mackosajt Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Na! hajnali fél 2 után pár perccel már haza is értem! Köszi Mélykék a "felvezetést" és a csokit! Örültem, hogy így is találkozhattam veletek! Köszi Anti a burgert! :huh: Asszem megpróbálok még augusztus előtt valahogy megint feljutni.
mackosajt Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 http://kep.tar.hu/mackosajt/50300348?o=0#2 :huh: Csak ennyi képet csináltam.
Tom Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Örülök hogy ellátogattál hozzánk, szerintem nagyon jó összeröfi volt.
Albert Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 mondd meg hogy hánykor és rádcsörgünk és azt mondod h vmi nagyon fontos dolog és lelépsz :huh: Köszi Gelko hogy rámcsörögtél de jobban elhúzódott az egész mint kellett volna, így csak vmikor fél 11-kor értem ki. De megismerkedtem Mackósajttal, ha már Te leléptél addigra :lol:
Gelko Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Köszi Gelko hogy rámcsörögtél de jobban elhúzódott az egész mint kellett volna, így csak vmikor fél 11-kor értem ki. De megismerkedtem Mackósajttal, ha már Te leléptél addigra :) bocsi h nem hívtalak hamarabb :lol: sajnos mentem mert alig áltam a lábamon mert fájt meg fáradt is voltam :huh:
Gepard Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 meg van a cucc....10.000ért odaadom :huh: Thx, megkaptam. Az ellenszolgáltatást meg itthon hagyta a postás. :lol:
J0hnny Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Thx, megkaptam. Az ellenszolgáltatást meg itthon hagyta a postás. :lol: Ég is pofám miatta! :huh:
Gelko Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Thx, megkaptam. Az ellenszolgáltatást meg itthon hagyta a postás. :) Ég is pofám miatta! :huh: ugyanmááá nem köll nékem olyan :lol: nincs miért
opel16v Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Ya-ya, remélem, emberi időben odaérek. Lehet, h csak f10 körül. Sajna asszem mégsem pótolunk, ha minden igaz, holnap lesz az ágyúgolyófutamos tesztelésünk a méregzsák vectrával. Úgyhogy valszeg nem tudok majd kimenni. :huh:
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Sajna asszem mégsem pótolunk, ha minden igaz, holnap lesz az ágyúgolyófutamos tesztelésünk a méregzsák vectrával. Úgyhogy valszeg nem tudok majd kimenni. :lol: Ha te vezetsz, akkor szóljál nyugodtan, ha vonatni kell :huh: Esetleg a város egy bizonyos részben menkítsék ki a kukákat a közterületesek ? Még ídőben szóljál nekik : http://www.fkf.hu/ :)
Albert Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Mostani Lurdyra jön Opelosfater Győrből, Ő e itt ni: (Meg én is kinézek..)
Rastalos Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Sajna asszem mégsem pótolunk, ha minden igaz, holnap lesz az ágyúgolyófutamos tesztelésünk a méregzsák vectrával. Úgyhogy valszeg nem tudok majd kimenni. :huh: Hát, így jártunk... Akkó majd legközelebb.
rtomi Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Ő e itt ni: http://img.tar.hu/kadetttali/size2/20017310.jpg De melyik az? A bal vagy a jobboldali? Vagy a szürke? :huh: :lol:
redline Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Hát, így jártunk... Akkó majd legközelebb. viszont remélem Ti ketten kint lesztek :huh:
Albert Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 GTE-vel ? De melyik az? A bal vagy a jobboldali? Vagy a szürke? :huh: :lol: A szürke az az autója, azzal jön. Jobbegyben Racce ül. Balegyben ül Fater :D (És nem kérdezte senki, de a képet én csináltam :) )
Rastalos Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 viszont remélem Ti ketten kint lesztek :lol: Találkozunk 9.30pm körül. Próba után. Asszem... :huh:
Albert Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Kojak is jön Kaposvár mellöl, Kisasszondról :huh:
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Elküldve Június14, 2006 Kojak is jön Kaposvár mellöl, Kisasszondról :lol: http://img.tar.hu/kadetttali/size2/19923115.jpg Szép torta :huh:
kojakarettenetes Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. :) :huh: :lol: :) :D :D :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad.
Racce Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. B) :lol: :) :D :D :) :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad. Kojak vagyok,mostanában sok EGO tablettát szedek,meg az anyukám is szeret csak néha rámszól... :huh: ;) Este remélem találkozunk!!! :P
mélykék76 Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. ;) :lol: :) :D :D :) :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad. Torta jobban tetszik, mint a sör :huh: Azért nem osztogatnak minden bótban D Kadett tortamobilt B)
opel16v Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Hát, így jártunk... Akkó majd legközelebb. Így van. :lol: Bár jövő héten meg a futam lesz. :huh:
Gelko Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. :) :huh: :lol: :) :D :D :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad. Kojak ! mi van a karbival ? haverral beszéljek vagy elintéztétek már ?
gsi.tamás Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Sörözik velem ma valaki Lurdy talin? Hisz ma nagy nap van!
Recommended Posts