Zorro_16V Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Sajna autó nélkül (vonathoz kötve) még egy darabig én sem tudok Lurdizni. :) De majd szeptembertől !!! :wink:
opel16v Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Ja, nembaj, van dolgom bőven. Akkor esetleg jövő hétre majd beirányozhatunk egy időpontot a Plázsra, talán nagyobb lesz az érdeklődés. :wink:
opel16v Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Nehogy már ketten kimenjünk... :) Inkább akkor tényleg rakjuk át jövő hét Plázsra a dolgot! :D
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Nehogy már ketten kimenjünk... :) Inkább akkor tényleg rakjuk át jövő hét Plázsra a dolgot! :D vagy ma estére a plázsra!! az ilyenkor jobb, mint a lurdinál......
redline Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 vagy ma estére a plázsra!! az ilyenkor jobb, mint a lurdinál...... ja ez jobb most mikor/hol?
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 ja ez jobb most mikor/hol? na akkor plázs, 20:30-tól ----------------------------- 1. Atomanti jelezte hogy jön 2. uhuhu és asszonya is jön 3. Vidabalázsnak szólok. 4.
opel16v Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Ha valaki kint lesz, csörgessen majd meg, hátha Én is ki tudok ugrani!
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Mi megyunk... Udv.: Atommano jön az Agresszor is.
hbarby Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Ezt nem hiszem el! Már megint lamaradtam Rólatok!! :) Legközelebb tessék akkorra szervezni, mikor biztosan otthon vagyok! :P :wink: Cserébe Redline-nal tartottunk egy véletlen minitalit a Tescoban, valami egészen különös véletlen folytán pont az autós részlegnál futottunk össze... :D Igaz, Neki nem volt túl sikeres azon a rsézlegen a vásárlása (azok a fránya izzók... :D Nem baj, most van jó sok pót.. :D ), nekem majd holnap kiderül. (Szőnyegeket vettem)
hbarby Elküldve Augusztus19, 2004 Elküldve Augusztus19, 2004 Bocs, a helyesírás-ellenőrzés kimaradt... :roll:
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2004 Elküldve Augusztus20, 2004 ....(Szőnyegeket vettem).... Van új kocsid ? Vagy egy elhivatott, carstyling rajongó már a szobájába is autóba való szönyeget vesz ? :wink: 8)
Gabo Elküldve Szeptember14, 2004 Elküldve Szeptember14, 2004 Halihó srácok.. ki volt múlthét szombaton a Lurdy parkolójában? úgy 9 - 12 között?:) Nem történt semmi érdemleges?? Pedig én mást hallottam :D
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2004 Elküldve Szeptember14, 2004 Halihó srácok.. ki volt múlthét szombaton a Lurdy parkolójában? úgy 9 - 12 között?:) Nem történt semmi érdemleges?? Pedig én mást hallottam :D Nahh mesélj, mi volt ott ?
Gabo Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 Hát úgy hallottam, hogy még a szavuk is elállt az ottlévőknek, pár másodpercre. Mondjuk tény ritkán lehet látni lánykérést élőben :D Kollégám hol és mikor kérje meg a bnője kezét.. (Szegénynek elment az esze... szerelmes..:D ) és állítólag hallgatólagos tanuk voltak az Opelesek :) :D
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 Hát úgy hallottam, hogy még a szavuk is elállt az ottlévőknek, pár másodpercre. Mondjuk tény ritkán lehet látni lánykérést élőben :D Kollégám hol és mikor kérje meg a bnője kezét.. (Szegénynek elment az esze... szerelmes..:D ) és állítólag hallgatólagos tanuk voltak az Opelesek :) :D :D :D :P :D Sok boldogságot a leendő házaspárnak 8) Már csak az a kérdés, hogy akkor, a fórumozok közül ki volt ott a helyszínen ? :roll:
Gabo Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 Azt nem tom :) Ezt is csak a srác elbeszéléséből ismerem. Hogy pont ott térdelt le a csaj elött, és mindenki feléjük fordult és elhallgattak.. srác kissé? kínosan érezte magát. :D A házassági ajánlatra még nem érkezett pozitív válasz.. a lány kemény dió - minden formában. :shock: De mivel asszem akkor gyülekeztetetk asszem legal gyorsulásira... lehettek innen páran :D
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 "...De mivel asszem akkor gyülekeztetetk a gyorsulásira... lehettek innen páran..." Mi ilyesmin soha nem veszünk részt, hiszen ez tiltott!!! :roll: Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 A házassági ajánlatra még nem érkezett pozitív válasz.. a lány kemény dió - minden formában. :shock: az gáz. ha valaki közel 1 hét alatt se tudja eldönteni akar e házasodni. a fiunak lassan össze kéne pakolnia..........
Gabo Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 Atom: Természetesen legálra gondoltam. Én nem követem nyomon mikor hol van legal streetracing :D :roll: Vagy lehet csak fagyizni voltak.. ki tudja :) :D Amúgy módosítottam picit :P Uhuhu: Ha tudnád mióta húzódik a dolog... Nem 1 hete.. a srác már összepakolt, most külön vannak. Mindketten érdekes esetek, de ez nem idevaló (=OFF) De így szép kezdeni egy házasságot :D :D
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 Vagy segítenie kéne összepakolni a lány cuccait... Üdv.: Atommanó
redline Elküldve Szeptember15, 2004 Elküldve Szeptember15, 2004 nooo nézdcska a sok szakértőt....ti mind2en házasok vagytok nem? akkor meg? :) :D node ez itt OFF a sekszes topikok valamelyikében lehet folytatni!
Recommended Posts