Zorro_16V Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Sajna autó nélkül (vonathoz kötve) még egy darabig én sem tudok Lurdizni. :) De majd szeptembertől !!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Ja, nembaj, van dolgom bőven. Akkor esetleg jövő hétre majd beirányozhatunk egy időpontot a Plázsra, talán nagyobb lesz az érdeklődés. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Szerintem én benézek. Gabi hánykor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Nehogy már ketten kimenjünk... :) Inkább akkor tényleg rakjuk át jövő hét Plázsra a dolgot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Nehogy már ketten kimenjünk... :) Inkább akkor tényleg rakjuk át jövő hét Plázsra a dolgot! :D vagy ma estére a plázsra!! az ilyenkor jobb, mint a lurdinál...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 vagy ma estére a plázsra!! az ilyenkor jobb, mint a lurdinál...... ja ez jobb most mikor/hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 ja ez jobb most mikor/hol? na akkor plázs, 20:30-tól ----------------------------- 1. Atomanti jelezte hogy jön 2. uhuhu és asszonya is jön 3. Vidabalázsnak szólok. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Ha valaki kint lesz, csörgessen majd meg, hátha Én is ki tudok ugrani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Mi megyunk... Udv.: Atommano Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Mi megyunk... Udv.: Atommano jön az Agresszor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Én is menjek? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Ezt nem hiszem el! Már megint lamaradtam Rólatok!! :) Legközelebb tessék akkorra szervezni, mikor biztosan otthon vagyok! :P :wink: Cserébe Redline-nal tartottunk egy véletlen minitalit a Tescoban, valami egészen különös véletlen folytán pont az autós részlegnál futottunk össze... :D Igaz, Neki nem volt túl sikeres azon a rsézlegen a vásárlása (azok a fránya izzók... :D Nem baj, most van jó sok pót.. :D ), nekem majd holnap kiderül. (Szőnyegeket vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Bocs, a helyesírás-ellenőrzés kimaradt... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2004 ....(Szőnyegeket vettem).... Van új kocsid ? Vagy egy elhivatott, carstyling rajongó már a szobájába is autóba való szönyeget vesz ? :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember14, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2004 Halihó srácok.. ki volt múlthét szombaton a Lurdy parkolójában? úgy 9 - 12 között?:) Nem történt semmi érdemleges?? Pedig én mást hallottam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2004 Halihó srácok.. ki volt múlthét szombaton a Lurdy parkolójában? úgy 9 - 12 között?:) Nem történt semmi érdemleges?? Pedig én mást hallottam :D Nahh mesélj, mi volt ott ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Hát úgy hallottam, hogy még a szavuk is elállt az ottlévőknek, pár másodpercre. Mondjuk tény ritkán lehet látni lánykérést élőben :D Kollégám hol és mikor kérje meg a bnője kezét.. (Szegénynek elment az esze... szerelmes..:D ) és állítólag hallgatólagos tanuk voltak az Opelesek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Hát úgy hallottam, hogy még a szavuk is elállt az ottlévőknek, pár másodpercre. Mondjuk tény ritkán lehet látni lánykérést élőben :D Kollégám hol és mikor kérje meg a bnője kezét.. (Szegénynek elment az esze... szerelmes..:D ) és állítólag hallgatólagos tanuk voltak az Opelesek :) :D :D :D :P :D Sok boldogságot a leendő házaspárnak 8) Már csak az a kérdés, hogy akkor, a fórumozok közül ki volt ott a helyszínen ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Azt nem tom :) Ezt is csak a srác elbeszéléséből ismerem. Hogy pont ott térdelt le a csaj elött, és mindenki feléjük fordult és elhallgattak.. srác kissé? kínosan érezte magát. :D A házassági ajánlatra még nem érkezett pozitív válasz.. a lány kemény dió - minden formában. :shock: De mivel asszem akkor gyülekeztetetk asszem legal gyorsulásira... lehettek innen páran :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 "...De mivel asszem akkor gyülekeztetetk a gyorsulásira... lehettek innen páran..." Mi ilyesmin soha nem veszünk részt, hiszen ez tiltott!!! :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 A házassági ajánlatra még nem érkezett pozitív válasz.. a lány kemény dió - minden formában. :shock: az gáz. ha valaki közel 1 hét alatt se tudja eldönteni akar e házasodni. a fiunak lassan össze kéne pakolnia.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Atom: Természetesen legálra gondoltam. Én nem követem nyomon mikor hol van legal streetracing :D :roll: Vagy lehet csak fagyizni voltak.. ki tudja :) :D Amúgy módosítottam picit :P Uhuhu: Ha tudnád mióta húzódik a dolog... Nem 1 hete.. a srác már összepakolt, most külön vannak. Mindketten érdekes esetek, de ez nem idevaló (=OFF) De így szép kezdeni egy házasságot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Vagy segítenie kéne összepakolni a lány cuccait... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 nooo nézdcska a sok szakértőt....ti mind2en házasok vagytok nem? akkor meg? :) :D node ez itt OFF a sekszes topikok valamelyikében lehet folytatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Bocs főnök! :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts