Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
köszi hogy feljöttetek!!

Ha lehetőség adódik akkor majd megyünk máskor is, csak nálam ritka, hogy pénteken nem kell melózni. B)

Amúgy tetszett, a hely is jó volt, lehetett beszélgetni.

Nálunk azért a körút miatt nagyobb a hangzavar. :blink:

Elküldve
Ha lehetőség adódik akkor majd megyünk máskor is, csak nálam ritka, hogy pénteken nem kell melózni. :D

Amúgy tetszett, a hely is jó volt, lehetett beszélgetni.

Nálunk azért a körút miatt nagyobb a hangzavar. :blink:

Na de ott viszont van "racsing" élet B) Tolják a fiúk a karikákat! :D

Norbi,egyébként nekem az a szándékom,hogy minden hónapban felmegyek majd ezután,kell egy hosszab út hogy a gépet kitudja kormolni az állandó város után!

Elküldve

Hey!

Csütörtök este?

Kérem az illetékes(eke)t, hozzon/hozzanak a frissen belépettnek vmi opelklubos matricát!!! Annyira szeretném! :blink:

Köszönöm a jóságotokat!

Respect

Elküldve
Mi is megyünk Coupe-val...

Ákos!

Asszonyok meg beszéljenek szerintem... :blink:

Hova szoktatok menni? Melyik reszre? Lehet en is lemegyek 8.30 korul ha lesz ott valaki...

Elküldve

Ha esik akkor szerintem bennt leszünk, ha nem akkor kinnt a parkoló hátsó részében...ahol a sok opel áll...Ha nincs ott senki akkor fennt a Mekinél a sok Sajtburi mögött... :blink:

Elküldve
kiviszem a turbót B)

1900 a mít?

neked olcsó a közlekedés gyere értem a város másik végére :D :D

nem tudom még h kimegyek-e ...pici vagyok én ehhez :blink:

Elküldve
neked olcsó a közlekedés gyere értem a város másik végére B) :D

nem tudom még h kimegyek-e ...pici vagyok én ehhez :blink:

Ha gondolod én elmegyek érted f8-8között.

Elküldve
de az idő nem olcsó B)

ha kijutsz valahogy, akkor hazadoblak, de én kb 9-ig maradok

ááá vicc vót..és oda is ki kell jutnom...sztem megemberelem magam mert nagyon kiváncsi vagyok a kis narancsodra :blink:

Elküldve
ááá vicc vót..és oda is ki kell jutnom...sztem megemberelem magam mert nagyon kiváncsi vagyok a kis narancsodra :blink:

hát akkor hajrá! B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.