Gelko Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Volt már jobb hangulatú is a tali. De azok után amikről ott szó volt örülök hogy még van fórum :huh: El kellett jönnöm, mer reggel tárgyalásom volt a céggel, így is éjfélre értem haza. Remélem levajazódik a helyzet, és szép meg jó lesz minden, mindenesetre Lurdy talik sokáig lesznek még remélem :) ezt tényleg kifejthetné vki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 ezt tényleg kifejthetné vki :huh: Szerintem a jövő Lurdy-n lehetne erről csevegni. Hogy ne találgatások és felreértések legyenek fél infók miatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Szerintem a jövő Lurdy-n lehetne erről csevegni. Hogy ne találgatások és felreértések legyenek fél infók miatt. :huh: esetleg fórumon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 esetleg fórumon ? Nekem bárhol jó, de én sem vagyok ám über kompetens. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 esetleg fórumon ? Pont a félreértések elkerülés végett, nem a fórum a megfelelő hely erre. Megkérek mindenkit viseltessen némi türelemmel, ha leszenek konkrétumok, akkor arról mindeki tájékoztatva lesz. Köszönöm a megértéseteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Pont a félreértések elkerülés végett, nem a fórum a megfelelő hely erre. Megkérek mindenkit viseltessen némi türelemmel, ha leszenek konkrétumok, akkor arról mindeki tájékoztatva lesz. Köszönöm a megértéseteket. ekszkjúzmí! Valaki elárulhatna azért valamit az elhangzottakról! jó lenne nem úgy megtudni mindent a "vidékieknek", mint a fórumzárást. :huh: THX! ui: jöhet pü-ben is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Ma este újra tele lesz a Lurdy szebbnél szebb Opelekkel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Ma este újra tele lesz a Lurdy szebbnél szebb Opelekkel :lol: és akkor hová fogunk mi parkolni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mozi is lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mi lesz a moziban??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mi lesz a moziban??? :huh: tipp : filmvetítések ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Neee, és ezt most kell megtudnom??? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 tipp : filmvetítések ? :lol: :huh: ######t és furulyás juliusban lesz... vagy mivaaaann? gombaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Neee, és ezt most kell megtudnom??? :huh: :lol: :D Jobb későőb mint sowah :) est.hu ajánlom, ha elkapott a mozimánia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Én amúgy valszeg oda megyek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Én amúgy valszeg oda megyek... :huh: mész csak mész ? semmi töbessszám ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Akkóóó megyünk...na most bódog vagy??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Akkóóó megyünk...na most bódog vagy??? :lol: Ha láttam, meghallgatam akkor majd megmondom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Ha láttam, meghallgatam akkor majd megmondom :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mikó? Anti: menjek érted, vagy a Lurdy-hoz még el mersz menni gyalog egyedül is? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mikó? Anti: menjek érted, vagy a Lurdy-hoz még el mersz menni gyalog egyedül is? :lol: Azt írta,moziba mennek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Meg azt is mondta tegnap, hogy felhív, ha végzett az asszonyoddal... :huh: Oszt folyamatosan csörög a telefonom azóta is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 máma este kimaradt az előzetes tervek ellenére, alkoholfogyasztás végette :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 máma este kimaradt az előzetes tervek ellenére, alkoholfogyasztás végette :lol: Letüdőztél egy konyakosmeggyet ? :huh: Ha gondolod elmegyek érted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Letüdőztél egy konyakosmeggyet ? :huh: Ha gondolod elmegyek érted. ittam is már meg fogok is :) ....megyünk sörözni haverokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts