Gepard Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én is megyek, és ha nem felejtem el akkor viszek matrinyát, mert nálam is van néhány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Előre is köszike! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Mai tali után történt! Jó kis tali volt,de lehettünk volan többen is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 köszi hogy feljöttetek!! de mondtam én, hogy hideg lesz és páran emiatt távolmaradtak gondolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 viszont nekem már holnaptól fütyül a turbóm :D :blink: höhöhöhö B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 köszi hogy feljöttetek!! Ha lehetőség adódik akkor majd megyünk máskor is, csak nálam ritka, hogy pénteken nem kell melózni. B) Amúgy tetszett, a hely is jó volt, lehetett beszélgetni. Nálunk azért a körút miatt nagyobb a hangzavar. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Ha lehetőség adódik akkor majd megyünk máskor is, csak nálam ritka, hogy pénteken nem kell melózni. :D Amúgy tetszett, a hely is jó volt, lehetett beszélgetni. Nálunk azért a körút miatt nagyobb a hangzavar. :blink: Na de ott viszont van "racsing" élet B) Tolják a fiúk a karikákat! :D Norbi,egyébként nekem az a szándékom,hogy minden hónapban felmegyek majd ezután,kell egy hosszab út hogy a gépet kitudja kormolni az állandó város után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hey! Csütörtök este? Kérem az illetékes(eke)t, hozzon/hozzanak a frissen belépettnek vmi opelklubos matricát!!! Annyira szeretném! :blink: Köszönöm a jóságotokat! Respect Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 este lesz valami megmozdulás??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 este lesz valami megmozdulás??? Rastalos, Astra1.6 meg én elvileg ott leszünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Mi is megyünk Coupe-val... Ákos! Asszonyok meg beszéljenek szerintem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Mi is megyünk Coupe-val... Ákos! Asszonyok meg beszéljenek szerintem... :blink: Hova szoktatok menni? Melyik reszre? Lehet en is lemegyek 8.30 korul ha lesz ott valaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ha esik akkor szerintem bennt leszünk, ha nem akkor kinnt a parkoló hátsó részében...ahol a sok opel áll...Ha nincs ott senki akkor fennt a Mekinél a sok Sajtburi mögött... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 este lesz valami megmozdulás??? Nem is értem kérdésed, mikor maradt ki mostanában egy csütörtöki Lurdy tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Nem is értem kérdésed, mikor maradt ki mostanában egy csütörtöki Lurdy tali? Jogos... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 KISÜTÖTT A NAP :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 kiviszem a turbót :blink: 1900 a mít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 f8 a "hivatalos" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 kiviszem a turbót B) 1900 a mít? neked olcsó a közlekedés gyere értem a város másik végére :D :D nem tudom még h kimegyek-e ...pici vagyok én ehhez :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 de az idő nem olcsó :blink: ha kijutsz valahogy, akkor hazadoblak, de én kb 9-ig maradok Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 neked olcsó a közlekedés gyere értem a város másik végére B) :D nem tudom még h kimegyek-e ...pici vagyok én ehhez :blink: Ha gondolod én elmegyek érted f8-8között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 de az idő nem olcsó B) ha kijutsz valahogy, akkor hazadoblak, de én kb 9-ig maradok ááá vicc vót..és oda is ki kell jutnom...sztem megemberelem magam mert nagyon kiváncsi vagyok a kis narancsodra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 ááá vicc vót..és oda is ki kell jutnom...sztem megemberelem magam mert nagyon kiváncsi vagyok a kis narancsodra :blink: hát akkor hajrá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 kiviszem a turbót B) 1900 a mít? Ki is lehet próbálni :blink: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ki is lehet próbálni :blink: ? Vagy egy gyorsulás? Régi az új ellen? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts