagyit, Bazs az odanemadott "ejfeltornyos" kulcstartót és GéjesiTominak a csokit. Remélem sikerült zavarnunk. :unsure: Redi!! Tök szép a pólód. :) csak kicsi Nem az én csokim volt. De ez úton is köszönöm én is Deep Blue Istvánnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Jaa!! Elnézést kérek mindenkitől az öltözetem miatt. :) Autószerelésre készültünk Boogie-val és egy hirtelen ötlettől vezérelve pattantunk kocsiba és indultunk el a talira. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Este ha tok még kinézek egy órára... Ennek az a feltétele, hogy valaki kivigyen, de erre elvileg már van 1 vállalkozóm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Aki rendelt szipi-szupi GSi Club Hungary pólókat és jön Lurdyhoz az hozzon pénzt ha lehet. Kösziiii! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Este ha tok még kinézek egy órára... Ennek az a feltétele, hogy valaki kivigyen, de erre elvileg már van 1 vállalkozóm :unsure: Na, akkor ma behajtom a menümet! Beválthatod megfelelő mennyiségű sajtburgerre, aztán megesszük együtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Na, akkor ma behajtom a menümet! Beválthatod megfelelő mennyiségű sajtburgerre, aztán megesszük együtt :) Én tuti nem eszem, egészen holnap 2-ig. De Te attól még megkapod a magadét! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Én tuti nem eszem, egészen holnap 2-ig. De Te attól még megkapod a magadét! :unsure: ??? Orvosi vizsgálat? Akkor tartós tejet már ne vegyél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Na, akkor ma behajtom a menümet! Beválthatod megfelelő mennyiségű sajtburgerre, aztán megesszük együtt :) akkor megnézheted a kabriost végre bár most nincs a toppon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 akkor megnézheted a kabriost végre bár most nincs a toppon :) Meg is néztem, teccik is amit láttam (bár már elég sötét volt :unsure: ) - az üléshuzat ápol és eltakar, a motor meg olyan amilyen, de az autó akkor is egyben van! :D Ja, a kárpitos száma, mielőtt elfelejtem: (30) 3544024. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 jo volt a tegnap is :unsure: köszönet Hicnek az üditőkért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Meg is néztem, teccik is amit láttam (bár már elég sötét volt :unsure: ) - az üléshuzat ápol és eltakar, a motor meg olyan amilyen, de az autó akkor is egyben van! :lol: Ja, a kárpitos száma, mielőtt elfelejtem: (30) 3544024. elmentettem...de szokás szerint nemtom mit akarok :) vagyis igen...sok lóvét :D köszi a kóóólát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 ...de szokás szerint nemtom mit akarok :unsure: vagyis igen...sok lóvét :) Ja... lottózok én is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Páran kinézünk ma is :unsure: fél9től Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts