Boogie Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Holnap lesz valami tali? Ha igen mikor? Arra járok 7 után, pár percre benéznék! :blink:
redline Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Holnap lesz valami tali? Ha igen mikor? Arra járok 7 után, pár percre benéznék! B) Lesz, gyere :blink:
Albert Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Redi nálam van a HVT, viszem, de szerintem én csak 8 után futok be ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ GTE csodáló Lurdy külsö parkoló tali ma este 7:30-tól B) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Ballaimi 2. Redi 3. Boogie 4. Albert 5. 6. 7. 8. . . Ha esik az eső menjünk le a mélybe :blink:
Boogie Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Én nem leszek ám sokáig, mert nem is egyedül megyek :blink: Csak beköszönök és viharzok tovább! Talán egy sajtburgert bevágok a Mekibe aztán Go home!
sárgaGSI Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ GTE csodáló Lurdy külsö parkoló tali ma este 7:30-tól ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Ballaimi 2. Redi 3. Boogie 4. Albert 5. sárgaGSI(De mé' esik ez a sz*r???) 6. 7. 8. . . Ha esik az eső menjünk le a mélybe
redline Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Én nem leszek ám sokáig, mert nem is egyedül megyek B) Csak beköszönök és viharzok tovább! Talán egy sajtburgert bevágok a Mekibe aztán Go home! nemjöttél.... :blink:
rtomi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 nemjöttél.... :blink: De ott volt csak sietett. B)
Boogie Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 nemjöttél.... :blink: De ott voltam és gyorsan el is mentem! :D :D Ha jól láttam Rastalos, Telo ott volt, a többieket nem ismertem. Nem mertek a kocsim mellé parkolni, habár nem tudták, hogy kié szerintem. Későn jöttél! B)
Gepard Elküldve Április11, 2006 Elküldve Április11, 2006 Akkor lehet, hogy felugrunk. Lesz nálam féktisztító is ha esetleg kell valakinek.
Amusing Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Hali! Ki jön a mai talira? (remélem lesz) mi biztos kinnt leszünk (asszony off pandájával)és Astra 1.6 is mondta hogy jön
mélykék76 Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 ....mi biztos kinnt leszünk (asszony off pandájával)és.... Minden hétre jut egy Panda :blink:
bazs Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Minden hétre jut egy Panda :blink: jövő hétre meg egy grande punto is B)
redline Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 jövő hétre meg egy grande punto is :D megnézzük van e olyn jó hangja tiltáson mint az nfsu-ban :blink: ha az aksicsere után életrekel gond nélkül a fehér szerelem akkor ottvagyok B)
Tom Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 jövő hétre meg egy grande punto is :blink: Kölcsönözni nem ér... B) :D
bazs Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Kölcsönözni nem ér... :D :D nincs nekem annyi pénzem ;) megnézzük van e olyn jó hangja tiltáson mint az nfsu-ban B) dízelben milyen a tiltáshang? :blink: viszont nekem már holnaptól fütyül a turbóm ;)
redline Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 dízelben milyen a tiltáshang? B) viszont nekem már holnaptól fütyül a turbóm :D erre leszek kiváncsi :D ha megvan a vas gyere át mutasd meg és ezzel kanyarodjunk is vissza a hihetetlenul népszerű csütörtöki lurdy talikhoz.....pl a main elég vacak idő várható aohgy nézem :blink:
Gelko Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 .....pl a main elég vacak idő várható aohgy nézem :blink: bíztató.... B)
Oliverius Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Sziasztok! Tudna nekem valaki hozni a mai talira esetleg Opel Clubos matricát. Előre is köszi.
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Azt hiszem csak Ákosnál van, őt meg nem tudom jön e ma? :blink:
Recommended Posts