mélykék76 Elküldve Július29, 2006 Elküldve Július29, 2006 ....köszi Zorronak a foglalásért,köszönöm a többieknek a részvételért,köszönöm anyukámnak h ott lehettem,köszönöm a nagymamámnak h kiskoromban vigyázott rám és éljen a világbéke :).... Megnézted az Oscar dijkiosztót is ? :unsure:
FBalazs Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 add el az árából meg csinálsz egy ######a mantát :) Hétvégén a Smart Roadsterrel autózgattunk... volt feelingje :D Alap dolog, hogy a rendőr mindig mindenhol megállít, meg persze pakolni sem nagyon kellett a kocsiba :unsure: Kérek tesztre egy új GTt, ha itthon is lesz :lol:
Gelko Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 Hétvégén a Smart Roadsterrel autózgattunk... volt feelingje :D Alap dolog, hogy a rendőr mindig mindenhol megállít, meg persze pakolni sem nagyon kellett a kocsiba :unsure: Kérek tesztre egy új GTt, ha itthon is lesz :lol: kérj nekem is :)
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 Én múlt héten vezettem egy Smart Roadster Brabus-t...Kircsi volt...700ccm turbó... :unsure:
opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Elméletileg... Én fél8ra megyek, de nem maradok sokat, max 20 percet, mert tovább kell állnom...
Boogie Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Akkor húúzom a strigulát, hogy erről is lemaradtam. :unsure:
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Akkor húúzom a strigulát, hogy erről is lemaradtam. :) Akkor érdekes hogy kérdezted... :unsure: Fél nyolckor kint :D
agressor26 Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 én is 1/2 8 felé kinézek....... Várd is meg míg odaérek....mert kértetek valamit ha jól emléxem :unsure:
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Bakkkeeeeeeeer, esik :) Mélyvarázsgarázs :unsure:
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Gyó volt az idei ELSŐ Lurdy talink. Megint nem bírtam ki szerelés nélkül. Köszi Ákos a fagyit, Bazs az odanemadott "ejfeltornyos" kulcstartót és GéjesiTominak a csokit. Remélem sikerült zavarnunk. :unsure: Redi!! Tök szép a pólód. :) csak kicsi
gsi.tamás Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Gyó volt az idei ELSŐ Lurdy talink. Megint nem bírtam ki szerelés nélkül. Köszi Ákos a fagyit, Bazs az odanemadott "ejfeltornyos" kulcstartót és GéjesiTominak a csokit. Remélem sikerült zavarnunk. :unsure: Redi!! Tök szép a pólód. :) csak kicsi Nem az én csokim volt. De ez úton is köszönöm én is Deep Blue Istvánnak.
rtomi Elküldve Augusztus4, 2006 Elküldve Augusztus4, 2006 Jaa!! Elnézést kérek mindenkitől az öltözetem miatt. :) Autószerelésre készültünk Boogie-val és egy hirtelen ötlettől vezérelve pattantunk kocsiba és indultunk el a talira. :unsure:
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Este ha tok még kinézek egy órára... Ennek az a feltétele, hogy valaki kivigyen, de erre elvileg már van 1 vállalkozóm :unsure:
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Aki rendelt szipi-szupi GSi Club Hungary pólókat és jön Lurdyhoz az hozzon pénzt ha lehet. Kösziiii! :unsure:
Hic Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Este ha tok még kinézek egy órára... Ennek az a feltétele, hogy valaki kivigyen, de erre elvileg már van 1 vállalkozóm :unsure: Na, akkor ma behajtom a menümet! Beválthatod megfelelő mennyiségű sajtburgerre, aztán megesszük együtt :)
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Na, akkor ma behajtom a menümet! Beválthatod megfelelő mennyiségű sajtburgerre, aztán megesszük együtt :) Én tuti nem eszem, egészen holnap 2-ig. De Te attól még megkapod a magadét! :unsure:
Hic Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Én tuti nem eszem, egészen holnap 2-ig. De Te attól még megkapod a magadét! :unsure: ??? Orvosi vizsgálat? Akkor tartós tejet már ne vegyél...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Na, akkor ma behajtom a menümet! Beválthatod megfelelő mennyiségű sajtburgerre, aztán megesszük együtt :) akkor megnézheted a kabriost végre bár most nincs a toppon :unsure:
Hic Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 akkor megnézheted a kabriost végre bár most nincs a toppon :) Meg is néztem, teccik is amit láttam (bár már elég sötét volt :unsure: ) - az üléshuzat ápol és eltakar, a motor meg olyan amilyen, de az autó akkor is egyben van! :D Ja, a kárpitos száma, mielőtt elfelejtem: (30) 3544024.
redline Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 jo volt a tegnap is :unsure: köszönet Hicnek az üditőkért :)
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Meg is néztem, teccik is amit láttam (bár már elég sötét volt :unsure: ) - az üléshuzat ápol és eltakar, a motor meg olyan amilyen, de az autó akkor is egyben van! :lol: Ja, a kárpitos száma, mielőtt elfelejtem: (30) 3544024. elmentettem...de szokás szerint nemtom mit akarok :) vagyis igen...sok lóvét :D köszi a kóóólát :D
Hic Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 ...de szokás szerint nemtom mit akarok :unsure: vagyis igen...sok lóvét :) Ja... lottózok én is... :D
Recommended Posts