Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Elküldve

Aki megy a holnapi Luryra azok közül akadna valaki aki elhozna nekem egy doboz Ferrodo betétet Bliztől?

J0hnny este átvenné és elhozná.

Jöhet Pü vagy SMS is (70/56-73-798)

Elküldve
Aki megy a holnapi Luryra azok közül akadna valaki aki elhozna nekem egy doboz Ferrodo betétet Bliztől?

holnap beugrom érte Blitzhez :huh:

Elküldve
PLS! OFF --> ON !

Eddig 50%, hogy min. 1 fő tőlünk is megjelenik holnap a Lurdy-nál! Kik lesznek még ott?

Ha végzem a melóval, addigra akkor én is kilátogatok a kályhámmal

Elküldve
Ha végzem a melóval, addigra akkor én is kilátogatok a kályhámmal

annyira talán nem lesz hideg de jó h te mindenre gondolsz :huh: :lol:

Elküldve

Bakker kolléganömnek van búcsúvacsija ahova erősen illik elmennem pedig a fél év alatt beszéltünk vagy 5 szót is akár...

Hát mire én kiérek ha ki tudok menni 1általán...

Andris asszem hivjalak kell matrica ügyben reggel, meg Dinynek is akartam vinni vmit.

Francba hogy keresztbe kell szervezzék a csütörtök estét :huh:

Elküldve
Bakker kolléganömnek van búcsúvacsija ahova erősen illik elmennem pedig a fél év alatt beszéltünk vagy 5 szót is akár...

Andris asszem hivjalak kell matrica ügyben reggel, meg Dinynek is akartam vinni vmit.

mondd meg hogy hánykor és rádcsörgünk és azt mondod h vmi nagyon fontos dolog és lelépsz :lol:

Elküldve
mondd meg hogy hánykor és rádcsörgünk és azt mondod h vmi nagyon fontos dolog és lelépsz :huh:

Tudtam én hogy nálam okosabb emberekkel kell körülvegyem magam :lol:

Küldök smst :)

thx 4 da heureka.gif

Elküldve

Hát....kell hogy hívjál :lol:

06707756070

Elküldve
Asszem ma én is prezentálom magam. Gumis Gyulánál vendégeskedem meló után vagy nyóc

kerék ügyében, de nyócig kiérek sztem. :lol:

Akkor adok neked majd pénzet, aztat. :huh:

Elküldve

meg van a cucc....10.000ért odaadom :huh:

Elküldve
pontosan így valahogy... :huh:

Akkor mégiscsak nőtt az esély???? :lol:

Legközelebb augusztusban jönne így ki a lépés szabadnap terén, szóval ez vitte fel az esélyeket főként. Lassan szedem is össze magam, és indulok. :) Vagy egyedül megyek, vagy esetleg az OFF ótós rokont viszem még. A jó társaság, és a benzingőz némileg őt is vonzza. :D

Elküldve
Legközelebb augusztusban jönne így ki a lépés szabadnap terén, szóval ez vitte fel az esélyeket főként. Lassan szedem is össze magam, és indulok. :) Vagy egyedül megyek, vagy esetleg az OFF ótós rokont viszem még. A jó társaság, és a benzingőz némileg őt is vonzza. :D

Egyszer már megfogadtam,de aszem mostmár kőkeményen betartom: Nem megyek más kocsijával car talira! :huh:

Tököm ki van,hogy nőstények miatt kell rohanni haza! :lol:

Legközelebb Dezsővel megyek az 7szentség! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.