Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ekszkjúzmí!

Valaki elárulhatna azért valamit az elhangzottakról! jó lenne nem úgy megtudni mindent a "vidékieknek", mint a fórumzárást. :huh:

THX!

ui: jöhet pü-ben is!

Mélykék megírta a tutit, de hamarosan te is többet fogsz tudni.

Akkor a Lurdy talik maradnak csütörtökönként?

Elküldve
ha nem ver ugy el a vihar mint tegnap :huh:

Azért csak be lehet menni valami fedett helyre ott is, legalábbis nekem úgy rémlik.

Hasonló esetben mi a mélygarázsba szoktunk levonulni.

Elküldve

Lesz csütörtökön tali? Hány órától és a Lurdynál merre szokott lenni?(még nem voltam egyszer sem...de mivel csütörtökön éppen pesten járok, gondoltam lehet benéznék...)

Elküldve
Külső parkoló Praktiker felé eső oldalon a sarokban és 19:30 és 20:00 között szoktunk érkezni.

Köszönöm válaszod ha lesz rá lehetőségem akkor megyk.

Elküldve
Bezony ám hogy lesz.

Lesz nálam egy 96 négyzetméteres vitorla, segitsen nekem majd vki azt összehajtogatni pliiz.

azzal gyorsabb a verda ? :huh:

Elküldve

Jó volt a tali megint.

Áki majd ird be kikivelhogyholhogyanba hogy láttál :lol:

Gabival jót dumáltunk THX 4 da hasznos info!!!

Anti beszámoló Audis Grabber elleni gyorsulásról? Öszintén szólva aszittem jobban elmész... Nem fikázok csak aszittem porba alázod. Kellene Neked 4X4 : :huh:

Elküldve

Nem magyarázkodni akarok...de...

1 autót így is kapott bőven, az Audiban iszonyat rövid a váltó, én majdnem 1-2-ben mentem végig, csak a lámpa elött toltam a 3-at, ő meg 4-ben ért be a lámpához...

Nincs feltekerve a turbó, nincs beállítva a lefújó, tehát minden nyomást elenged minden váltásnál, és újra kell építeni a töltést...jövő hétre megígérték, hogy beállítanak mindent...

De tény, hogy jót ment az Audi...1.5 baros nyomáson...

Elküldve

Azon gondolkodtam, hogy nincs abban rövidebb váltó (értsd sztem gyári maradt és nem mokoltak) csak dizli nem forog 6-7ezret. Enyémet is el kell váltani kb3500 környékén ha ideálisan akarok gyorsulni.

Elküldve

Ja, ezekbe az új olajkályhákba már azért is szerelnek 6-os váltót, mert csak 2000-3500 között van nagy

nyomaték, és így kisebb az áttételekkel átfogható sebességtartomány... de csak úgy tűnik mintha

rövidebb lenne (pont a relatíve alacsony fordszámú elváltás miatt), egyébként nem az.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.