Kiscsávó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Én is kinézek úgy nyolc, félkilenc körül. Így már három olajos lesz. Uhuhu Lesz nálad matrinya? Sziasztok! Úgy néz ki, hogy én is kimegyek! Tehát minimum 4 olajkályha lesz, és ha van, tudnál hozni matrinyát és rendszámtábla tartót? Ja és hánykor van a találka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 A végén még többségben lesz a diesel! :) :) (én ötöt számoltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Én csak a turbós részelget tudom majd erősíteni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Benyások közé én is beszálok,megyek én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 + 1 olajkályha turbóval! Off de nagyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Ha 7:30-8 körül megyek, lesz ott valaki? :) hint: ha sok embert látsz sok opel körül kezdhetsz gyanakodni, hogy jó helyen jársz :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 hint: ha sok embert látsz sok opel körül kezdhetsz gyanakodni, hogy jó helyen jársz :) :) Ok, akkor ha az egy főre eső opelek száma fokozódik, akkor jó helyen vagyok! Megpróbálok erősen koncentrálni a feladatra! :( ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Off egy kicsit,mert ugye ez a topik a csütörtöki napra asszociálódik,de páran a Kadett Klubból,megyünk a hajógyárira pénteken. 9körül tali a Lurdynál.Ha valaki jönne még velünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Miért mi lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 én is kinézek. mellikkel mennyek? vasalódeszkával, vagy a csotrival??? :) gyere a picidehangossal Kati meg a sörpulttal :) énis megyek kifele...de lehet h a fiatalabbikkal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hexe Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 én is kinézek. mellikkel mennyek? vasalódeszkával, vagy a csotrival??? :) Sajna a csotrogánnyal :) nem érek addigra haza, hogy ki tudj menni a vasalóval... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Sajna a csotrogánnyal :) nem érek addigra haza, hogy ki tudj menni a vasalóval... :( Akkor már kár is hazamenni, egyszerűbb ha egyből kijössz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Sajna a csotrogánnyal :) nem érek addigra haza, hogy ki tudj menni a vasalóval... ;) Miért kell azt a szép kis ótót "csotrogánynak" hívni? :( Sokan örülnének egy ilyen gyönyörű kis méregzsáknak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hexe Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Miért kell azt a szép kis ótót "csotrogánynak" hívni? :) Sokan örülnének egy ilyen gyönyörű kis méregzsáknak. :) Én nagyon szeretem azt az autót, megy mint a golyó, és nagyon szép is!! Nem én neveztem el csotrogánynak! TOM: igen, elvileg megyek egyből oda (de ha nem megyek haza, akkor Áki nem tud kimenni vele csak a kis szép ótóval) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 feddig úgy néz ki h csak arra lesz időm h kinézzek egy fél órára :):(:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Én is kipislogok kérdezősködni...... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Na meg volt ez is...meg a Sajtburik is rendben voltak... Sajna hamar lépnem kellett, mert a hugi benyögte valahol az uncsit, és mennem kellett érte... Coupe! Bocs hogy nem én vittelek haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 A tegnapi volt az első Lurdy talim - sajna túl gyorsan le kellett lépnem, csak egy órát tudtam kint lenni, bár asszem reggelig lett volna miről dumálni. Nagyon teccett, igyekszem máskor is kijönni, ahogy összejön. Jó volt személyesen is megismerni titeket és végre tényleg beszélgetni, még ha csak pár szót is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 A tegnapi volt az első Lurdy talim - sajna túl gyorsan le kellett lépnem, csak egy órát tudtam kint lenni, bár asszem reggelig lett volna miről dumálni. Nagyon teccett, igyekszem máskor is kijönni, ahogy összejön. Jó volt személyesen is megismerni titeket és végre tényleg beszélgetni, még ha csak pár szót is... :) igen ! és örültünk Kiscsikónak is meg Ivannorbiéknak is ....(másoknak is de most nem sorolok fel 20 embert :) ) bocs h elrohantam 20 perc után de aztán vissza is mentem :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 dolgozó lány szúnyogok, a sok kis szemét moszkito kiszivta az öszes vérem :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Akkor képzeld el, milyen vérengzés lesz majd Soltvadkerten! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Meg zenélünk egyet ott is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Meg zenélünk egyet ott is :) Ja ja jó kis dicskó cucc van az autóban. Csak be kell állítgatni az igényeim szerint aztán jó lesz nekem is. :) Meg kell egy másik láda mert ha jó mélyet akarok, akkor ez szétnyomja a dobhártyámat azon a hangerőn. Tudom nem arra lett csinálva, hogy halgasd de hát a versenyszellem mindenek felett. Sok sikert hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 este 9 lurdy a megszokott helyen,egy páran megyünk a hajógyárira egy kicsit.....akinek van kedve jöjjön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Csókolom! Nekem is megvolt az első talim a Lurdynál, jó volt sokat beszélgettünk, tetszet, és ha tudok, mindig kimegyek de, legközelebb viszek valami szúnyogriasztót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts